PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Muhabbet- » Geyik bölümü (Moderatör: legolas3534)Konu:
 Senaryo Yarışması [ Y E N İ ]
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Senaryo Yarışması [ Y E N İ ]
« : 30 Haziran 2008, 20:55:33 »
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
*

Rep: 728

9763.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...

Üyelik Bilgileri

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Eserlerinizi bu topic altında yayınlayabilirsiniz Gülümseme

Herkese kolay gelsin Gülümseme

...
Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil
Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum
Al bu kaderi, bu kahrı
Bu korkunç karanlıkları benden
Artık dayanamıyorum
...

« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2008, 21:32:50 »
illegal_rap
iLLegaL_UnDerworLd
Karizma Üye

Rep: 144

3329.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
<RAPSTAR.!>

Üyelik Bilgileri

PC-Turk "Kimsesiz Çocuklar Derneği" nde...

{The_Swan}= Evet arkadaşlar bugün "Kimsesiz Çocuklar Derneği" ni ziyaret edeceğiz...
MaVi= Bir nebzede olsa onların acılarını paylaşmak, dertlerini dinlemek ,onları sevindirmek için orada bulunacağız..
Ridvan= Böyle bir organizasyon düzenlememiz çok iyi oldu onların arasında bulunmadan neler çektiğini hiç birimiz anlayamayız öyle değil mi?
Belinda= Çok doğru söyledin Rıdvan abi..
La_Torta= Evet şimdi herkez Otobüste ki yerini alsın.
(Ve yola çıkılır...)

(Yolda giderken..)
EternalSunshine= Kim bilir orada nasıl çocuklarla karşılaşacağız.
İllegal_rap= Onların yanında kendimizi onlardan biriymiş gibi görmeliyiz.
Water_Lily= Yanlız arkadaşlar onların yanında konuşmayın böyle şeyler hep güzel şeylerden bahsedin olur mu?
(Tamam...sesleri yükselir)
Ozymegy= Katılıyorum water_lily.
TwiLighT= Acaba neden onları bir başlarına bırakırlar ki aileleri hiç anlamam.
[Basyone]= Aralarında hiç kimsesi olmayanlarda var fakat ailesi olup ta orada kalanları da var bende bunu anlamıyorum.
BUR4K= Bir evladın yanı ailesinin yanıdır...
[DooMsDay]= Bencede öyle olmalı katılıyorum sana BUR4K.
(Derneğe Varılır....)

(Öğretmenlerden biri kapıda karşılamaktadır bizi.....)
Öğretmen= Buyrun buyrun Derneğimize Hoşgeldiniz... Sizi müdüre hanımın odasına götüreyim.Yanlız hepiniz değilde aranızdan bir kaç kişi olsa daha makbul olur.
Ridvan=Ben,MaVi ve {The_Swan} gidelim.Diğerleri burada beklesin tamam mı arkadaşlar ??
(Tamam...)
(Öğretmen müdüre hanımın kapısını çalar..)
Müdüre hanım=Girin..
Öğretmen=Müdüre Hanım Ziyaretçilerimiz var.
Müdüre Hanım= Hoş geldiniz siz Pc-Turk ekibi olmalısınız böyle yararlı geziler yaptığınızı duymuştum.. Gülümseme
Ridvan=Evet böyle gezilerimiz oluyor.Daha da devam ettirmeyi umuyoruz.
MaVi=Çocukları görebilirmiyiz ??
Müdüre Hanım= Tabikide Öğretmenimiz size yardımcı olsun.
(Tekrar lobiye gelirler)
{The_Swan}= Arkadaşlar çocukların bulunduğu bölüme gidiyoruz.
Öğretmen= Buyrun bu taraftan..
(Kapı açılır..İçeride küçücük çocuklar...Küçücük yürekleri...Ve hepsinin yüzünde ufacık bir tebessüm  Üzgün  )
Öğretmen= Evet çocuklar sizleri görmek isteyen ziyaretçileriniz var hepsi sizin için geldiler bir teşekkür edin bakıyım. Gülümseme
(Teşekkür ederizz...sesleri yükselir)
(Öyle içimiz burkulmuştu kii Üzgün )

Anatolia= Senin adın ne canım ?
Bir kız= Ayşegül.
Belinda= Merhaba Ayşegülcüm
Kız= Merhaba ablacığım

İllegal_rap= Sen ne tatlı kızsın öyle Gülümseme
Kız=Teşekkür ederim
EternalSunshine = Ah canım benim teşekkür de edermişş Gülümseme

Ok4N= Bakın burada küçük bir yakışıklı var Gülümseme
BUR4K= Adın ne senin yakışıklı ?
Çocuk = Ahmet
Turk0 = Kaç yaşındasın Ahmetcim
Çocuk = 9 Yaşındayım abi  Gülümseme

DiYaLeKT= Hepiniz çok şeker çocuklarsınız Gülümseme
Jock3r= Evt katılıyorum sana DiYaLeKT.

The B-Ko TeLLeM=(Bir çocuğun yanına gider..) Sen neden yanlızsın bakiyim??
(ses yok ! )
The B-Ko TeLLeM= Benimle konuşmak istermisin ??
(Yine ses yok ! )
(Öğretmen The B-Ko TeLLeM i çocukla konuşmaya çalışırken görür ve yanına gider...)Öğretmen= Onun dili yok abisi Üzgün Sizler gibi konuşamıyo Üzgün
İllegal_rap= Canım benimm Ağlayan
The B-Ko TeLLeM= Üzüldüm şimdi  Ağlayan

(Ve gitme vakti yaklaşır....)
Ridvan=Evet arkadaşlar bu küçük yavrucaklara son kez veda edin malesef gitme vaktimiz geldi.
EternalSunshine= Ben çok sevdim hepsinii Üzgün
La_Torta= Bizde çok sevdik canım ama malesef gitmek zorundayız.

(Herkez kapıya doğru yol alırken....)
(Bütün çocuklar bize doğru el sallar Üzgün )
Öğretmen=Hepinizi tekrar bekliyoruz arkadaşlar kendinize iyi bakın güle güle  Gülümseme

(Otobüse binilir...)
(Herkezin yüzünde acı bir tebessüm..)
Belinda= Arkadaşlar üzülmeyin bu kadar bakın onları ne kadar mutlu ettik Gülümseme .
{The_Swan}= Evet ya istediğiniz zaman tekrar gelip göreceğimizi sölemediler mi bir daha gideriz Gülümseme

İllegal_rap= Onlar için hayat ne kadar zordur bir düşünsenize .. Üzgün
EternalSunshine= Gerçekten de öyle .
Anatolia= Hayata bir - sıfır yenik başlamışlar Üzgün
Water_Lily= Çok doğru söyledin Anatolia
Ok4N= Ridvan abi gerçekten böyle geziler yapacağız dimi ?
Ridvan= Tabiki.Siz istedikten sonra neden yapmayalım Göz kırpan
Jock3r= İsteriz Gülümseme

MaVi=Hadi şimdi herkez evine gidip dinlensin. Bizi bekleyen bir sitemiz var unutmayın Gülümseme

İllegal_rap *
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2008, 23:35:01 Gönderen: illegal_rap » Logged

[/size][/b][/color]

[/center]
komiq ♥
▀▄▀▄ deLYy ♥
▀▄▀▄▀▄ara sıra gery ♥
▀▄▀▄▀▄▀▄hayatın tadındayım♥
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kıskanç ♥
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kopuq ♥ xD xP
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀- - - -ara ara somurduq -♥
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2008, 10:31:43 »
_ArSeNiK_
ArSeNiK
Co-Admin
*

Rep: 1066

336.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
[ArSeNiK]~arsenik!

Üyelik Bilgileri WWW

PC-TuRK Sınıfta Kaldı

EternalSunshine:Off çok heycanlıyım inşallah sınıfta kalmam.
RihiannaCix:Bende ya yok sa hocaları tokatlarım
BaSyone:Ben kalırsam doğru Turgutlu imam hatibe
Cron:Ne amma yakışır sana ha haha

Tam bu konuşmalar geçerken öğretmen sınıfa gelir.

Öğretmen:Evet çocuklar karnenizi vermeden önce sizinle biraz konuşalım.Hepinizi çok heycanlı gördüm sanırım aile korkusundan fakat ailelerinizle konuşmalısınız öncelikle
İlk olarak bla bla bla bu böyle gider.
Rooturk:Bi bitiremedi ya.Hocam karneleri alsak artık.
Öğretmen dur oğlum sabret konuşuyoruz şurda.Neyse rahatsız olanlar var sanırım karnelerınızı dağıtıyorum.BasyoNe gel oğlum al karneni.
Basyone:Tuh 2 tane var.
Dooms:Ne iki tanesi geçersin belki.
Basyone:Yahu 2 tane 2 var diğerleri 1
Tüm Sınıf Kopar.
Öğretmen:Doomsday gel al karneni.
Dooms:Tuh ya direk kaldım.
Rooturk:Kanka kaç tane var.
Dooms:7
Rooturk:Vay anasını azmış.
Öğretmen:Rİdvan abi gel al karneni.
Ridvan:Tüh ya 4 zayıfla kaldım.
Öğretmen:BuR4K gel bakalım.
Bur4K:Allah devamsızlıktan kalmışım.Ne zaman 46 gün oldu ya.
Öğretmen:Okuldan kaçıp internete gidersen adminlik seni bozuyor ders çalışmıyorsun sonra.
Bu Böyle devam eder 0 1 herkes kalmıştır.Fakat kardelenin karnesi ortada yoktur.
Öğretmen :İşte buldum ana kardelen senden beklemezdim bunu.
Twilight:Hocam Kaldımmı
Öğretmen:Kaldın tabi o kadar test çözyordun nasıl kaldın.
Twilight:Hocam geçerdim de arkadaşlar hep bana inek diyor diye kaldım.
RooTUrk:Millet bize gidelim annem kaliteli çamaşır suyu almış.
Mavi:Bunu yapmamalısınız anneniz yakalarsa kızar ama.
Cron:Ya abla bi kere de destek çık ya söylemessin annemize.
Mavi:Aslında benim de işime geliyor karneleri değiştirmek.
İllegal_rap:Evet ya gidelim en az 1 tane zayıfla kaldık diyelim.
Yine bir 30 kişi otobüse biner bizi görünce şöförün yüzü güler tabi.
DiYaLeKT:Bak gördünmü herifi gözünde dolarlar yansıyor.
Uğur:Eee haliyle 30 kişiyiz.

Rooturklerin eve gideriz.Çamaşır suyu gelir.

Tek tek karneler değiştirilir.
Akşam olmuştur.Fakat ev ağır bir şekilde çamaşır suyu kokar.Ne parfumler sıkılır fakat koku geçmez.
Rooturkun annesi kapıyı çalar bizim kızlarda leğen alır Rooturkun annesine çamaşır yıkıyormuş gibi gösterirler.
Annesi Rooturkun karnesini ister ve anlamıştır biraz konuşurlar ondan sonra olay çözülür biz tekrar otobüse herkes tırsak bir şekilde eve.
Ok4N:Annem inşallah anlamaz.
Basyone:Haftada 10 ders din kültürü görmek istemiyorum.
The_Swan:Ohh ne çekilir ya.
La_torta:Kendine kız bulursun artık ordan.
Basyone:Tabi ya
Böylece eve giderler ne mutluki Rooturkun başına gelen herkesin başına gelmiştir.Tek pürüz okullar açıldığında Basy one imam hatip yolunu tutmuştur.

Bi sınıfta kalmadığımız kalmıştı o da oldu.

[вaSγσηє].   
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2008, 10:33:02 Gönderen: [вaSγσηє] » Logged
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2008, 11:25:03 »
_ArSeNiK_
ArSeNiK
Co-Admin
*

336.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
[ArSeNiK]~arsenik!

Üyelik Bilgileri WWW

Millet 3 gün kaldı nolur yuklenın su konuya 2 kısı mı katılcak
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2008, 17:19:13 »
EternalSunshine
...ßiJiRik..! =J
Karizma Üye

Rep: 611

4563.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
ڪے~" iLhamPerisi :) "~ڪے

Üyelik Bilgileri E-Posta

Konumuz yarışma olduğu için  daha farklı bir senaryo olsun istemiştim.. Göz kırpan İşte senaryomuz Dil çıkaran Ayrıca hayatını kararttıklarımdan özür diliyor, bu yazıyı okuyanlara da çok teşekkür ediyorum.. Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan

........................Pc-Türk'ü Bırakanların 10 yıl Sonraki Yaşamları..........................

Forumun Bırakanların, Bıraktıktan Sonraki Yaşamları.. Göz kırpan
   Foruma Üye Olmaktan mıdır, Yoksa Forumdan Ayrılmaktan mıdır Bilinmez.. Yarısından Fazlası Ünlü Artık
Kahkaha Kahkaha Şaşırmış
Kaleme Aldığım Kişiler...:

...*eLiph*...
Turk0-RooTürk
  tokcan
acort_k4,
..Angel..
water_lily
MaVi
forza
The B-ko Tellem
sWaGg€r
belinda
OK4N
RihannaCix
TwiLighT
EternalSunshine
illegal_rap
[basyone]
BUR4K
ozymeyg
elifcik
PriGgish
***yelda***
DoomsDay
Ridvan

1] Ridvan: 47 yaşında.. Artık tonton bir dede olmuştu.... Şaşırmış Ne gözü doğru düzgün görüyor ne de Pc-Türk'e girebiliyordu.. Artık gençlik hevesleri geride kalmıştı.. Şimdi onun için ne modluk ne smodluk ne co-adminlik ne de adminlik kalmıştı..  Göz kırpan Forum sitesinin adını aklına bile getiremiyordu.. Düşünüyordu, düşünüyordu ama hafızasını boşuna yokladığının farkına varıp... Ne düşündüğünü unutuyordu Gülümseme Ridvan dede de  diğer dedeler gibi yanından şekerini eksik etmez her gördüğü yavrucağa şeker hediye ederdi.. Mazi aklına geldikçe güler geçerdi.. Zaten maziden aklında kalan tek şey o rüzgarda dalgalanan saçlarıydı Kahkaha.. Ama.. Artık onlar da yoktu.. 3 tel saçı vardı.. Kahkaha  Onlarıda ne tarafa tarasam diye düşünür dururdu Kahkaha Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış .... Ridvan dede mahallede  top oynayan bütün çocukların korkulu rüyası olmuştu.. Kahkaha Çünkü çocukların toplarını alır keserdi Sırıtan Şaşırmış Kahkaha  Ridvan dedenin patlak top koleksiyonu bile vardı.. Kahkaha  Akşam karanlık çöktüğünde arkadaşlarını toplar, o patlak topları alıp mahallede dolaşırlardı Kahkaha Sonra kahveye gider iki tavla atar eve gelirlerdi.. Bazen yanlışlıkla başkalarının evine gittikleri bile oluyordu yaşlı arkadaşlarının.. Ne yapsınlar hafızaları evlerinin haritasını bile taşıyamıyordu.. Kahkaha  Ama Ridvan dede.. Yolu hiç bir zaman kaybetmezdi..  Gülümseme Zekiliğinden midir bilinmez hep evinin yolu aklında olurdu.. Zaten kahve de evinin önündeydi Kahkaha Kahkaha

2]Doomsday: 28 yaşındaydı.. ama ruhu hala çocuktu . Her gece yatmadan önce üst katta oturan komşunun 5 yaşındaki 3'üzlerini evine getirir.. Korku hikayeleri anlatır.. Onlara bööö! yapıp evlerine ağlatarak gönderirdi Kahkaha Evine arada sırada parti yapmak için uğrayan 12-13 yaşındaki ufak kızların gözüne sürme,göz kalemi,rimel ne bulursa sürerdi.. Artık mahallenin kuaförüydü Dooms Kahkaha . Yeni bir forum daha kurmuştu.. Yumurcak forum..Buraya maksimum 12 yaşındaki çocuklar üye oluyordu.. Sabitlediği bir başlık vardı.."Yumurcaklar Sinemada Buluşuyor!! Gelmek isteyenler annesinden izin alsın gelsin!!" yazıyordu.. 30 çocuk bu buluşmaya gelmişti.. Bunları sinemaya diye sandalyeli bir odaya sokardı.. Sigortaları indirir ,kapılarını kilitlerdi.. Şaşırmış 2 saat boyunca çocuklar içeride mahsur kalırdı.. Şaşırmış Sonra da bu çocukları bi güzel banlayıp evlerine yollardı.. Şaşırmış Darısı yeni üyelerin başına diyerek pis pis gülerdi Şaşırmış .. İşte böyle haylaz bir geleceği vardı Dooms'un.. Kahkaha

3]Yelda: 28 yaşında... Büyü yaparken jandarmaya yakalanmıştı.. Gerisi Allah Kerim... Göz kırpan  Dil çıkaran

4]{The_Swan}: 28 yaşındaydı Gülümseme 3 yıllık evliydi artık.. Kiminle mi... Canından çok sevdiği Hüdaverdi'siyle.. Gülümseme Hüdaverdi onu o Hüdaverdiyi çok seviyordu.. Foruma girecek zamanı olmadığı için üyeliğini silmek zorunda kalmıştı. Üzgün Hüdaverdiyle her gece cafe ye gider.. Alır eline kumandayı.. Bir maç, olmasa bile maç özeti bulur izlerlerdi.. Onu izlerkende çığlık atmadan duramazlardı. Şaşırmış Kahkaha .. Belinda cafenin kapısının önünden geçerken {The_Swan}' a dil çıkarır sen görürsün derdi her seferinde.. Betül ise maçı izliyor gibi yapıp Hüdaverdi'nin fotoğraflarını çekmeye çalışırdı.. Şaşırmış  Artık sergi bile düzenlemişti.. Hüdaverdi'nin fotoğrafları... Ayıcıklı Picamasıyla Hüdaverdi.. Hüdaverdi Karpuz yerken.. Hüdaverdi Uyurken... Hüdaverdi Şarkı Söylerken...Hüdaverdi sırıtırken.. Kahkaha Bir sürü fotoğrafını çekmişti.. Artık bu fotoğraflar yurtdışına kadar ulaşmıştı.. Hüdaverdi değil maç izlemek için kafeye, ekmek almak için fırına bile gidemez olmuştu... Kahkaha Ama sonuçta paraya para demiyor, dolar diyorlardı Kahkaha Yeşiller içinde yüzüyorlardı Kahkaha Yemekleri bile yeşildi Kahkaha Kahkaha Kahkaha Dil çıkaran

5]elifcik: 28 yaşında, ÖSS de , en çok istediği üniversiteyi kazanmıştı.. Göz kırpan Şimdi kendi ayaklarının üzerinde duruyor, kendi maaşıyla  geçiniyordu.. Diğer üyeler gibi bu da pc-Türk'e giremiyordu.. Çünkü kendi parasıyla kendi forumunu kurmuştu.. Gülümseme Forumunun ana temasında ise bebekler vardı  Kahkaha En şeker admin olarak Guiness Rekorlar kitabına adı geçmişti.. Kahkaha Forumu o kadar enteresandı ki, yorum yaz butonuna basınca bebek kahkahası, sayfayı kapat butonuna basınca ise bebek ağlaması sesi gelirdi.. Göz kırpan

6]ozymeyg: 26 yaşında bir gençti.. Her gece dilekleri gerçekleşsin diye külkedisinin perisini beklerdi.. Ama boşuna..Piskolojisi sıfırdaydı Üzgün Çünkü aşıktı. Üzgün  Her sabah  sahilde yürüyüş yapar, hayalindeki sevgilisini düşünürdü.. Öğlenleri hayalindeki, görmeye kıyamadığı aşkına şiirler yazardı.. Üzgün Akşamları ise ya sahilde ateş başında gitar çalar.. Ya da  disco'ya gider kafa dağıtmaya çalışırdı.. Mecnun oğuz, leylasını bulamamıştı hala Üzgün .. Ama bulacağına emindi.. Göz kırpan  Bu şarkılar, şiirler boşuna mıydı? Önüne ne kısmetler çıkmış hepsini de tepmişti.. Bazı teptiklerini ise şuan 26 yaşında olan baş belası kardeşi kapmıştı.. Şaşırmış  Ama Oğuz böyle çok mutluydu.. Hayatın maneviyatını keşfetmişti artık.. O belki de hayalindeki kıza değil, Aşk'a aşık olmuştu.. Artık çok ünlüydü.. Bazı kişiler onu Sivaslı Aşık Veysel'in akrabası bile sanardı.. Gülümseme Pc-Türk'e bu şiirlerini yayınlamaya başladığı gün ban yemişti.. Üzgün Çünkü okuyanların ya piskolojisi bozuluyor, yada onlarda Aşk'a Aşık oluyordu.. Gülümseme  Gülümseme

7]BUR4K: 30 yaşındaydı.. O artık rapçiydi.. Göz kırpan En beğenilen şarkısının adı ise "Ezik Üye" olmuştu.. Her şarkısının içinde ezik kelimesi mutlaka geçerdi.. Hatta albüm resminde ise EternalSunshine nin çektiği araba plakası vardı.. Gülümseme 34 EZK 35 Kahkaha Kahkaha Kahkaha Günlerden bi gün siyah çizgili pijamaları üstünde beyaz
atlet , elinde karpuz , balkona çıkmış aşağıda oynayan yumurcaklara sataşmak için bahane arıyordu . Karısına seslenirdi "ulan garı !  Bizim bıçağı getür de şu haylazları bi korkutayım' .. Birde en büyük zevki şuydu: Yine balkona atletiyle çıkar çocuklara: Uleyn çocukklarrr!! Gelin bakayım buraya derdi.. Çocuklar daireye çıkınca ise Burak[kalın bir sesle]: Hoyytt hololol!!! tabancamı getiririmm o kulağınızaa sokar çeviririm derdi... Şaşırmış  Çocuklar da korkar,ağlayarak eve giderdi.. Şaşırmış Her rapçinin bir lakabı vardır ya: Ceza,Sagopa... Burak'ın ise çok daha değişikti.: Anadolu Rapçisi. Göz kırpan Fanı çoktu.. Artık Pc-Türk'te takılmayıp Anadolurapcisifaniyizbiz  sitesinde takılıyordu.. Gülümseme
Herkes gibi o da paraya para demiyordu  Kahkaha..

8][basyone]: 26 yaşında bir delikanlı olmuştu artık..O da rapçiydi.. Hayata dıss atmayı seviyordu.. Dışarı arkadaşlarla takılmaya çıktığında "Dısss dıss..! Hayatt bak sana dıss atıyorumm!! Sıkıysa gel sende bana atsana!!! " diye bağırıyordu.. Çevresi çok genişti.. Hem de o kadar genişti ki Pc-Türk'ü bile unutmuştu.. Üzgün 17 yaşında gözlükçünün yanında işe başlamış.. 18 yaşında ise, gözlük dükkanının sahibi yaşlı adama böö! deyip korkutmuştu.. Adam bunak olduğu için korkutulduğunu unutmuş, 5 dakika sonra hatırlamıştı.. Gülümseme O yüzden 5 dakika sonra kalp krizinden ölmüştü.. Arada süre olduğu için Tolga yırtmıştı!!Suçlu olarak o görünmüyordu çünkü!!  Dükkan artık ona aitti... Her yerde gözlük takmaya başlamıştı Tolga.. Evde,okulda,tatilde, arabada, seyehatta,fotoğraf çekilirken... Artık neresi aklınıza gelirse Kahkaha Hatta artık ekmek almaya giderken bile takıyordu.. Bazen güneş gözlükleriyle taşıt yolunun ortasında keşfedilmek için  rap yapmaya kalkışırdı.. Yo yo yov... Bunu gören yardımsever çocuklar, siyah gözlüklü Tolga Bey'i kör sanıp kolundan tutup karşıya geçirmeye çalışırlardı.. Şaşırmış Çocuklar Tolga sayesinde bir sürü sevap işliyorlardı.. Gülümseme

9]illegal_rap: 24 yaşında..  Burakağabeyfanı bir gençç... Bir tişört almıştı..Artık hergün onu giyiyordu Gülümseme Arkasında Anadolurapçisifanı yazıyordu.. En alttada imza olarak: EternalSunshine sağolsun yazardı..  Şaşırmış  Annesinide rap'çi yapmıştı illegal.. Hatta abisini,dayısını,amcasını,teyzesini babasını bile.. Bayramlar da seyranlarda toplanıp hep beraber hayata dıss atarlardı Kahkaha [dıssın anlamını da onlar açıklasın Gülümseme ]  illegal_rap polislerle, Zabıtalarla kanka olmuştu ... Çünkü her gece duvara grafiti yazarken her ama her seferinde yakalanıyordu .. Gülümseme

10]EternalSunshine: 23 yaşında BiJiRik'in tekiydi.. Radyo Televizyon okumuştu.. Senaryo yazma yeteneğini keşfedenler ise Kübra'ya iş teklifi yapmıştı.. Onun yazdığı diyalogları bir filmde toplamışlardı.. Film gişe rekorları kırmıştı.. Göz kırpan Küçüklüğünden beri oyuncu olmak isteyen Kübra, bu filmde başrol'ü oynamıştı.. Düşmanı bile vardı Kahkaha Gülse Birsel!!! Gülse Birsel Ona BiJiRik Gürse Birsel'e laf atar Dururdu.. Bu Olay Paparazilerin işine geliyordu tabi Kahkaha Bu sayede ünlü olmuştu BiJiRik.. Göz kırpan Ama Fan Klüplerine Üye Olan Kişi Sayısına Göre BiJiRik'in Daha Çok Hayranı Vardı Göz kırpan Genelde bu yüzden kavga ederlerdi ya.. Göz kırpan

11]TwiLighT: 23 yaşında.. Simsiyah takılıyordu... Ailesi ondan korkmaya başlamıştı çünkü odasının duvarları, yatak örtüsü,kıyafetleri her şeyi siyahtı.. Hatta tamamen siyah olabilmek için solaryuma bile girmişti... Kahkaha En çok karanlıkta fotoğraf çekilmeyi seviyordu.. Kahkaha Çünkü karanlıkta hiç görünmüyordu Dil çıkaran Bir gün karanlıkta kendisini çekmeye çalışırken bir başkası tarafından gizlice flash eşliğinde çekilmiş , internetteki sitelere dağıtılmıştı.. Herkes TwiLighT'in gözlerini kesip imzasında kullanmaya başlamıştı.. TwilighT bu durumdan şikayetçiydi.. Nazar deyecek diye korkardı... Göz kırpan TwiLighT de diğer forum üyeleri gibi ünlü olmuştu... Kehanet Forum da mı, yoksa o forumu bırakmakta mıdır hiç bilinmez... Göz kırpan

12]RihannaCix: 23 yaşında... Bir fan.. Ne fanı olduğu bile belli değil.. Dil çıkaran Küçüklüğünden beri böyleydi Gülümseme Ne fanı olduğu belli değildi.. Zamanında şunların fanı olmuştu:
*Tom Kautliz
* Zac Efron
*Billur Yazgan
*Grup Hepsi-Eren
*Grup Hepsi-Yasemin
*Vanessa Hudgens
*Ashley  Tisdale
*Emre Aydın Gülümseme
*Rihanna
*İlhan Mansız
*Arda Turan
*Hadise
*Arda Kural
*Lincoln
*C.Ronaldo
*Berrak Tüzünataç
*Dilek Çelebi(Anında Görüntü Show)
*Çok Güzel Hareketler Bunlar
*Ashley Olsen
*Anadolu Rapçisi Burak
*Rock'ın Babası Okan
 ve daha kimler kimler Kahkaha  Daha Fazla Yazarsam Çok kızacak Kahkaha
      Pc-Türk'ten nasıl koptuğuna geldiğimizde ise ; Sitenin adını unutmuş... Pc-Fan Forum-Fan ne denediyse olmamış,girememiş foruma.. Gülümseme

13]OK4N: Okan da 26 yaşında Gülümseme Ama o diğerlerinden farklı!! O bir.. Rock'çı!!! Gülümseme O Pc-Türk Tatilde [1]'de rock şarkı söylerken, yoldan geçen birisi tarafından keşfedilmişti.. O günden sonra müzik işine başlamış, sürekli rock  ama sürekli rock konseri vermeye başlamıştı.. Pc-Türk'te Rock sevenler derneği başlığının adı değişmiş; Okan Sevenler Derneği olmuştu Kahkaha Kahkaha Burak abimiz foruma öylesine bir uğradığında bu konuyu görmüş biraz acayip olmuştu.. Gülümseme Okan'a bir özel mesaj atmıştı.. Mesajda şunlar yazıyordu:
  __Ey saygı değer Okan kardeşim, baktım ki konuları işgal etmişsin, üye sayısı senin sayende her gün tavan yapıyor, sen en iyisi git kazandığın paranla kendine bir fan sitesi aç.. Zaten forumda herkes ünlü oldu.. Artık ünlü olmanın da bir ayrıcalığı kalmadı..  Neyse çok uzattım.. Hadi selametle.. Bann Kahkaha Kahkaha Sırıtan Şaşırmış
    Okan'ı her gün tanımadığı kişiler msn ine eklemeye başlamıştı.. Okan onları kırmayıp, bağırıyor, bu çığlık sesinide onlara ses klibi olarak gönderiyordu.. Gülümseme Duvarlarda reklam için afiş asılan yerlerde artık Okan'ın pamuk şeker yerken resimleri ve doğumgünü resimleri asılırdı.. Pamuk şeker yiyen Okan resminin altında; "İşte Burada Okan Pamuk Şekeri Mikrofon Olarak Kullanıyor!! Yeteneği Bebekken Vardı" yazardı... Okan'ın doğumgünündeki fotoğrafının altında ise "Evett Okan Fanları!!! Burada da Okan Abimiz bize yani Okanfanlarına El sallıyor!!" yazıyordu.. Okan çok ünlüydü.. Ünü şanı köyüne [Bulgaristan'a] kadar ulaşmıştı.. Gülümseme Gülümseme Gülümseme

14]belinda: 28 yaşında genç bir kızdı. Sanata önem verir, sürekli resim çizerdi... Bu çizdiği resimler; bıyıklı,sakallı,gözlüklü ve ağzında pro ile dolaşan şapkalı bir adam tarafından keşfedilmişti... Göz kırpan  belinda 'nın resim sergisi vardı. The_Swan'ın fotoğraf sergisi ile yan yanaydı sergilediği dükkan. belinda'nın çizdiği resimlere bakanlar oradan çıkınca ayıp olmasın, üzülmesin diye {The_Swan}'ın sergisine de uğrardı.. Dil çıkaran Ama Belinda bu olayı {The_Swan}'a bir türlü söyleyemezdi. Dil çıkaran  Çünkü doğru düzgün görüşemezlerdi.. Üzgün  Hüdaverdi sağolsun.. Göz kırpan Belinda'nın çizdiği resimlerin geneli futbol camiası ile ilgiliydi.. Gülümseme Tribün, seyirciler,futbolcular ne varsa hepsini kaleme almıştı Belinda.. Belinda'da  elinde proyla dolaşmaya başlamıştı. Kahkaha Ama içmiyordu Masum Belinda'da ünlüydü artık Gülümseme

15]La_Torta: 28 yaşında, gitarı bırakmıştı. Gerçek mutluluğu piyanoda bulacağına emindi. Gerçekten de müziğe adamıştı kendisini.. Piyanoya, notalara her dokunuşunda adeta  acılarını oraya gömüyordu kendini böyle ifade etmeye çalışıyordu. Piyanoda çaldığı her parçadan sonra, cebinden pembe kokulu mendilini çıkarır, içine çeker, geri koyardı cebine.. Ama cebine koyarken herkes görürdü o kırıntıları, mendilin üzerindeki kırıntılar... Aşk kırıntıları olmalıydı.. Bundan sonra Özlem yaşamı boyunca aşk kırıntılarıyla doymayı reddetmiş, müzikle doymayı tercih etmişti.. Müzik ruhun gıdasıymış.. Yeni anlamıştı Özlem.. Gerçekten de müziğe takmıştı.. Her adımını bir nota olarak görüyor, ritm ile yürümeye çalışıyordu. Bir sürü hayranı vardı Özlem'in.. Herkes onu ve onun çaldığı şarkıları özler dururdu.. Özlem'di adı zaten.. Belki de adından almıştır... Müziği bırakmazdı, her gece uyumadan önce piyano çalardı, ilk günlerdeki gibi şikayet gelmiyordu komşulardan.. Çünkü Özlem gerçekten çok güzel çalıyordu.. Fazıl Say'a ders bile verirdi.. Düşünün artık gerisini Göz kırpan

16]The B-ko TeLLem: 23 yaşında aşık bir gençti... En sevdiği şarkı nedeni bilinmez " Nikah Masası" idi.  Bu şarkıyı içten söylerdi. Her hafta sonu yeni kankası ozymeyg ile buluşur, acılarını tazelerdi.. Ozymeyg ona o ozymeyg'e bakınca üzülürdü.. Artık sokağa doğru düzgün çıkamaz olmuşlardı... Sahilde başı boş dolaştıkları için isimleri ne yazık ki serseriye çıkmıştı Üzgün Ağlayan Kadınlar bu ikiliyi görünce hemen dışarı çıkar çocuklarını kucaklar eve doğru koşarlardı.. Oğuz ve Berkan hala sebeplerini anlayamamıştı.. Sebebi ortadaydı... Aşk! Bulaşmasından korkuyordu komşular.. Gülümseme.. Önce çocuklarına,sonra çevreye ve sonra olamaz! Kocalarına.. Çok korkarlardı bu durumdan Gülümseme Berkan, oğuzla buluştuğu günler de ya EternalSunshine'nin oynadığı filmlere gider, ya da Belinda ve {The_Swan}'ın sergilerine giderlerdi.. Ama en çok Özlem ablalarının konserine gitmeyi severlerdi.. O parçaları her dinleyişlerinde göz yaşlarını tutamazlardı. Gözlerinden boşalırdı bu inci taneleri... Göz kırpan

17]forza: 35 yaşında.. Sevimli Çocuğu büyümüş, 14 yaşına gelmişti... Çocuğu anadolu lisesini tutturmuştu.. Forza bu durumdan çok memnundu.. Gülümseme En yakın arkadaşı MaVi'ydi. Aynı binada oturuyorlardı Gülümseme Binada olan altın günlerine katılırlardı birlikte.. Şaşırmış Pazara bile birlikte giderlerdi Gülümseme Tüm indirimlerden yararlanırlardı.. Gülümseme Hatta bir dizide bile oynadılar.. Gülümseme

18]MaVi: 35 yaşında.. forza'nın binasına taşınmıştı Gülümseme forzayla kankaydı Kahkaha Şaşırmış MaVi'nin cep telefonuna gelen mesajlara göre hareket ederlerdi. Sürekli gelen mesajlardan biri:
_ Evet bayanlar! Şok fiyatlar!! Giysilerde %35 indirim!! Koşun kapışın!! Hepsi Carrefour[sa]'da Dil çıkaran Dil çıkaran
            Bu mesajı okuyunca hemen o indirimli dükkana koşarlardı.. MaVi ahşap boyama dersleri almaya başlamıştı.. Yaprak Dökümü dizisinde, Fikret'in kaynanası Cevriye'nin komşuları rolünü oynamışlardı Kahkaha Birlikte Fikret'in dedikodusunu yapmışlardı Dil çıkaran Dil çıkaran Dil çıkaran Birlikte çok eğlenirlerdi. Bir sürüde arkadaşları vardı. Hele sosyete arkadaşları yok mu! Gıcık olurlardı onlara.. Çünkü çok havalılardı.. Gülümseme Ama Kadınlar hava atmak için ne laf söylese MaVi arkasını getiriyor, kadının havasını söndürüyordu Kahkaha Kahkaha Kahkaha Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış

19]water_lily: 30 yaşında... Co-Adminlik elinden alındığından beri foruma uğramıyordu Dil çıkaran Evlenmişti. Bir kızı olmuştu, kızının adını Nilüfer koymuştu.. Kahkaha Nilüfer suyu çok severdi Kahkaha Birlikte denize, havuza giderlerdi... Gülümseme Dış mimar olmuştu... Okulunu bitirmiş ve dış mimar olmuştu.. Şaşırmış Herkes doğal karşılamıştı.. Çünkü Şebnem'den böyle bir olayı bekliyorlardı..

20]..Angel.. : 23 yaşında. Bir dadı!! Küçüklüğünden beri bebekleri çok severdi.. 13 yaşındayken bilgisayarına bebekli oyunlar indirir oynardı Kahkaha Büyüdü ana okul öğretmeni oldu..Ana okul öğretmenliğiyle Dadılığı bir arada yürütüyor.. Göz kırpan Çocuklar onu çok seviyordu Kahkaha Komşular alışverişe çıkarken bebeklerini Büşra'ya bırakırlardı Kahkaha Kahkaha Kahkaha Zavallım nereye baksa bebek görüyordu artık... Avizenin üzerinde, yatağın altında,koltuğun tepesinde, kapının kulpunda Şaşırmış Kahkaha her yerde bebekler... Artık kafayı yiyecek duruma gelmiştir.. Kafa dağtmak için hafta sonları forum arkadaşlarıyla buluşuyordu...Artık bebeklerden nefret ediyordu Şaşırmış kendi bebeklik resimlerini bile yakıp atmıştı Üzgün ...

21]acort_k4: 10 yıl sonra... Hala müzikle uğraşıyor. Yaptığı müzikleri Okan'a ve Burak'a satıyordu..[[Kakalıyordu Dil çıkaran ]]  Kahkaha  Müzik camiasında lakabı nedeni hala bilinmez "Büyük Kanka" idi.. Kahkaha Kahkaha Dil çıkaran Cortadam da çocuklarla uğraşmayı çok severdi Kahkaha Aşağıda oynayan çocuk görünce çıkar balkona, bir kova su atardı çocukların kafasına Kahkaha Mahallenin çocukları onu hiç mi hiç sevmezdi Şaşırmış Acort_k4 arabasından inerken her seferinde çocuklar: _Cortadamm Kahkaha cortadamm diyerek alaycı bir şekilde alkışlarlardı.. Acort_k4 ise çocuklara öyle gıcık olurdu ki, arabasını parketmeden önce  çocuklara arabanın tekerleğiyle çamur fırlatırdı Şaşırmış

22]tokcan: 26 yaşında.. İstoçta kendi fabrikasını kurmuş.. Gülümseme Habire ordan internete giriyor.. Gülümseme  Fabrikada paraya para demiyordu.. Gülümseme Herkes gibi...  Kahkaha  Şoray Uzun Yolda programındaki Şoray tokcan'ın fabrikasını kameraya çekmişti.. Bu sayede tokcan ünlü olmuştu.. Gülümseme Tokcan artık gördüğü her kameraya el sallar olmuştu Kahkaha Anlamlı,anlamsız.. Nasıl buyurursanız.. Şaşırmış Diğer forum arkadaşlarını kaybedememişti çünkü neredeyse hepsi ünlü olduğu için hepsiyle görüşüyordu.. Kahkaha

23]Turk0-RooTürk: 10 yıl sonra.. Sevdiği kızla evlenmişti.. 2 düğün yapmışlardı.. Düğünlerden birine forum ahalisini de çağırmıştı.. Gülümseme Forum ahalisi o düğünde bir güzel kurtlarını dökmüştü.. Göz kırpan Kahkaha Kahkaha Kahkaha
   RooTürk asabiyetini kaybetmiş Gülümseme Senden benden yumuşaktı artık Kahkaha Maçoluk diye bir şey kalmamıştı beyefendimizde .. Gülümseme Çünkü aşıktı Gülümseme Her Akşam eve, elinde 3 ekmek Kahkaha  Saat 7 de gelirdi Gülümseme 2 tane afacanları olmuştu..  Gülümseme Biri kız biri erkek Kahkaha Kızla erkek hep kavga ederdi.. Erkek kızın saçını çeker, kız da erkeğin topunu  alıp camdan aşağı atardı... Aralarında böyle bir muhteşem ilişki vardı.. Şaşırmış 23 yaşında evlenmişlerdi... Gökten üç elma düşmüş Kahkaha Onlar ermiş muradına darısı bütün forum ailesine... Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan                                 

24]..eLiph.. : 24 yaşında.. Kahkaha Her gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor,ancak saat 7 demeden annesi arıyordu Kahkaha Masum Alo! Elif kızım!! Hadi eve! Bak saat kaç oldu!!! Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Böyle olmasına rağmen çok yaramaz bir kızdı Elif Kahkaha Dışarıda herkesi birbirine düşürür öyle evine giderdi.. Gülümseme Örnek Dil çıkaran :
Hüseyin'e: Hüseyiinn!!! Berna sana aşıkmışş Şaşırmış Şaşırmış Benden duymuş olma sakın Kahkaha Kahkaha Şaşırmış Göz kırpan
Bernaya: Kızz Bernaa!! Az önce Hüseyin'in yanındaydım ya, o söyledi Kahkaha Sana aşıkmış fakat bir türlü söyleyemiyormuşş Kahkaha Kahkaha Bildiğini belli etme tamam mı?! Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış
   Yaşına rağmen böyle bir kızdı işte Elif... Not: Sadece örnek Gülümseme Dikkate almayınız Göz kırpan

Dipnot: Çoğunluğun hayatını yazamadım, kusura bakmasınlar.. Göz kırpan Sizde beni anlayın ama,hayal gücüm o kadar da geniş değil.. Göz kırpan

"Bunu Yazmak Beşbuçuk Saatimi Aldı Gülümseme İnşallah Emeğimin Karşılığını Alırım.. Göz kırpan Sanırım Bazı Yerlerde Düzeltemediğim Devrik Cümleler Oldu, Bunun İçinde Hepinizden Tek Tek Özür Diliyorum Göz kırpan "
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 19:24:04 Gönderen: EternalSunshine » Logged

Keşke,
Keşke Hep Çocuk OLarak KaLsaydık Da
DizLerimiz Kanasaydı ,
KaLplerimiz Yerine! <3

iLhamPerisi<3
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2008, 17:35:20 »
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
*

Rep: 728

9763.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...

Üyelik Bilgileri

Millet 3 gün kaldı nolur yuklenın su konuya 2 kısı mı katılcak

Yarışmamız 15 Temmuz'a kadar devam ediyor Tolgacım.

Bu arada malesef beklediğimiz katılımı göremedik.

Son 6 gün!

Çalışmalarınızı bekliyoruz Gülümseme

...
Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil
Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum
Al bu kaderi, bu kahrı
Bu korkunç karanlıkları benden
Artık dayanamıyorum
...

« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2008, 21:22:22 »
{The_Swan}
Ziyaretçi

Bu konu altında senaryolara yorum yapmayalım lütfen! Göz kırpan
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2008, 11:20:26 »
_ArSeNiK_
ArSeNiK
Co-Admin
*

336.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
[ArSeNiK]~arsenik!

Üyelik Bilgileri WWW

Son gun bugun hazırlamak zor değil ilgi lutfen
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2008, 14:54:53 »
EternalSunshine
...ßiJiRik..! =J
Karizma Üye

Rep: 611

4563.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
ڪے~" iLhamPerisi :) "~ڪے

Üyelik Bilgileri E-Posta

Galiba sürenin uzatılması gerekiyor..
Öykü katılır diye düşünmüştüm ama banlı şuan..
Hadi yüklenin konuya, sizde yazın birşeyler..

Keşke,
Keşke Hep Çocuk OLarak KaLsaydık Da
DizLerimiz Kanasaydı ,
KaLplerimiz Yerine! <3

iLhamPerisi<3
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2008, 21:36:10 »
{The_Swan}
Ziyaretçi

Süreyi 25 Temmuza kadar uzatıyorum hadi arkadaşlar biraz ilgi!
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Muhabbet- » Geyik bölümü (Moderatör: legolas3534)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD