PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Çöp Kutusu- » Çöp KutusuKonu:
 +16 oostopçu kız
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
+16 oostopçu kız

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: +16 oostopçu kız
« : 02 Eylül 2008, 10:33:00 »
spıderwıck
Yeni Üye
**

Rep: 0

121.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

+ 16 Otostop yapan kücük kız

--------------------------------------------------------------------------------

Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, "Gece yarısı böyle ıssız bir yerde n'apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?" demiş.

Kız, "Uzun hikaye. Rica etsem beni evime ürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam" diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bi elbise varmış. Evinin adresini vermiş.

Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, "İşte geldik küçük hanım" diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabi. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış.

Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış
kapıyı. Adam heyecanla, "Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde..." Yaşlı kadın adamı susturmuş, "Biliyorum, biliyorum" demiş, "Sonra da ortadan kayboldu di'mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyo. Her cumartesi akşamı
aynı şey olur...

"Meğer kız bi cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki
kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış

ALINTIDIR

--------------------------------------------------------------------------------

ooOOoo
Özel Üye

Rep Gücü: 25
Karizması : 498

Açtığı Konular:148

100% Tamamlandi

Takımım: 

Üye ID: 92743

Aktiflik

Seviye

Deneyim

Favori Hayvanım 

Durumum: 

Ynt: +16 otostop yapan kız
« Yanıtla #1 : 03 Ma

« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2008, 10:39:17 »
Ok4N
Co-Admin
*

Rep: 1450

1990.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
492437901
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Alıntı Olduğu Zaten Belli Oluyor

Forum Kurallarına Uyalım

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.pc-turk.com/forum/forum-kurallari-t30.0.html
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2008, 12:40:40 »
MaVi
ADMİNE
Administrator
*

Rep: 2218

26576.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

MEVCUT!!!

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Çöp Kutusu- » Çöp KutusuKonu:
 +16 oostopçu kız

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD