« : 21 Haziran 2006, 02:01:33 » |
[DooMsDaY]
Administrator
Rep: 65535
288317.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
evt arkadaslar burda aranızda sohbet edebılırsınız  ee nbr_?
|
|
|
|
|
|
Rock & Metal Müzik: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.foreverrock.net
|
|
|
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2006, 12:05:25 » |
|
{nirvana}
|
ii dirr karnelerr  dışındaa öle işte ee u?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2006, 13:33:41 » |
[DooMsDaY]
Administrator
Rep: 65535
288317.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
bn ıdare eder  diğer arkadashları sormak lazım
|
|
|
|
|
|
Rock & Metal Müzik: Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.foreverrock.net
|
|
|
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2006, 14:14:54 » |
BUR4K
Administrator
Rep: 14
103233.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
|
|
|
|
|
|
Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan. İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin. Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan Her şeye açmalıyım gözlerimi Beni ölüme terk etme Bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde.. Daha fazlası yaşanmalı
Beni hayata döndür!
Evanesence ~ Bring Me To Life
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2006, 18:11:49 » |
|
rapci
|
hayat çok sıkıcı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2006, 22:29:18 » |
DiyaLeKT
Hep Bir Sır Ölüm,Hep Bir Sır Savaş
ViP üye
Rep: 3001
3611.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
|
|
|
|
|
|
elimde defterim meleklerim gelince kalemi bilemedim neden ben acaba be meleke kim neden sen? her bi tarafa yazılı bir sebep seven ben bu gece ve güzümü yaralı yüzümü tanımayıp geçen sen bu gün sonuncu gün yolum yakın göç etti kuşlar istanbulu terk etti kayıklar bana sallar bile kalamadı baylar,vaylar! matem deli vah vahlar seni bana geri getirmedi kalan son yaşımıda paylastım meraba de yine bana yeni bi limana demir attım yaz kumsallara yatmış gün batmış güneş geceme sahip gül batmış günahlarıma laik sümbüller sevaplarıma çalmış güldüysen güzelde dikili hüzünler düştü kolumdan çekti beni sonun başlangıcı kasım çattı kaşını kapadı kapılarını bize bu sahil dur bak tenim beyazdı mutluluk suçum sustu vur kalbimin üstüne sustum sulh çektim acımın üstüne yine sustum şşşt! durdum bi dalga gibi nur döktüm vurdum kumsala soldum burda bedelim ödemeli yap çaldır kadar acı verici yalanlarda var...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2006, 19:55:53 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2006, 23:49:47 » |
|
udo
|
bence hayat okuldayken daha güzel ordaki oortamlar falan çok ii ha bu arada ben de iiim bilgisayar ortamı ap ayrı bi olay zaten
|
|
|
|
|
|
pc-turk.org whoever does wrong in this forum is getting it
|
|
|
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2006, 13:33:08 » |
DiyaLeKT
Hep Bir Sır Ölüm,Hep Bir Sır Savaş
ViP üye
Rep: 3001
3611.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
haklısın abi okulda ortam var eğüleniyoz tatil daha sıkıcı :p
|
|
|
|
|
|
elimde defterim meleklerim gelince kalemi bilemedim neden ben acaba be meleke kim neden sen? her bi tarafa yazılı bir sebep seven ben bu gece ve güzümü yaralı yüzümü tanımayıp geçen sen bu gün sonuncu gün yolum yakın göç etti kuşlar istanbulu terk etti kayıklar bana sallar bile kalamadı baylar,vaylar! matem deli vah vahlar seni bana geri getirmedi kalan son yaşımıda paylastım meraba de yine bana yeni bi limana demir attım yaz kumsallara yatmış gün batmış güneş geceme sahip gül batmış günahlarıma laik sümbüller sevaplarıma çalmış güldüysen güzelde dikili hüzünler düştü kolumdan çekti beni sonun başlangıcı kasım çattı kaşını kapadı kapılarını bize bu sahil dur bak tenim beyazdı mutluluk suçum sustu vur kalbimin üstüne sustum sulh çektim acımın üstüne yine sustum şşşt! durdum bi dalga gibi nur döktüm vurdum kumsala soldum burda bedelim ödemeli yap çaldır kadar acı verici yalanlarda var...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2006, 14:12:51 » |
|
|
|
|