PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: PC-TURK Ü TANIMLAYALIM.... : 01 Haziran 2008, 03:14:39
haklısın ama imzanın EternalSunshine de olduğunu bilmiyodum bu arada burada tartışmayalım giren herkes taraf tutmasın konuyla ilgili yorum yazsın

Ben Kimsenin Tarafını Tutmuyorum İstersen Cevabı İyi Oku Gülümseme
2  -Muhabbet- / Geyik bölümü / Ynt: Pc-Türk SiNeMaDa... :) : 01 Haziran 2008, 00:33:24
Teşekkür Ederim Arsenik Gülümseme
3  -Muhabbet- / Geyik bölümü / Ynt: Pc-Turk Lokantada : 01 Haziran 2008, 00:32:57
//Edit ßy Va Sa Ca Fe Da
4  -Muhabbet- / Geyik bölümü / Ynt: Pc-Türk SiNeMaDa... :) : 01 Haziran 2008, 00:07:28
Öhö Öhö Bana Yok Mu Teşekkür

Kod:
[b]EterNaLSunshiNe*
VaSaCaFeDa[/b]
5  -Muhabbet- / Forum Oyunları / Ynt: SaLLamaca + Resim : 01 Haziran 2008, 00:02:57

Bence sende onu eleştireğine bişey koysaydın daha iyi olurdu Dil çıkaran Şaka canım.. Alınma..Göz kırpan

bende bişi  koyardım ama uyduramadım :d kusura bakmayınnn..

eeee bana diyene bak  kendi sanki koymus ya Gülümseme
6  -Muhabbet- / Geyik bölümü / Ynt: Pc-Türk SiNeMaDa... :) : 31 Mayıs 2008, 23:54:01
Alıntı
MaVi : Aaa..! Beyfendi Ne yapıyorsunuz ??
Mısırcı Amca: Buyur abla ?? Bi sorun mu var ??
MaVi: Sağlığımızla oynamaya hakkınız yok..Lütfen işinizi eldivenle yaparmısınız??
Mısırcı Amca: Tamam abla.. Afedersin..

Seviyoruz Seni Mavi Abla Gülümseme Hep Bizi Koruyorsun Gülümseme

Eldiven Lütfen

7  -Genel Giriş- / Moderator Başvuruları / Ynt: Mod olmak istiyorum.. : 31 Mayıs 2008, 23:51:59
İşte Forum Budur MaVi abla Seni Bu Yüzden Seviyoruz

8  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: PC-TURK Ü TANIMLAYALIM.... : 31 Mayıs 2008, 23:42:09
Olay'a Bakılıcak Olursa  EternalSunshine  Haklı Kimse Kimsenin İmzasını Çalamaz Kardeşim En İyi Sen Başka İmza Bul Herkezi İmzası Kendine

ßy VaSaCaFeDa
9  -Her Telden- / Damak Tadı / Ynt: Pc-Türk Partisi .... : 31 Mayıs 2008, 23:21:58
Sigaralar

Şaka Şaka

Kızlar Benden Ama

10  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / YöneTiM : 31 Mayıs 2008, 21:51:12
Geniş Çaplı Bir Yönetim Geniş Çaplı Bir Anket Oylarınızı Bekliyorum Gülümseme

Sayfa: [1] 2 3 ... 8

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD