PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 478
31  -Muhabbet- / Forum Oyunları / Ynt: Kim Bu Kim??? : 15 Temmuz 2008, 14:31:28
N_ _ _ _ _   _ _ _ _ _N

Bulun işte Dil çıkaran
32  -Her Telden- / Damak Tadı / Mumbar dolması : 15 Temmuz 2008, 14:18:24
Malzemeler
• 4 adet koyun mumbarı,
• 300 gr. orta yağlı kuzu kıyma,
• 2 su bardağı bulgur,
• 2 çorba kaşığı domates salçası,
• 2 yemek kaşığı pulbiber,
yeteri kadar tuz, karabiber ve tarçın,
• 1 orta boy ince doğranmış soğan,
• 10 diş ezilmiş sarımsak,
• 2 su bardağı et suyu.

Tarif
Mumbarlar iyice yıkanarak tersi çevrilir. Tersi çevrilen mumbarlar tuzla iyice ovularak temizlenir. Temizlenen mumbarlar bir tencerenin içerisinde, tuzlu suda 3 saat dinlendirilir. Kıyma, bulgur, salça, karabiber, tuz, tarçın, soğan, sarmısak karıştırılarak 10 dakika yoğurulur. Bu harç bir huni yardımı ile mumbara doldurulur ve mumbarlar düdüklü tencereye dizilir. 2 su bardağı etsuyu içine 1 kaşık salça ve bir kaşık pul biber, yeteri kadar tuz konularak sos haline getirilir ve mumbarların üzerine dökülür. Kısık ateşte 30 dakika pişirildikten sonra servise hazır hale getirilir.

Herkese tavsiyemdir, öff anam canım çekti Şaşırmış
33  -Muhabbet- / Muhabbet / Ynt: Haftanın Konuğu, sWaGg€r =) : 14 Temmuz 2008, 15:43:10
Ya ben bunu cevaplamamışım Tolganınkini okurken gördüm valla  Kahkaha

Ağ işletmenliği olmasaydı veterinerlik yada hakemlik olabilirdi Gülümseme Şimdi hala ek olarak hakemliği düşünüyorum..  Göz kırpan

Ben de diyorum oldu öldün mü kaldın mı konuya cevap yok Dil çıkaran Kahkaha
Ben cavıbımı aldım, teşekkürler Dil çıkaran Kahkaha
34  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: Bu Resmi Yapan Amerikalının Elleri Felç Oldu : 14 Temmuz 2008, 15:08:29
Daha önceden verildi...
35  -Her Telden- / HayvanLar aLemi / Ynt: 1.98 metre uzunluğundaki boğa İNANAMIYACAKSINIZ : 14 Temmuz 2008, 15:04:55
yuh anasını satimmmm
Seviyeli ol!!
36  -Müzik- / Sagopa Kajmer / Ynt: SaGoCuLar : 14 Temmuz 2008, 14:59:54
12
ama belirtiyim sagocular böyle boş mesaj atmayı sevmezler
Eğer uslu bir sagocu olursanız, belki bir ormanda şirinlere rastlayabilirsiniz Dil çıkaran
37  Korku Odası / Korkunç Hikayeler / Ynt: Aynalar Yalan Söylemez... : 13 Temmuz 2008, 21:05:02
Korkmayın insancıklarım Kahkaha
İnadınıza aynaya bakın Kahkaha
(bkz:ben Kahkaha )
38  -Muhabbet- / Muhabbet / Ynt: 2008 OKS Sonuçları ! : 13 Temmuz 2008, 21:03:14
Ben sizden fazla puan yaptım Dil çıkaran
39  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: pc-turk forumdan sevgilisi olan varmı ?? gercekten seven söyler : 13 Temmuz 2008, 21:00:03
"gercekten seven söyler"
Neden, söylemiyorsam gerçekten sevmiyorum mu demektir?
Ya da buraya yazdı mı sözde sevgilimin gözünde büymüş mü olacağım?
Saçmalık, ileri derecede saçma bir konu....
40  -WebMaster- / Photoshop & Grafik / Ynt: Cep Telefonu İle Çekilen Resimleri Netleştirmeye Yarayan Proğram : 12 Temmuz 2008, 23:31:10
Resimlerdeki kızanlara bittim Dil çıkaran Kahkaha
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 478

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD