PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi MektuplarıKonu:
 YÜREK BURKAN Bİ HİKAYE MAHWOLDUM
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: YÜREK BURKAN Bİ HİKAYE MAHWOLDUM
« : 28 Ocak 2008, 08:29:58 »
katil4
İlgisiz Üye
*

Rep: 0

21.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

Sevgiliye Mektup Hikayesi

KIZDAN SEVGİLİSİNE MEKTUP

Elime son kez aldim kagit kalemi, Bu sana son mektubum. Postaci son bir kez haber getirecek...Benden sana. Canim bilirim aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kizacaksin, "Içme demistim" diyeceksin,
Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdigimi Özledigimi yazmayacagim. Artik degistim ben. Seninm umursamaz tavirlarindan biktim SERSERIM. Takmiyorum artik ben de seni. Hani bende bir resmin varya, Arkadasima verdim SERSERIM. Çok begenmis seni, "Al senin olsun" dedim Ama dikkat etmesini de söyledim, Olur ya çikarsaniz "Boynuzlamasin seni" dedim. Yüzünün seklini görmeni isterdim SERSERIM. Bu mektup digerine benzemiyr degil mi? Dün gece yiktin, öldürdün beni SERSERIM. Dilindeki hece bir kursun gibi saplandi yüregime. Tüm gece kanadi durmadan, Gözlerim doldu aglayamadim. Yataklara düstüm ne zamandir. Ama iyi oldu aslinda Seni umursamiyorum artik, Sen ne demistin SERSERIM. "Üzülme!" Üzülmüyorum zaten gülüyorum, Bu acilarin getirdigi mutsuzlugu seviyorum. Lanet olsun sana SERSERIM.
Bu kadar degersiz miydi sevgim? Biliyorsun ben seni çok sevdim. Bu sana son mektubum SERSERIM. Yak istersen,istersen baskalarina okut. Ya da evet Içip içip agla, Ama sunu bil ki bu sana son mektubum. Bundan sonra hain yazar mezar tasinda Bir ölüsün artik sen hatiralarimda...

SERSERIDEN CEVAP

Bugün hiç beklemedigim bir anda, Mektubunu aldim GÜZELIM. Son mektubum demissin, inanmam Sen dayanamazsin bensizlige, Erirsin,bitersin günden güne. Bak ne diyorum GÜZELIM Gönlün olsun,birkaç gün daha çikalim Sevinirsin belki. Hediye olur ya da bir elma sekeri. Sen bensiz yapamazsin GÜZELIM. Seni öptügüm o ilk ani hatirla, Nasil da çocuklar gibiydin, Bayilacaksin diye korkmustum GÜZELIM. Ben senin gibi neler geçirdim elimden,
Bilirim haberim yok sevmeden, sevilmeden. Sen beni gerçekten sevdin mi GÜZELIM? Sana bu mektubu meyhaneden yaziyorum, Biraz önce birkaç çocuk dövdük GÜZELIM, Onlarin serefine içiyoruz. Bak GÜZELIM!Ben sana ne demistim hatirlamiyorum "Üzülme" yazmissin Sahiden dedim mi? Içkiliyken herhalde, bilirsin. "Yiktin" yazmissin Sahiden yikildin mi? Umursamazsin sanmistim Takmazsin diye ummustum, Ama madem beni umuttun, Bu sana son sözüm olsun
Ben de seni sevdim haberin olsun GÜZELIM.

KIZIN ARKADASIN'DAN SERSERIYE

Seni tanimiyorum serseri, Ama arkadasim seni çok sevdi. "Son mektup" demisti dogru, Hem o seni çoktan unuttu. Seni çok begendim be serseri, Belki seversin, belki de... "Güzelim" demissin bizimkine, Ben de seni zevkli bilirdim. Ben ondan daha güzelim. Bak serseri! Ben seni ondan daha çok severim. Telefon numarami yaziyorum,arkada, Onu aradigin gibi beni de ara. Ayrica senin güzel gariplesti bu ara "Kalbim agriyor" diyor, Doktor bir teshis koyamiyor.Aman canim o da bir baska, Aglasa da gülüyorum der etrafa Sakin unutma beni ara.

SERSERIDEN ARKADASA

Bak kizim ben seni sevmedim daha en basta, Ben güzelimi sevdim herseyden çok. O bana "serserim" derdi canindan koparcasina, Sen ise "serseri" diyorsun sokakta kalmisçasina.
Senin gibi arkadas olmaz olsun. Güzellige gelince,kimse yarisamaz benim GÜZELIMLE. Simdi birak bunlari "son mektup" derken yalan sanmistim Daha beter içer oldum, Her gece sarhosum. Bir daha ki mektupta güzelimden bahset bana. Simdi gerçekten mutlu mu? Yoksa baskasini mi seviyor? Hasta demistin,kalbinden hasta Yoksa bu ask hastaligimi? Benden baskasi ile... Çabuk yaz arkadas Herseyi arkadas, herseyi anlat bana.
Anladim ki yasayamam ben onsuz bu dünyada.

ARKADASTAN SERSERIYE

Afedersin serseri yanlis yapmisim ben, O seni gerçekten çok sevmis. Son nefesinde bile adini söyledi, Yüregim parçalandi,anlayamazsin. éSERSERIM" deyisini duysaydin gözleri kapanirken.Askin öyle sarmis ki bedenini Kaybedince, yasayamadi öldü iste. Son mektunda ne yaptin? Içip içip agliyor musun? O simdi mezarinda huzurlu yatarken, Yilanlara bile seni anlatir süphen olmasin. Zaten mezar tasinda
"SENI SEVMISTIM SERSERI"
Yazisini görünce anlarsin. Belki bir umut vardi yasamasinda, Ama senin de ciddi olmandi. "Birkaç gün çikalim" demissin ona. "Elma sakari olur" demissin. Iste o vurdu senin güzelini, Indi zavallicigin yüregine. Simdi mezarinda derin bir uykuda, Sevgisi de sonsuzlasti onunla. Aslinda o hiç istemedi öldügünü bilmeni Ama dayanamadim yazdim iste. Simdi ne yaparsin,nasil yasarsin? Içer misin, adam mi döversin? Sen de onu sevmissin öyle yazmissin,
Öyleyse birak askiniz yasasin.

SERSERININ ODASINDAKI NOT ;

Sana GeLiyorum GüzeLim..
SeNi SeviyoRum GüzeLim...
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2008, 16:13:27 »
darkangel
Aktif Üye

Rep: 18

926.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

doğum gününde sevdiğinden sonsuza dek ayrılan biri olark,gözelrim doldu.hikayeyi şahsen yşamış olduğum için .....yazamıcam devamını...

Seninle yaşanılan ilkler güzeldi,
bazen acıtsa da seni özlemek güzeldi,
bazen ağlatsa da kavgalarımız güzeldi,
hep ihtiyac duydugumuzda birbirimizin yanında olamasak da beklemek güzeldi,
gerçekleşmeyecegini bile bile kendi dünyamızda sıradışı hayaller kurmak güzeldi,
en güzeli de uzun bir zamanı kısa kısa yaşamaktı.
VE SENİ TANIMAK DA...
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2008, 19:48:33 »
milenyumkomando
İlgisiz Üye
*

2.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

UtandımEMEĞİNE TEŞEKKÜR EDERİM AMA aşka inanmayan biri olarak sadece emeğini taktir ediyorum Karizmatik paylaşımın için teşekkürler haa aşka inanmıyorum derken beni taş kalpli kro falan sanmayın aşka inanırım ama hayat aşkına en önemlisi ALLAH AŞKINA ama bir kere yaşadığım ve acılar denizinde yüzdüğüm birşeye birdaha inanamam kanamam ne zaman nikah masasına oturdum o zaman aşk başlar ama oda temkinli ve yarı güvenli Ağlayan

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR HER SÖZE VERİLECEK CEVABIM VAR ÖNCE SÖZE BAKARIM LAFMI DİYE? SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...!
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2008, 18:41:44 »
kasımpaşalı
İlgisiz Üye
*

9.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

cok gzl bişey ellerıne saglık.. 
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2008, 18:36:00 »
d_e_n_i_z
Aktif Üye

Rep: 11

811.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
:D:D:D:D

Üyelik Bilgileri

saol:D:D

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2008, 22:35:46 »
uAkon
aLkOoOL
Süper Moderator
*

Rep: 303

166.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

gerçekten duygulandım..paylaşım için teşekkürler.

Y A Ş A S I N  H O L İ G A N İ Z M
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2008, 17:31:07 »
esmer-rice
İlgisiz Üye
*

2.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

çoq güsel bi mektupp ben çoq duygasılımdır herşeye ağlarımm ama gülmeyide severimm muhtesemdi anlıycanız bundada ağladımm muhtesemmdiiii
 Ağlayan Üzgün
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2008, 22:04:01 »
dj_gs
İstekli Üye

Rep: 3

444.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
αηℓαмѕız,,нιѕѕιz,,уιηє ∂є ¢єzвє∂ι¢ι...нαуαтıм gιвι

Üyelik Bilgileri

süpersin ya çok duygulandım valla  Üzgün

« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2008, 20:07:19 »
ELiFNuRRR
Karizma Üye

Rep: 58

855.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
...HaLa BeKLiYoRuM...UmUTSuZ BiR AşKLa...

Üyelik Bilgileri

süperdi yahhh

UmUTSuZ BiR AşKLa BeKLiYoRuM SeNi HaLa...

SeN BaŞKaSıNı SeVSeN BiLe...

BeN SeNİ SeViYoRuM SeRSeRi...

BaŞKaSıNı SeVeMeM...

BiLMiŞ OL...

SENİ ÇOK SEVİYORUM...
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2008, 15:33:09 »
Xlove
İstekli Üye

Rep: 3

321.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

çok duygulandım bende sevgilimden ayrıldım Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Yaşamın bir parçasısın hep parlarsın
Gökyüzünde gördüğüm her yıldız sana benzer bakınca
Bir çiçek gibi yüzün gülünce eğer yüzün gülse anlar herkes
Ama içinde hsret olunca hangi yüz gülerki sulanmayan bir çiçek neden gülsün ki?
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi MektuplarıKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD