« : 23 Temmuz 2008, 12:57:45 » |
|
EternalSunshine
|
 |
|
|
" ......ıııııı||||||[<Pc-Türk Tatilde [3]>]||||||ıııııı...... "
----- Uğur Koşarak Gelir-----
Uğur[nefes nefese] : Abi.. Otelin kapısının önünde boş boş geziniyordum.. 2 jip geldi.. Birinden korumalar indi.. Diğerinden de 4 tane şalvarlı kız.. 
illegal_rap: Puahah Şalvarlı mı? 
The_Swan: İyi de.. Kim olabilir ki?? Foruma giren Ziyaretçilerden olmasınlar??  tokcan: Adamım düzgün anlatsana şunu.. Ne şalvarı Memleketten arkadaş falan mı çağırdınız?? Yoksa bana Dansöz falan mı getirttiniz 
Doomsday: Tabi abi ya..!! Ben yanlarına gidiyorum.. Bir hoşgeldiniz diyeyim.. Ayıp olacak..
The_Swan: Nasıl Yaa.. Nerden tanıyorsun onları ? 
Doomsday: Hepsi Grubu bu.. Küçüklükten arkadaşım onlar benim.. Neyse.. Ben kaçtım, görüşürüz sonra [koşarak uzaklaşır]
RihannaCix: İnanmıyorum.. Hepsi grubu olley..! Eren'imde gelmiştir... 
OK4N: Bilseydim kız kardeşimide getirirdim.. Çok seviyor hepsi grubunu 
Uğur:Demek hepsi grubu..Peki Koskoca hepsi neden şalvarla gelsin kii.. Mini etekleri yok mu onların?? 
RihannaCix: Onlar zaten hep şalvar giyiyo Daha rahat dans ediyorlarmış..
EternalSunshine: Of.. Herkes geldi.. Bi benim Olsen'ler gelmedi 
nele: Nele! Nele! Nele! Nele! illegal_rap: Ceza da gelmedi ama!!
DiyaLekT: Dün sana verdiğimiz ceza değildi dimi Sen kaşınıyosun galiba Yeni +replerinide alalım mı yoksa 
illegal_rap : Uf.. Tamam sustum Dooms nerde kaldı???
Turk0: O akşam yemeğine gelir.. Kızlarla bi laflasın.. 
-------------------- Akşam Yemeğine Çatal kaşık Sesleriyle Olan Muhabbet----------------------
belinda: Siz nerden tanışıyorsunuz kiii ?! 
Doomsday: Onlar benim küçüklük arkadaşlarım.. Aynı mahalledeydik..
belinda: Aa..! Anlatsana ne yapardınız küçükken.. 
Burak: Sadece o değil bende tanıyorum bu dörtlüyü 
belinda: Aa Sen nerden tanıyorsun? 
Burak: Küçükken Doomslara giderdim canım sıkılınca, bakardım ki Dooms 4 kızla birlikte körebe oynuyor ... İşte öyle tanıştık.. 
Uğur: Aa bende tanıyorum 
DoomsDay: Hadi len, sen nerden tanıyorsun ? 
Uğur: Şaka yaptım canım Baktım ki siz tanıyorsunuz, bende aranızda ezik kalmak istemedim , öyle dedim 
Burak: Ezik... 
La_Torta: Kızlar pizza yemez misiniz ? Kendi ellerimle yaptım.. Buyrun,buyrun 
Grup Hepsi: Teşekkürler... Baktık tadına çok güzelmiş.. Ellerine sağlık.. 
La_Torta [sessizce]: Tabi güzel olacak , kim yaptı!! 
Grup Hepsi Eren: Dooms mu diyorsunuz siz ona 
Grup Hepsi Yasemin: Ayy.. Eren duymadın mı! Öyle diyorlar işte 
Biz: ehuehuehu! 
Grup Hepsi Cemre: Dooms'unuzu çok severdik biz.. Küçükken balo,parti gibi şeyler olunca hemen yanına giderdik, makyajımızı o yapardı 
ergin: Vay.. Dooms 
Grup Hepsi Cemre: Hiç unutmam, saçıma bir gün ütü yapmıştı, çok güzel olmuştu.. Herkes hangi kuaföre gittin diye soruyordu 
Grup Hepsi Eren: Sen ne diyordun Söylesene , söylesene puahaha 
DoomsDay: Tamam kızlar, yeter bu kadar Yeterince rezil ettiniz zaten.. 
{The_Swan}: Heyy..! Dooms..! Göz kalemin akmış.. 
Hepberaber: Betüüüll!! 
{The_Swan}: Aa..! Siz beni bırakında Rıdvan abi niye "her zaman ki gibi" bizimle yemiyor? 
Ridvan[ havuzun yanından onlara bağırarak]: Hösstt..! Bana bulaşmayın Ben tereyağım, çökeleğimle idare ediyorum Siz beni dert etmeyin.. Çaktırmadan aldım az önce La_Torta'nın pizzalarından 
------------------- Yemek Biter.. Sırada Müzikk varr --------------------
RihannaCix: Ablacıklar, bize konser verirsiniz di mi ? 
Grup Hepsi: Ama, orkestra yok.. Biz söyleriz şarkıyı sorun değil de.. Müzik??
acort_k4: Ben ne güne duruyorum canııım Çıkarırım ağzımdan saçma sapan sesler 
tubik67: Ben flüt getirdim olur mu ki ? 
R.u.X: Biz de gitar getirmiştik ama tarzlarına uymuyor Ne yapalım.. 
acort_k4: Yine bana kaldınız ehuehuehu 
------------- Grup Hepsi Şarkıları Söyler, Fakat Gülme Sesinden Kimse Şarkıyı Duyamamıştır Çünkü "acort_k4" Çok Güzel Sesler Çıkarıyordur -----------
gülçinim: Sesiniz güzel.. Ama Gülçinin sesi çok güzell 
[[ Şimdi Sırada Her Zaman ki Senaryo ]]
OK4N: Banane banane bende rock söyleyeceğim..!
EternalSunshine: Ben de eşlik edebilir miyim.. ?
rockveben: Bende bende
Cron: Ben neyciyim burda bende.. 
TwiLighT: İyi bari, üzülmeyin bende söyleyeceğim 
[basyone]: A a ! TwiLighT! Annen izin veriyor mu halka açık yerlerde şarkı söylemene ehuehu
Twilight: Tolgaaa !!!
OK4N: Tamam hadi, bir iki bir ki.. Başlıyoruz..!!
-----------Kop kop!! Söylerler Rock'larını acort_k4'ün müziği eşliğinde -----------
[basyone]: Hadi Seda!! Verelim ağızlarının payını 
The B-ko TeLLem: Kardeşim, benim adım Seda değil Berkan!! Bir daha duymayayım..  illegal_rap: Heyy..! Seda benim Tamam o zaman biz de 3 kişi söyleriz 
[basyone]: Üçç silahşörrlerr!! Başlıyoruz... rap rap rap 
rap_ceza_damla: Ben de nakaratlar da katılırım artık 
---------- 3 kişi Söylerler Rap'lerini Hadi Bakalım Sıra Her Zaman ki Gibi Rıdvan Abimiz de --------------
belinda: Rıdvan abi..!! Hadi hadi..
Ridvan: Ben mi.. Ay.. Utandım Şimdi 
ergin: Hadi şimdi!! 
------------ Ridvan Abimiz Her Zaman ki Gibi Yine Söyler "Uzun Hava " ----------
...*eliph*...: Oo.. Rıdvan abimizde de ne ses varmış 
TwiLighT: Abimm...m yaa
Uğur: Allah Abimizi Bize Uzun Hava Söylesin Diye Yaratmış Yaov.. 
Ridvan: Bu sefer Türkü!!!
MaVi: Sen Türkü bilir miydin 
forza: Şimdi Hollanda şarkılarından söylemez inşallah!!
Ridvan: Öhüm öhüm..! Beyaaz giiyymeee söz oooluur.. Siyah giiiyymeee tozz ..öhüm öhüm
MaVi : Vaovv... [ıslık çalar] -------[MaVi'den hiç beklemediğimiz bir şey ]
Grup Hepsinin Kızları Birbirlerine Bakınarak: Kızlar.. Bu aile bir harika!
-------------- Ridvan Abimiz Türküsünü Söylemiştir Çoktan---------------
Grup Hepsi Gülçin: [cırtlak sesiyle ] Heyyy millet.. Bakın biz ne düşündük!
..Angel..: Ne düşündünüz?
Grup Hepsi Gülçin: Unuttum.. Cemre biz ne düşünmüştük??
Grup Hepsi Cemre: Off Lokumum! Yine başladı senin unutkanlıklar..
La_Torta: Evet Sizi Dinliyoruz.. ? 
Grup Hepsi Cemre: Biz yeni albüm için düet yapacak kişiler arıyorduk da.. Sizin ailenizi uygun gördük Yeni albümümüz için bizimle düet yapar mısınız?!
[basyone] : Biizz??! 
Grup Hepsi: Evett.. Hepiniz de ayrı bir yetenek.. Ayrıca ozymeyg'i az önce kendi halinde break dans yaparken gördük de.. Klibimizde dans eder misin sen de ?  ozymeyg: Voov.. Neden olmasın.. Sizi kıracağıma kafamı kırarım daha iyi!! 
------------- Düet için konuşur anlaşırlar.. Akşam Herkes Odasına Dağılırken----------
Burak: Şşt.. Kızlar, üye olmayı unutmayın foruma 
Grup Hepsi: Oldukk bileee 
---------- Herkes Odasında.. Uğur oda arkadaşına: -----------
Uğur: Abi Grup Hepsi Cemre'yi gördün mü.. Bana nasıl bakıyordu.. 
SmallDanger: Nasıl bakıyordu abi ? 
Uğur: [yıldızlara bakarak ] : Abi bu kız kesin bana çarpıldı..
SmallDanger:: Doğru söylüyorsun aslında Senin o bakışlarına hasta olmayacak kız mı yok..!
Uğur[aynaya bakarak]: Abicim, hakkatten haklısın.. Kız olsam ilk kendime aşkı olurdum.. Yok yok bu kız bana taktı..
SmallDanger: Aradaki yaş farkı??
Uğur: Aşkın yaşı yoktur.. Ama ne bileyim kızı da kırmak istemem
------------------ Herkes Yatar Uyur-----------------------
Gecenin 4'ünde Burak otelin koridoruna çıkar sallana sallana bağırır: Eziiikkleeerr uyudunuzz muu!!? [dengede duramaz,düşer]
Diyalekt [koridora çıkar, Burak'ın kolunu tutar zorla da olsa odasına götürmeye çalışır]: Ya Bur4k abi.. Millet uyudu iyi misin? İçtin galiba ufff... İşin yoksa seni taşı..
Cron: Ne oluyor yahu
Diyalekt: Burak abi içmiş.. Odasına götürmem lazım da taşıyamıyorum.. Yardım eder misin ? 
Cron: Off.. Aman bende bir şey sanmıştım.. Hadi Bayy!!! Ben yatmaya gidiyorum..
DiyaLekt: Ya ama.. ama.. yaa!! Cron yardım etmeyecek misin ? 
Cron: Koskoca admin, eline yapışmaz ya, taşı işte Duymasın banlar!! ehuehuheuh Hadi iyi geceler... Forumlu rüyalar... 
---------- Küçüklerimiz bu yazıdan etkilenmesin Bur4k meyve suyu içmiş ------------
EterNalSunshiNe*
Not: Nickleri Bu Senaryonun İçinde Geçmeyenler, Ben Neden Yokum Diye Hesap Sormasınlar!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2008, 15:04:25 Gönderen: EternalSunshine »
|
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Keşke, Keşke Hep Çocuk OLarak KaLsaydık Da DizLerimiz Kanasaydı , KaLplerimiz Yerine! <3
iLhamPerisi<3
|
|
|
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2008, 13:01:55 » |
|
ozymeyg
|
nie kafımı kırıyorum ki ya:D
|
|
|
|
|
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap en güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım, odamın hayaletisin sessizliğine aşığım... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2008, 13:07:21 » |
Ok4N
Co-Admin
Rep: 1450
1990.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
Çok Güzel......+1 
|
|
|
|
|
|
Forum Kurallarına Uyalım Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.pc-turk.com/forum/forum-kurallari-t30.0.html
|
|
|
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2008, 14:49:38 » |
|
nele
|
süper bende nele nele diye bağrıyorum
|
|
|
|
|
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap<-------- T-Virüsü sahibi olmak için tıklayın Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapŦŐŔÚМÚŃ ÁVÁŤÁŔČıŚŚŚıııPrincess Yue__ Princess Yue
|
|
|
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2008, 08:00:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2008, 23:15:53 » |
|
EternalSunshine
|
Bidakine Benide  Malesef Bir daha ki yok
|
|
|
|
|
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapLinkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap Keşke, Keşke Hep Çocuk OLarak KaLsaydık Da DizLerimiz Kanasaydı , KaLplerimiz Yerine! <3
iLhamPerisi<3
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2008, 18:03:49 » |
|
nele
|
niye eternal çok güzeller
|
|
|
|
|
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap<-------- T-Virüsü sahibi olmak için tıklayın Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapŦŐŔÚМÚŃ ÁVÁŤÁŔČıŚŚŚıııPrincess Yue__ Princess Yue
|
|
|
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2008, 11:17:23 » |
|
forza
|
canım benim yine döktürmüssün çok güzel olmuş emeğine sağlık niye sonuncusu devam etseydin iyi gidiyordu. 
|
|
|
|
|
|
FORUMU YAŞATAN YORUMLARIMIZDIR
|
|
|
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2008, 12:00:17 » |
Ok4N
Co-Admin
Rep: 1450
1990.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
şuan eternal cezalı olduğu için siteye giriş yapamıyor
|
|
|
|
|
|
Forum Kurallarına Uyalım Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.pc-turk.com/forum/forum-kurallari-t30.0.html
|
|
|
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2008, 13:09:43 » |
RihannaCix
"EsuLy-[Kau]"
Aktif Üye

Rep: 16
581.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
EsuLy*Tom
|
Cok Güzel Yaa! 
|
|
|
|
|
|
Sevdana Bağlanıp öLürcesine Hep Adını Anıp deLicesine HayaLini Sarıp Her Gecesine SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR ? Dünyayı Uğruna Yakabilirim Bu Canı Yoluna Yakabilirim Ömrünce Gözlerine Bakabilirim SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR ? Kim Bu Kadar Özler kim Arar Seni? Kim yoLunu Gözler,kim sorar Seni? Kimin içi sızLar andıkça Seni SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR ? İçimi ürperten GözLerinle Yüzüne Baktığında Kim titrer böyLe Kimin İçinde Yanar Ateşler Söyle SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR ??
T o m K a u L i t z <3
coRnet*Tom ((:
Bak Ne Diyorm Gizlemiyorm Sensiz Yaşamak Zor Geliyor Bana !!!
|
|
|
|