PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » Korku Odası » Korkunç Hikayeler (Moderatör: The_CoLT)Konu:
 Yanlışlıkla mezara basmıştı .
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yanlışlıkla mezara basmıştı .
« : 26 Ocak 2010, 15:39:20 »
brcsaqo1905
Yeni Üye
**

Rep: 2

158.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Eskişehir'e gitmiştik,anneannemlerin yanına.İşte anneannem,annem,dayım,teyzem felan mezarlığa gitmişlerdi.Ben gitmemiştim onlarla birlikte.O mezarlıkta mezarların arası çok azdır ve çok zor geçilir.Annem de yanlışlıkta dayısının mezarının üstüne basmış.(dayısı 18-20 yaşlarındayken ölmüş)O akşamda annem hiç uyuyamamış tam dalacağı sırada da karabasanlar bastırmış. Üzgün

Karabasanlar,bizim sülaledeki herkese musallat olurlar.Ama benim başıma hiç gelmedi ve hiç gelmez inşallah. Gülümseme Zaten anneannemin babannesi de şeytanları görüyormuş.Ama hiç korkmuyormuş.Herhalde alışkanlıktan.. Paylaşmak istedim .Başına gelmeyen gerçekten inanmıyor karabasanlara .Olay gerçektir.

Konuşmayı Ögrendim Önce GALATASARAY Dedim ! Yazmayı Öğrendim Önce GALATASARAY Yazdım ! ßayramlarda Çubuklu Galatasaray Formamı Giydim , Sokaklarda Metin Oktay , Kral Hakan Oldum ! Sınav Yada Maç Dediler Önce GALATASARAY’ı Seçtim ! Güzelim Kendini iLk Aşkım Sanıyorsun Ama Ben Önce GALATASARAY’ı Sevdim !!!

~Gelmemiş yaRındaN hép mi $ikayetçiyiz ßiz . ?

║█║▌║▌║█║▌

İmza
                           Burjuu .. =))
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2010, 16:07:25 »
yavuzkarakus
Karizma Üye

Rep: 16

2628.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Gød's Men [((heLL))]

yavuzkarakus42@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

karabasanı bilirim ben ya çok dehşet bişey allah kimsenin başına vermesin.

« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2010, 18:16:36 »
TheSaM
İstekli Üye

Rep: 6

448.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
SaM WiNCheSTeR

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Arkadaşlar karabasan dediğğiniz şey bir yanılmadır gözleriniz açıkken etrafı görmemeniz için siyah bir obje olur oda karabasan oluyor öyle diyoruz yani.
Ancak yarım şekilde değilde tam oalrak bir zorlama ve baskı hissediyorsan bu cindir kardeşim Göz kırpan

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Bu Dünyada Herşey Mümkün. Çünkü Gücü Sınırsız Olan Tanrı'nın Kullarıyız Hepimiz.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » Korku Odası » Korkunç Hikayeler (Moderatör: The_CoLT)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD