PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: UYUZ OLDUGUNUZ BIR KISIYE YAPILABILCEK EN IYI SEYLERDEN BIRI : 12 Eylül 2007, 23:36:11
gerçekten cok gıcıkça bişey (daha  da gıcık bişeyler biliyosan lütfen anlat)
bunu soldıne gore bunu kendı userınde deemıs olmalsın Şaşırmış Sırıtan
2  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: msn de oturum açtığınızı herkes anlayacak : 10 Eylül 2007, 14:40:29
zatn oturum actımısda herkeseın haberı olmuyomu
3  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: birinin kşi listesini çalmak : 07 Eylül 2007, 16:54:14
bunu bılorm bende koymustum  Karizmatik
4  -Mizah-Komedi- / Komik Fıkralar / BU NEDEN YUZMUYORR;D : 07 Eylül 2007, 16:47:58
AKIL HASNESNın bırınde delıler ıcın bahceye havuz yaptırılır ancak havaların soguk ve daha sonbahar oldugu ıcın havuz doldurulmaz ancak buna ragmen tum delıler havuza (boş) atlar(adı ustunde delı) hastaneye yenı gelen delı havuza atlamas ve kenarında atlayanları seyreder (doktorlar yenı gelen bu delının delı olup olmadından zaten şüphe ederken emın olmak uzereler delı olmadından)
bunun uzerıne delıye sorarlar emın olmak ıcın
doktor ;sen nıye atlamıyosun ewladım
delı;ben yuzmeyı bılmem sordum ama ogretmedıler bana der

tabı bunu bole yasınca pek bı komıklı kalmıo:D
5  -Bilgi Paylaşım- / MsN Nickleri / super bır msn nıckı : 07 Eylül 2007, 16:36:08
ben annenızın dısarı cıkınca o cocukla oynama dedıgı cocuklardanım (daha once werıldımı bılmıyorm)
6  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: MUTHİŞŞ BİR PROGRAM : 07 Eylül 2007, 16:22:08
Naıl yani.Tam olarak ne işe yarıyor?
nette herhangı bı sorun yasıyorsan yanı ıntenete gıremıyorsan bu programla gırebılyosun
7  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: MSNDE ARKADASINIZIN KISI LISTESINDE EN USTTE OLUN : 07 Eylül 2007, 16:19:50
bende belkı bılmeyn wardır dıe soledım satn Kahkaha:D
8  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: UYUZ OLDUGUNUZ BIR KISIYE YAPILABILCEK EN IYI SEYLERDEN BIRI : 07 Eylül 2007, 16:19:15
yazdıgım ıslemlerın hebsını yabtıysan olur:D:D
9  -Mizah-Komedi- / Komik Resimler / Ynt: görmemişin ferrarisi olmuş........ : 07 Eylül 2007, 01:15:47
ewe ufaq veletler gelısee nolcaaqq cısecele  arabayı  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
10  -Mizah-Komedi- / Komik Resimler / Ynt: bu an böle bozulur işteee ;D : 07 Eylül 2007, 01:03:26
hahah;D;D;D
11  -Mizah-Komedi- / Komik Resimler / Ynt: eskiden dolmuştu galiba :D : 07 Eylül 2007, 01:01:32
one yha:D:D
12  -Mizah-Komedi- / Komik Resimler / Ynt: komik karikatürler(ön izlemeli mutlaka bak ) yoksa :( : 07 Eylül 2007, 01:00:14
cok gusel yhaaha:D Sırıtan Sırıtan
13  -Oyun Dunyasi- / GTA Yamaları / Ynt: Gta San Andreas Multiplayer Yaması 3.0v : 06 Eylül 2007, 19:50:18
ı guselde bunnar nasılkuruluyo
14  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / MUTHİŞŞ BİR PROGRAM : 02 Eylül 2007, 18:28:34
sıte engellerını kaldrın ve eskısınden daha  hızlı sorunsuz ınternete baglanın
dowload ıcın   Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
15  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / MSNDE ARKADASINIZIN KISI LISTESINDE EN USTTE OLUN : 02 Eylül 2007, 18:17:06
nıckınızın basına tırnak ısaret koyup bır bosluk bırakın sıze eklı olan kısılerın msn sırasında en ustte olursunuz

ornek :: ' nıck

Sayfa: [1] 2 3 4

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD