PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Kütüphane » E-BookKonu:
 Yusufcuk Gece Gelir
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Yusufcuk Gece Gelir

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yusufcuk Gece Gelir
« : 22 Temmuz 2007, 20:55:36 »
¦UguR¦
BoŞuNaSaYmAyİrMiDöRtHaRf
ViP üye
*

Rep: 353

46.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Saplantılı bir aşk. Şiddetli bir tutku. Çarpıcı bir yetenek. Ve geceleri yusufçuk kılığında gezen bu gizemli kız... Yusufçuk Gece Gelir, edebiyat dünyasında son on yılın en çok yankı uyandıran yazarının sıra dışı yeni romanı. 2003 yılında Melissa P. , aykırı, kışkırtıcı, sınırları zorlayan, şiirsel romanı Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi´´yle tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu kitabı göklere çıkaranlar da olduğu gibi yerin dibine sokanlar da oldu. Ama hiç kimse kayıtsız kalmadı. Papa´´dan yasal uyarılar alması, çılgın hayranlarının kitapçıların yağmalaması, muhafazakar kurumların tehditkar tavırları, Melissa taraftarı ve Melissa karşıtı köşe yazarlarının polemikleri, kültürel bir sivil savaş yaratmış, Melissa P.´´nin Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi adlı romanını en çok satılanlar listesinden bir numaraya yerleştirmiştir. İki yıl boyunca bu başarı, Japonya´´dan Amerika´´ya, Türkiye´´den Almanya´´ya birçok yabancı ülkede de devam etti. Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi, Türkiye´´de 200.000 adet satıldı, hala satılıyor. Hakkında birçok kişi yazdı, konuştu, hala konuşuluyor. 30 dilde, 41 ülkede yayımlandı. İtalya ve Almanya´´dan sonra en çok Türkiye´´de sattı. “Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi“ yayınlandığında ülkemize gelen Melissa, “Yusufçuk Gece Gelir“ yayınlandıktan sonra da gelecek. Yusufçuk Gece Gelir adlı romanıyla yeniden tüm listeleri altüst etmeye hazır Melissa P., bu kitabıyla kuralları bir kez daha yıkacak. Eğer onu tanıdığınızı zannediyorsanız bir kez daha düşünün!

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.com/files/1845524/Yusufcuk_Gece_Gelir.rar
(0.3 MB)

Korku~Torpil~Tolerans

Bak, yine başa döndü bu dünya
Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!...
Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!...
İçinde düşünce koştur!!!
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2007, 21:06:59 »
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
*

Rep: 728

9763.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...

Üyelik Bilgileri

Güzel bir kitap, tavsiye ederim

...
Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil
Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum
Al bu kaderi, bu kahrı
Bu korkunç karanlıkları benden
Artık dayanamıyorum
...

« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2007, 22:19:02 »
My_Immortal
İstekli Üye

Rep: 3

889.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Güzel bir kitap, tavsiye ederim
:)emin misin:)

BÜTÜN DERTLERİ BİRBİRİNE BAĞLA                                                                                       VE                                                                                                                                                      HEPSİNE BİRDEN AĞLA...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Kütüphane » E-BookKonu:
 Yusufcuk Gece Gelir

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD