PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Astroloji » Rüya TabirleriKonu:
 RÜYA YORUMLARI -L-
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
RÜYA YORUMLARI -L-

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: RÜYA YORUMLARI -L-
« : 31 Temmuz 2006, 00:16:23 »
DiyaLeKT
Hep Bir Sır Ölüm,Hep Bir Sır Savaş
ViP üye
*

Rep: 3001

3611.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

LABORATUVAR : Sağlığınıza dikkat etmezseniz, çok ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz.

LAHANA : Hayatınızda birçok sorun yaşayacaksınız. Eğer lahana yeşilse, aşk hayatınız altüst olacak. Evliyseniz, eşinizin ihanetine uğrayacak, çok üzüleceksiniz.

LAMBA : Rüyada ışık veren her şey gibi lamba da çok iyi sayılır. Rüyasında bir lambayı yakan kimse, istediği işte başarılı olur. Elinde lambayla ilerleyen kişinin hayatında bir iyilik olur. Bu sayede sorunlar bile hissedilmez hale gelir. Lambanın çatlaması yada kırılması bir felakete işarettir.

LASTİK : Rüyada bir giyeceğe takılan lastik kısıtlayıcı, sıkıcı bir durumdur. Rüyasında bir yere lastik diktiğini gören kimse kendi fikirlerini kabul ettirebilecektir. Parça halinde lastik herkesi şaşırtacak bir olaya işarettir.

LEBLEBİ : Rüyada leblebi pek de hayırlı olmayan paradır. Leblebi yiyen bir borcu ödemek zorunda kalacaktır. Leblebi alan birine kefil olacaktır. Leblebi kavurduğunu görende başkalarının yüzünden borca girer.

LEKE : Leke genel olarak tatsızlık, hoşa gitmeyen durumlar, olaylar olarak değerlendirilir. Üstündeki elbise de leke olan biri sıkıntı alır. Adı çıkar. Rüyasında bir lekeyi silmeye çalışan biri, başkalarının dertleriyle uğraşmaktadır. Vücutta leke olması paraya işarettir.

LEYLEK : Rüyada leylek bilgili, nazik, sakin, dengeli, iyi niyetli, hikmet sahibi biri olarak yorumlanır. Rüyasında bir leylek gören böyle biriyle tanışır. Uçan bir leylek gören çok hayırlı haber alır.

LİMON : Limon yemek veya görmek, birtakım hayal kırıklıklarına işarettir. Etrafınızda kıskanç insanlar var.

LOKANTA : Rüyada lokanta, çevre ilişkileri, toplum, iş, fırsat olarak yorumlanır. Temiz bir lokantada yemek yediğini gören, istediği bir işin sahibi olur. Lokanta kalabalık ise, bu iş için başkalarıyla mücadele etmek zorunda kalınacağını açıklar.

LOKMA : Rüyada bir lokma yiyecek küçük bir kısmettir. Rüyada lokma tatlısı yemek kısmet ve bol paradır.

LOKOMOTİF : İş hayatında kariyer sahibi olacak, birçok güzel seyahate çıkacaksınız. Hasarlı veya raydan çıkmış bir lokomotif, sıkıntılı günlerin habercisidir.

LOKUM : Rüyasında lokum yediğini gören kısa süre içinde sevinç verici bir haber alır. Bu müjde sayesinde günleri aydınlanır. Rüyasında bir kutu lokum alanın istediği gibi bir hayatı olur. Lokum ikram eden başkalarını sevindirir

elimde defterim
meleklerim gelince kalemi bilemedim
neden ben acaba be meleke kim neden sen?
her bi tarafa yazılı bir sebep seven ben
bu gece ve güzümü yaralı yüzümü tanımayıp geçen sen
bu gün sonuncu gün yolum yakın göç etti kuşlar
istanbulu terk etti kayıklar bana sallar bile kalamadı baylar,vaylar!
matem deli vah vahlar seni bana geri getirmedi kalan
son yaşımıda paylastım meraba de yine bana
yeni bi limana demir attım
yaz kumsallara yatmış
gün batmış güneş geceme sahip
gül batmış günahlarıma laik
sümbüller sevaplarıma çalmış
güldüysen güzelde dikili hüzünler
düştü kolumdan çekti beni
sonun başlangıcı kasım
çattı kaşını kapadı kapılarını bize bu sahil
dur bak tenim beyazdı mutluluk suçum sustu
vur kalbimin üstüne sustum
sulh çektim acımın üstüne yine sustum şşşt!
durdum bi dalga gibi nur döktüm vurdum kumsala
soldum burda bedelim ödemeli yap çaldır
kadar acı verici yalanlarda var...
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2006, 21:24:46 »
cradle of filth
Ziyaretçi

LABORATUVAR
Rüyada laboratuar görmek sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini aksi taktirde çok ciddi bir hastalığa yakalanabileceğinizi işaret eder.

LACİVERT
Rüyada lacivert görmek, resmi bir toplantıya davet alacağınıza yorumlanır.

LADES KEMİĞİ
Rüyada lades kemiği ile ladese tutuşan, son zamanlarda iş yaşamında büyük bir hata yapmış demektir.

LAHANA
Rüyada lahana hayatınızda birçok sıkıntı yaşayacaksınız demektir. Eğer lahana yeşilse, aşk yaşamınız altüst olacak; evliyseniz, eşiniz size ihanet edecek ve sizi çok üzecek demektir.

LALE
Çok güzel ve iyi bir kimseye aşık olacağınızı işaret eder. Lale dikmek çevrenizdeki insanlara yardımda bulunacağınıza işarettir. Laleyi koparmak işleriniz düzelecek demektir.

LAMBA
Rüyada ışık veren her şey gibi lamba da iyiye yorumlanır. Rüyasında lambayı yakan kişi, istediği işte başarı kazanır.Elinde lambayla yürüyen kimsenin hayatında güzel bir şey olur demektir. Lambanın çatlaması yada kırılması bir felakete yorumlanır. Rüyasında lamba yakan genç bir erkek için, çok sıkıntılı bir duruma düşeceğini; orta yaşlı bir erkek için ise hayatta başarıya ulaşmak için, henüz yeterince tecrübeli olmadığı demektir. Genç bir kız için bu rüya hoş ve eğlenceli bir yemeğe gideceğine; yaşlılar için ise , iyi bir işte beklemediği derecede şanslı olacağına yorumlanır.

LASTİK
Rüyada lastik görmek, iki yüzlü bir kişiyle tanışacağınıza, onunla bir iş yapmaya kalkıştığınızda büyük zarar edeceğinize yorumlanır. Bu işten hem para hem de saygınlığınızı kaybetmenize neden olacaktır. Rüyasında bir yere lastik diktiğini gören kimse etrafındakilere fikirlerini kabul ettirebilecektir. Parça halinde lastik herkesi hayrete düşürecek bir olaya yorumlanır.

LAV
Rüyada yanardağdan akan lav görmek , büyük bir aşk macerası yaşamak anlamındadır. Bu aşka çok dikkat etmeniz gerekir.

LAVANTA
Rüyada lavanta çiçeği olağanüstü şaşırtıcı birtakım durumlarla karşılaşılabileceği demektir.

LEBLEBİ
Rüyada leblebi görmek iyi olmayan bir işten gelen paradır. Leblebi yiyen bir kişi bir borcu ödemeye mecbur olacak demektir. Leblebi aldığını gören bir kimse birine kefil olacaktır. Leblebi kavurduğunu görmek i başkalarının yüzünden borca girmek demektir. Rüyada leblebi yenmesi, karaciğer ve siroz hastalığı kabul edilir.

LEĞEN
Rüyada leğen, evlilik demektir.

LEKE
Rüyada leke tatsızlık, hoşa gitmeyen durum, kötü olaylar demektir. Elbisesinde leke olduğunu gören kişi dert alır. Rüyada lekeyi silmeye çalışmak, başka insanların sıkıntılarıyla uğraşmaktadır. Vücutta leke olduğunun görülmesi paraya yorumlanır.

LEOPAR
Rüyada leopar rakiplerinizin çok önemli sırlarınızı ele geçirerek işlerinizi altüst edeceğine yorumlanır.

LEVHA
Çok güzel geçecek bir iş yolculuğuna çıkacaksınız demektir.

LEYLAK
Güzel ve çok iyi niyetli birisine aşık olacağınıza işaret eder.

LEYLEK
Rüyada leylek bilgili, nazik, sakin, dengeli, iyi niyetli, hikmet sahibi biri olarak yorumlanır. Uçan bir leylek gören çok güzel haber alır. Rüyasında leylek gören için bu rüya , seyahat demektir. Aynı zamanda leylek görmek, evlilik veya çok iyi arkadaş edineceği demektir.

LİKÖR
Eğer sağlığınıza dikkat etmezseniz hastalığa yakalanabilirsiniz demektir.Rüyada likör içmekte yaptığınız işler nedeniyle herkesin gözünün sizin üzerinde olduğuna yorulur.

LİMAN
Rüyasında liman gören kimse, gelecekte çok mutluluk verecek haberler alınacak demektir.

LİMONATA
Limonata içmek, bir yerden güzel r haber alınacağı anlamındadır.

LİMON
Rüyada limon yemek veya görmek, bazı hayal kırıklıkları uğrayacağınıza yorumlanır. Etrafında onu kıskanan insanlar var demektir.

LİSE
Rüyada lisede okuduğunu gören kimsenin sabırlı ve gayretli olursa çok başarılı olacağına işaret eder.

LOHUSA
Bu rüya, erkekler için, güzel bir iş habercisi olarak kabul edilir. Kadının kendisinin loğusa olduğunu görmesi geçici bir rahatsızlık; yatağından kalkmış görmesi ise iyiliğe ve sağlığa yorumlanır.

LOKANTA
Rüyasında temiz bir lokantada yemek yediğini görmek, istediği bir işin gerçekleşmesi demektir.Eğer lokanta kalabalık ise, bu iş için rakiplerinizle mücadele etmek zorunda kalınacağınızı belirtir.

LOKMA
Rüyada lokma tatlısı yemek kısmet ve paradır.

LOKOMOTIF
Rüyada lokomotif İş yaşamında kariyer sahibi olacak, birçok güzel yolculuğa çıkacaksınız demektir. Hasar görmüş ya da raydan çıkmış bir lokomotif, dertli günlerin geldiğini bildirir.

LOKUM
Rüyada lokum yemek kısa zamanda mutluluk verici bir haber alır. Bu haber sayesinde günleri mutlu geçer demektir. Rüyasında bir kutu lokum alan kimsenin hayatı gönlüne göre olur. Lokum ikram etmek başka insanları sevindirmek demektir.

LÜLETAŞI
Çevrenizde iki yüzlü insanlar var demektir. Eğer dikkat etmezseniz, bu insanlar sizin ayağınızı kaydıracak demektir.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Astroloji » Rüya TabirleriKonu:
 RÜYA YORUMLARI -L-

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD