PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » AstrolojiKonu:
 ÜNLÜLERİN BURÇLARII
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
ÜNLÜLERİN BURÇLARII

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÜNLÜLERİN BURÇLARII
« : 23 Eylül 2006, 01:10:10 »
water_lily
[!..мαтнємαтє¢ιαη..!]
ViP üye
*

Rep: 3107

6116.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

bakalım sizin burçlarınız hangi ünlüyle denk geliyor...öğrenmek istersen bak 

KOÇ:

Descartes,Tenesse Williams, Vincent Van Gogh, Herbert von Karajan,
Neşe Karaböcek, Yüksel Uzel, Johann Sebastian Bach, Charlie Chaplin
Joan Crawford, Marlon Brando, Ömer Şerif, Fatih Sultan Mehmet,
Dr. Yıldırım Aktuna, Zeki Alasya, Sakıp Sabancı

BOĞA:

Salvadore Dali, Karl Marks, Sig mund Freud, Asil Nadir, Nükhet Duru, Kanuni Sultan Süleyman, Kraliçe II. Elizabeth, Lenin, Barbra Streisand, Evita Feron, Honore de Balzac, Johannes Brahms, Gary Co oper, Henry Fonda, Jehudi Menu hin, Bertrand Russell, Shakespeare, Stevie Wonder.

İKİZLER:

Adile Naşit, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Çetin Altan, Nilüfer, George Bush, J.Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tcıny Curtis, Che Guevera, John F. Kennedy, John Wayne, Thomas Mann, Erdal İnönü.

YENGEÇ:

Sylvester Stallone., Tom Cruise, Bedrettin Dalan, Türkan Şoray, Sezen Aksu, Julius Caesar (Sezar), Lady Diana, Kenan Evren, Louis Armstrong, Nelson Rockefeller, Yul Brynner; Ernest Hemingway, Hermann Hesse, Kafka, Ringo Starr, Mireille Mathieu, Nathalie Wood.

ASLAN:

Napoleon Bonaparte, Fidel Castro, Alfred Hitchcock, Robert De Niro, Uğur Mumcu, Bill Clinton, Benito Mussolini, Coco Chanel, Mata Hari, Jaqueline Onassis, Mae West, Henry Ford, Mick Jagger, Carl Gustav Jung, Guy de Maupassant, Madonna, Gönül Yazar, Ahu Tuba

BAŞAK:

Michael Jackson, Uğur Dündar, Vitali Hakko, Peter Sellers, Ray Charles, Ingrid Bergman, Agatha Christie, Greta Garbo, Leo Tolstoy, D.H. Lawrence, Sophia Loren, Fri edrich Nietzche.

TERAZİ:

Brigitte Bardot, Catgerine Deneuve, Cem Özer, Cervantes, Christopher Reeves, Cliff Richards, Hülya Avşar, Jimmy Carter, John Lennon, Julio Iglesias, Klaus Kinski, Konficyus, Lizst, Meryl Streep, Michael Douglas, Nurseli İdiz, Oscar Wilde, Pavorotti, Rahmi Koç, Roger Moore, Sylvia Kristel, Turgut Ozal, Verdi

AKREP:

A1ain Delon, Rock Hudson, Martin Luther, A1fred Nobel, Pablo Picasso, Marie Curie, Indira Gandhi, Katherine Hep burn, Mesut Yılmaz, M.Kemal Atatürk, Necmettin Erbakan, Nazlı Ilıcak, Süleyman Demirel, Dostoyevski, Troçki, Albert Camus, Voltaire, Theodore Roosevelt.

YAY:

Woody Allen; Ludwig van Beet hoven, Walt Disney, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Jane Fonda, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Mehmet AIi Birand, Zeki Müren, Winston Churchill, Gustave Flaubert, Edith Piaf, Mark Twain.

OĞLAK:

Benjamin Franklin, Henry Miller, Moliere, Isaac Newton, Elvis Presley, Joan Baez, Marlene Diet rich, Ava Gardner, Hz. İsa, Filiz Akın, Semra Özal, Federico Fellini, Rudyard Kipling, Richard Nixon, Simone de Beauvoir, Martin Luther King, Mao Tsetung.

KOVA:

Bertolt Brecht, James Dean, Federico Fellini, Paul Newman, Franz Schubert, Jules Verne, Eva Braun, Mia Farrow, Sylvia Krystel, Ajda Pekkan, Rauf Denktaş, Charles Darwin; Charles Dickens, Clark Gable, Abraham Lincoln, Norman Mailer, Ronald Reagan, Franklin Roosevelt, John Travolta, Nastassia Kinski, Wolfgang Amadeus Mozart.

BALIK:

Albert Einstein, Galileo Galilei, Vivaldi, Marlon Brando, Ursula Andress, Elizabeth Taylor, Frederic Chopin, ROSa Luxemburg, Georg Friedrich Handel, Ornella Mutti, Suna Yıldızoğlu, Füsun Önal, Victor Hugo, Salvador Dali, Mihail Gorbaçov, Paolo Pasolini, Michelan Gelo
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008, 21:10:42 Gönderen: water_lily » Logged

« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2008, 09:21:13 »
umbra_fa
İstekli Üye

Rep: 0

355.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
>>tttTzzZUnstopableZzzTtt<<

Üyelik Bilgileri

Bir yanlışı düzeltmek zorundayım,izninizle...Hz.Muhammed(s.a.v) efendimiz burcu tam oalrak bilinmemektedir.Doğduğu günde gezegen konumları ilginç ve güzel bir şekilde aynı düzlemde durmuşlarıdır.Yani efendimiz her burcu taşıyor.Ancak doğum gününün asıl tarihine baktığımızda boğa burcu olark gözüküyor.Saygılar. Gülümseme

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 13:44:28 Gönderen: MaVi » Logged

Gel Gör Beni Aşk Neyledi

Ben yürürüm yane yane 

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Aşk boyadı beni kane
ne akilem ne divane
gel gör beni aşk neyledi

akar sulayın çağlarım
dertli ciğerim dağlarım
Şeyhim anuban ağlarım
gel gör beni aşk neyledi

miskin yunus bi'çareyim
dost ilinden avareyim
gell gör beni aşk neyledi

Yunus Emre

"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil."
"Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşungeçirmezdir!"
V
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2008, 09:39:54 »
Ridvan
Administrator
*

Rep: 2153

27312.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Bari peygamberimizi bu konunun disinda tutsaydiniz keske...
Dinimizde bu gibi inanislar yoktur...

Seni Dusunmeyi Seviyorum,Beni Mutlu Ediyor...
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2008, 13:32:28 »
umbra_fa
İstekli Üye

355.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
>>tttTzzZUnstopableZzzTtt<<

Üyelik Bilgileri

rıdvan abicim bu mesaj kaç yıldır orda bekliyor yeni mi geldi aklına biraz alındım sadece bir eşyi düzeltmek istedim .astroliji de orta-üstü bilgi seviyem vardır.Bir şeyi ortaya çıkarma gibi de bi niyetim yok! anlamadım gitti üzüldüm Ağlayan     Göz kırpan Kahkaha

ayrıca benim bildiğim kuranı kerimde burçlar konusu doğrudur.aç bak bence haksız yere eleştiriye dayanamam  Karizmatik Kahkaha

Edit//MaVi...
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 13:45:14 Gönderen: MaVi » Logged

Gel Gör Beni Aşk Neyledi

Ben yürürüm yane yane 

Aşk boyadı beni kane
ne akilem ne divane
gel gör beni aşk neyledi

akar sulayın çağlarım
dertli ciğerim dağlarım
Şeyhim anuban ağlarım
gel gör beni aşk neyledi

miskin yunus bi'çareyim
dost ilinden avareyim
gell gör beni aşk neyledi

Yunus Emre

"Bu maskenin altındaki et ve kemiklerden oluşan yüz, benim benliğime ait değil."
"Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşungeçirmezdir!"
V
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2008, 13:40:37 »
MaVi
ADMİNE
Administrator
*

Rep: 2218

26576.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Herkesin görüş bildirmeye hakkı var,aynen senin gibi...
Yeni görülmüş olabilir,polemiğe gerek yok....

Ayrıca ard arda mesaj yazmak forum kurallarına aykırı ,bu yüzden düzenle butonunu kullanarak eski mesajına ekleme yapabilirsin....Mesajlarını birleştiriyorum...

« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2008, 21:08:19 »
37666
İlgisiz Üye
*

2.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

dinimizde burçlar yoktur...yanlış Kızgın   bi kere dinimizde burçlar olmasaydı İSLAM ASTROLOJİSİ diye birşey olmazdı ve bu kitapları yazanlar hafız olmazdı...
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2008, 14:05:05 »
_öykü _
İstekli Üye

Rep: 11

545.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

YAY:

Woody Allen; Ludwig van Beet hoven, Walt Disney, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Jane Fonda, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Mehmet AIi Birand, Zeki Müren, Winston Churchill, Gustave Flaubert, Edith Piaf, Mark Twain.

benimkiler buymuş....

•°¤*(¯`°´¯)*¤°• ÖYKÜ •°¤*(¯`°´¯)*¤°•.
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2008, 18:25:47 »
daisygirl.1907
Gold Üye

Rep: 20

2474.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

bnm ki
İKİZLER:

Adile Naşit, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Çetin Altan, Nilüfer, George Bush, J.Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tcıny Curtis, Che Guevera, John F. Kennedy, John Wayne, Thomas Mann, Erdal İnönü.

Sırıtan Sırıtan

ѕєηιη ѕєνgιηℓє gєℓ∂ιк вυ ∂üηуαуα кσηυşмαуı σğяєη∂ιк ιℓк ѕσzυмυz KANARYA
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2008, 12:00:56 »
alia54
İstekli Üye

Rep: 3

146.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
alia54

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Kızgın Kızgın >:(Bunu kim yazdıysa sallamış çünkü Marlon Brando hem balıkta hemde koçta yer alıyor.

Allah rızası için 100 Forum Lirası Üzgün
Ben, ''Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap'' forumunun moderatörüyüm herkes gelsin.
çok güzel bir forumdur.(tabii ki de pctürk ü unutacak deyiliz...Bence gelin....
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2008, 13:34:41 »
legolas3534
Moderatör
*

Rep: 192

565.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
legolas3534@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

Kızgın Kızgın >:(Bunu kim yazdıysa sallamış çünkü Marlon Brando hem balıkta hemde koçta yer alıyor.

ewt katışıyorum

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » AstrolojiKonu:
 ÜNLÜLERİN BURÇLARII

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD