PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
1  Korku Odası / Garip ve Korkunç Olaylar / Ynt: İsminizi Didikleyin : 02 Temmuz 2008, 17:02:14
benim ismimi bulamadı Kahkaha Dil çıkaran
2  Korku Odası / Garip ve Korkunç Olaylar / Ynt: En 'tehlikeli' eglenceler -----> Siz Denermiydiniz? : 18 Haziran 2008, 18:20:37
Ben canımı sokakta mı buldum bee..
3  Korku Odası / Korkunç Resimler / Ynt: Balina Katliamı...... : 17 Haziran 2008, 16:03:44
Bir de soyları tükeniyor diyoruz. Nedeni çok bariz değil mi...
4  Korku Odası / Korkunç Resimler / Ynt: korkunç : 17 Haziran 2008, 16:01:47
Sonuncusu biraz vampiri çağrıştırdı bana.. paylaşım için teşekkürler...
5  Korku Odası / Korkunç Resimler / Ynt: kim burada olmak ister??? : 17 Haziran 2008, 16:00:56
Yükseklik korkum var benim yaa..aslaa...
6  Korku Odası / Korkunç Resimler / Ynt: +18 Kaza, Cinayet (v.s) Resimleri : 17 Haziran 2008, 15:59:34
Yaa iğrenç yaa.. öykk yanii, kan çok etkiliyor beni yaa Üzgün
7  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: bir erkeği kaybetmenin 20 yolu !!! : 13 Haziran 2008, 18:04:48
Yanımda bulunan sevgili teyzem bana "yaa acaba bütün bunlara katlanan bir erkek var mıdır?" diye bir soru sorunca, 180 derecelik bir dönüşleee "Oooollllmmaaaaaaaaazzzzz, asla olmaaaazzzz !" diye bir cevap vererek hem annemlerin dönüp bana bakmasına hem de belki de bunu şimdiden yazarak forumdaki erkeklerin tepkilerini çekmeye sebep olmuş olabilirim. Ama (izninizle) asla insanları böyle yargılamak gibi bir amacımın olmadığını belirtmeliyim. Özellikle de sırf erkekler diye cinsiyetlerinden dolayı asla yargılamam. Hem zaten bu tür davranışlara sadece erkekler değil kadınlar da dayanamaz. Sadece konunun, yazılanların ne kadar dayanılmaz olduğunu belirtmek istiyorum. Yani mesela ben gidip sevgilime eski sevgilimden söz etsem sinirlenir ama aynı şekilde o gelse bana eski sevgilisinden söz etse bende çookkkkk (!) sinirlenirim.

Not: Paylaşım için teşekkürler Gülümseme
8  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: kör noktamızı bulalım!!!! : 13 Haziran 2008, 17:52:59
Kaybolmadı yaa o kadar uğraştık, hatta kendimden şüphe ederek başkasına bile denettim yaniii..ama sonuç negatifff.. (ne yani benim kör noktam yok mu?? Dil çıkaran )
9  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: kızlar pantolon mu yoksa etek mi tercih ediyoruz??? : 13 Haziran 2008, 17:49:12
Pantolon tabi ki yaaa... Hatta direk eşofman
10  -Sinema- / Harry Potter / Ynt: KİMİ KİM ÖLDÜRDÜ : 12 Haziran 2008, 19:48:25
 Utandım Snape Utandım Tapıyorum tapıyorum tapıyorum Kahkaha Bir erkek severse böyle severrr Üzgün Seni çok özliiceemm, özliicez... Hatta şimdiden özledikk Ağlayan Geri dönn, geri dönn Üzgün
Sayfa: [1] 2 3 ... 6

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD