« : 25 Kasım 2006, 17:31:52 » |
ZcN
Tu®k
ViP üye
Rep: 175
151552.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
 |
|
|
Yaşam sensiz devam etmiyor. Gözlerim bir başka bakıyor olup,bitenlere... Artık gülemiyorum eskisi gibi...Ellerim titriyor, yüreğim kan ağlıyor. Ve sigaram sigaram da anlamıyor beni artık... Yarım bırakıyor bir yanımı; tıpkı sen gibi, sensizlik gibi... Ya çiçekler onlara ne demeli? Neden açmıyorlar güzel suretlerini? Neden gönlüme ışık saçmıyorlar? Neden yanıp, kavrulan bağrıma su serpmiyorlar? Onlar da mı sen oldular? Sensizlik şimdi neden bu kadar ağır? Neden bu yükü üzerime bırakıp, çekip, gittin? Yoksa bu yükü çekmek isteyen benmiydim? Sensizliği öğrenmek isteyen benmiydim? Rüyalarımda seni ve sensizliği birlikte yaşattığım güzel kız... Gel desem, gelirmisin? Sensizliği bir çırpıda yakarmısın?Tam ortasına bir kurşun sıkıp,öldürür müsün onu? Biliyorum gelmezsin. Gelmek istesen de gelemezsin.Çırpınıp durdum sensizliğin batağında , hayatımdan oldum.Yetişemedin güzel kız , yetişemedin. Ab-ı hayat suyumu veremedin son nefesimde...Artık söylenecek son sözcükler kaldı dudaklarımın ucunda; ELVEDA MUTKULUKLARA, ELVEDA KARANLIKLAR DİYARINDA ARADIĞIM SANA VE ELVEDA SENSİZLİĞE ELVEDA..!
|
|
|
|
|
|
Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten, üzülmekten Artık yok, kalmadı gücüm düşmekten, yenilmekten Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden Bu alem geçmiş kendinden Ne gelir elden ? Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2007, 11:47:35 » |
|
BeBeKKıZ
|
ELVEDA MUTKULUKLARA, ELVEDA KARANLIKLAR DİYARINDA ARADIĞIM SANA VE ELVEDA SENSİZLİĞE ELVEDA..! harika yaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2007, 17:44:54 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2007, 12:31:58 » |
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
Rep: 731
9769.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...
|
Çok anlamlı, emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
... Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum Al bu kaderi, bu kahrı Bu korkunç karanlıkları benden Artık dayanamıyorum ...

|
|
|
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2007, 14:51:04 » |
Twii ~
Co-Admin
Rep: 1423
8845.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
|
|
|
|
|
|
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? Victor Hugo
|
|
|
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2007, 22:31:19 » |
|
lolbenlol
|
|
|
|
|
|
|
Rock Music Demiorum ki ben bunlara  Breaking The Habit --In The End --One Step Closer --Opening --Forgotten  1.The memory Remains --The unforgiven II-- ONE Eskileri Hatirlarim Her gece Karanligin ...!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2007, 06:27:15 » |
ZcN
Tu®k
ViP üye
Rep: 175
151552.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
sadece ifade kullanarak mesaj atmak yasak tekrarında acımam ona göre... forum kurallarını okumadan mesaj yazman hata zaten...
|
|
|
|
|
|
Sıkıldım çok, her dakika düşünmekten, üzülmekten Artık yok, kalmadı gücüm düşmekten, yenilmekten Pişmanım erken vazgeçmekten kendimden Bu alem geçmiş kendinden Ne gelir elden ? Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2007, 11:40:07 » |
|
DevilTayfun
|
çok güzel paylaşım için saolasınn
|
|
|
|
|
|
DisasTEr ><
|
|
|
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2007, 10:18:36 » |
|
yelda_89
Ziyaretçi
|
birazcık karamsar ama muhteşem bir anlatım yüreğine sağlık***mutluluklara elveda dememen dileğiyle!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2007, 18:12:44 » |
|
|