« : 10 Eylül 2006, 12:46:20 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2006, 12:46:49 » |
|
AtAk4N
|
Kahveye iriyari, öfkeli bir adam girdi; olanca sesiyle bagirdi : - Ahmet kim? Kimse agzini açmadi. Adam bir kez daha bagirdi : - Ahmet hanginiz? Çabuk karsima çiksin! Sonunda ufak tefek, çelimsiz biri yerinden kalkti : - Benim. Kabadayi yumruklarini s1kIp üstüne atladi, pestilini çikarincaya kadar dövdü. Kahvedekiler yerlerinden kimildayamiyorlar, neredeyse soluk bile alamiyorlardi. Kabadayi gittikten sonra dayak yiyenin basina üsüstüler : - Hastaneye götürelimmi? Yerde kanlar içinde yatan adam, bir iki yutkunduktan sonra konusabildi : - Nasil kandirdum enayiyu. Benim adim Temel. Amma nasil inandirdum oni !..
|
|
|
|
|
|
İzmiR Beat Pazarı[BP]~Kadıköy AciL[KA]
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2006, 12:47:21 » |
|
AtAk4N
|
Temel'in babası vefat eder... cenazeye gelen bir aile dostu
Temel'e sorar: nasıl oldu? cevap: 30.kattan aşağıya düştü...
Adam: vah vah desene çok feci ölmüş...
Temel: yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi...
Adam: vah vaah! daha şiddetli çakıldı o zaman.
Temel: yok! karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına...
Adam: demek çatıya çarpıp öldü.
Temel: yok ya! çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti...
Adam: deme ya! çarpıldı o zaman...
Temel: yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı.
Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? yazık...
Temel: yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye...
Adam: orda mı öldü? temel: yooo... ordanda yine kasaba...
En sonunda bunalan adam temel'e bağırarak sordu: ulan nasıl öldü bu adam?
Temel: baktık durmuyo... vurduk!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2006, 12:48:01 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2006, 12:48:29 » |
|
AtAk4N
|
 |
|
|
Minik yaramaz, boynuna bi ip gecirdigi ölü kurbagayi > >>cekistire > >> >cekistire > >> > > >>yolda gidiyormus.. > >> > > >> derken bir randevuevinin kapisina gelmis, tak tak > >>kapiyi vurmus, > >> >kapiyi > >> > > >>sisko cirkin bi kadin acmis.. > >> > > >> çocuk avazi ciktigi kadar bagirmis: > >> > > >> "burdakı kızlardan bırını ıstıyorum...!! param var, ve > >>ıstedıgımı > >> >yapana > >> > > >>kadar burdan gıtmıycem..!!" > >> > > >> kadin sasirmis ama para paradir demis, minik yaramazi > >>iceri > >> >almis..> >> > >> >cocuk ordaki fistiklara bakmis, sonra kadina sormus: "burada bir amber > >> > > >>varmis, onu ıstıyorum...!!!" > >> > > >> kadin bunun uzerine "ama olmaz ki..." demis..."bak > >>cocuk, bence > >> >sen..." > >> > > >>cocuk onu dinlemeden avaz avaz bagirmaya baslamis; > >> > > >> "amber'ı ıstıyorum amber'ı ıstıyorum...!!! parası neyse > >> >verıcem...!!!" > >> > > >> kadin hala saskin halde, "iyi tamam yukari cik sagdaki > >>ilk odaya > >> > > >>git,bekle > >> > > >>.." demis...sonra kadin amber'i odaya gondermis.. > >> > > >> 10 dakika sonra cocuk merdivenlerden yine kurbagasini > >>surukleye > >> > > >>surukleye > >> > > >>inmis.... kadina para vermis, > >> > > >> tam cikicakken kadin en sonunda dayanamamis seslenmis: > >> > > >> - "lafimi dinlemedin cocuk.. niye ille de onu istedin > >>ki.. o kizda > >> > > >>hastalik vardi...." > >> > > >> cocuk cevap vermis: > >> > > >> - "onda hastalik oldugunu biliyorum, o yuzden onu > >>istedim...... cunku bu aksam annemle babam disarda yemege gidicekler, Ben > >>de > >> > > >>evde > >> > > >>dadimla oturucam.. > >> > > >> onlar gittikten sonra dadim benle sex yapmak istiycek > >>cunku > >> >kucuk > >> > > >>cocuklardan hoslaniyo.. > >> > > >> boylece burda kaptigim hastaligi ona gecirmis olucam.. > >>annemle > >> > > >>babam > >> > > >>eve dondukleri zaman, babam dadimi evine goturucek.. > >> > > >> orda da tabi ki her gece yaptigi gibi onu becericek, > >>hastalik > >> >ona > >> > > >>da > >> > > >>gecicek... eve dondugu zaman annemle sevisicek, > >> > > >> boylece o da anneme hastaligi geciricek.... sonra sabah > >>babam > >> >ise > >> > > >>gidicek, sutcu sut birakmaya gelicek, > >> > > >> annem de onu eve alicak ve onunla sevisicek, hastalik > >>ona da > >> > > >>gecicek > >> > > >>ve cok da iyi olucak... > >> > > >> - çunku o herıf benım kurbagamın ustune bastı > >>öldürdü!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2006, 12:49:38 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2006, 12:50:46 » |
|
AtAk4N
|
>temel bi gun kahveye girmis. ustu basi >yirtikmis. n'oldu diye sormuslar. >temel: "kaynanami gomduk." >kahvedekiler: "ıyi de bu halin ne?" >temel: "biraz direndi de." >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2006, 12:52:38 » |
|
AtAk4N
|
Dursun birgün ormanda gidiyormus. temeli bir agaca belinden bagli sekilde Bulmus. "napiyosun temel" demis dursun; temel de "ıntihar ediyorum" demis. Dursun "benim bildigim öyle intihar edilmez; o ipi beline diil boynuna Bagliyacaksin" demis. temel de: onu da denedim; az daha boguluyodum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2006, 12:53:47 » |
|
AtAk4N
|
Temel dursun a arabasinin öyküsünü anlatiyordu : Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli Güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. bir süre gittikten Sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. mini etegini iyice Yukari çekip, dudaklarini islatti ve "benden ne istersen Alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun : iyi etmissin temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2006, 12:54:31 » |
|
AtAk4N
|
Temel tavukculuk yapmaga karar verir.
Gider 250 tane civciv alir ve getirip ayaklarindan tarlaya eker, ve ertesi sabahta tüm civcivlerin öldügünü görür.
Herhalde ters taraftan ektim diye düsünerek ertesi gün gene 250 tane civciv alir ve bu seferde kafalarindan eker. sonuc yine hüsrandir.
Bir mektup yazarak durumu istanbul,da veterinerli fakültesindeki amcasi dursuna bildirerek bilgi ister. bir süre sonra cevab gelir..
---hacen sen oranin topragindan biraz numune gönderde inceleteyum....!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|