PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi MektuplarıKonu:
 aşk mektubunuzu yaratın
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
aşk mektubunuzu yaratın
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: aşk mektubunuzu yaratın
« Yanıtla #30 : 28 Eylül 2009, 19:11:28 »
sadakat_emre
oNlyLead
Süper Moderator
*

Rep: 35

5543.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
~YouR eGo My LeGo~

footbal_emre@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

Canım Sevgilim N....;
  Bu mektubu sana Evim dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Aysel Teyzenin Çaldığı Pakizem şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Seni Seviyorum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 12 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 39. günü.Sana İnsafsız diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Bir de Tutturabilsen demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

N....;  Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Konserve almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 39 gün olmuş ve ben o Konserve i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Dünyayı bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; Seni Çok Sevmiştim N....

1. Not : O N.... Gerçekten Hayatımdadır Dil çıkaran ( Sanki Sizin Umrunuzda ) Kahkaha

2. Not : Aysel Teyze Gerçekten Bizim Mahallededir Ve Sokağı Temizlerken Bile Rumeli Tv Ve Rumeli Şarkıları Cd'si Çalar Sizin Anlayacağınız 7/24 Rumeli Tv Kahkaha

aysel teyze sayesinde elveda rumeliden soğudum Kahkaha...
yan komşu olduğu için direk bizi etkiliyor:D

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

W4:-MySteriouS-  W1:-ReYmySterio-
« Yanıtla #31 : 28 Eylül 2009, 20:52:13 »
EnesCan_61
Sevdik Bu Uyeyi

Rep: 303

1885.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
CAN CONSTANTİNE

can.ak@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

Canım Sevgilim büşra;
  Bu mektubu sana izmit dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz benim suçum sevmek mi şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin seni bi severim görürsün o zaman lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 41. günü.Sana zalim diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutturamadı demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

büşra;  Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; anla be vijdansız seviyorum seni büşra

muhahahah... Kahkaha

DOĞAN  BİR  PİŞMAN  , DOĞMAYAN  İKİ HEPİMİZ  DOĞUŞTAN  DERTLERLE  SERHOŞUZ  SANKİ...
« Yanıtla #32 : 15 Kasım 2009, 13:27:07 »
İkLimM
İlgisiz Üye
*

Rep: 1

19.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

hahahaha komediydiiii teşekkürler (:
« Yanıtla #33 : 29 Kasım 2009, 14:24:24 »
miss jackal
Üye

Rep: 8

149.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Benimki çok romantik olmuştu  Şaşırmış

Nefesinin nefesi...
« Yanıtla #34 : 08 Aralık 2009, 13:39:27 »
meL0dy
Karizma Üye

Rep: 111

2289.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
uLtrAsLan #

Üyelik Bilgileri

Süpermis +1 xD

Sanmasınlar seni yalnız, Biz hep buralARDAyız!!!...
« Yanıtla #35 : 20 Ocak 2010, 12:33:34 »
kanatsız melek
İlgisiz Üye
*

Rep: 0

2.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

ya evet çok komikk  GülümsemeGülümsemeGülümseme
« Yanıtla #36 : 23 Ocak 2010, 16:41:43 »
aqqan
İlgisiz Üye
*

Rep: 0

0.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

teşekkürler çok güzel

harfleri yutma
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2010, 16:44:28 Gönderen: ~Moody~ » Logged
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi MektuplarıKonu:
 aşk mektubunuzu yaratın

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD