Ay dolu gecelerde bir seni özledim.Dolunayın olduğu gece bir kurt gibi seni bekledim.Keşke şu an yanımda olsan.Dünyamı tersine dödürsen.Neden seni bu kadar çok seviyorum,neden seni görünce kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor.
Sonsuz bir yolun sonunu arıyorum.Biliyorum ulaşamayacağım ama seni kazanmak uğruna nelerin sonunu bulduysam,bu yolun sonunu da bulacağım.Belki yolun sonu ölüm,ızdırap.Belki mutluluk belki sen.Sen varsan hayat yaşamaya değer.Ama ızdırap varsa, hayat sensiz zehir geçer.
Keşke,keşke aşkım şu an benimle olsan.Zehir geçen geceler tatlanıp,ballansa.Dün neydim,bugün neyim bir bilsen.Bir bilsen beni ne kadar değiştirdiğini.Gül yüzün,beni yanında sadece bir kuru diken yaptı.Sen gülsün,gülümsün.Sen solduğunda ben ölürüm.Sen açtığında,kuru diken olan ben,yeşerip gülün bir parçası olurum.Gözlerimizden akan yaşlar bizi gül bahçesi yapar.Keşke şu an beraber olsak.Gül yapraklarını sana feda etsem.Dikenin acısını dindirsem.
Sen kalbimsin...Bu kalp hep sana atıyor,seni saklıyor,seni seviyor.Hayalin yeter be sevgilim hayalin.Seni seviyorum...Hem de canımdan çok.Kavak yelleri hep bana eser,etrafımı sarar çarşaf misali,eser lodos misali.Dön aşkım dön yeter.Dayanmak zor geliyor gidişine.Dön tut ellerimi,sarıl boynuma,ısıt beni.Sana ihtiyacım var.Kaçırma gözlerini,sakınma o güzel sözlerini.Kapılma dalgalara,gitme uzaklara.Benim gözüm yaş senin gözün yaş sel olmasın artık.
Ben hayalsiz geçen geceleri hayal ediyorum.Hasretim gözlerine,hasretim sözlerine.Ben yolun sonunu buldum.Yarısında ölüm vardı.Sonunda ise SEN AŞKIM...