PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: Adobe Photoshop CS2 9.0 : 30 Haziran 2008, 09:15:40
Eline sağlık arkadaşım... bir indirip sağlamasını yapalım! Umarım bir eksiklik yoktur ve senin ve benim çabam da boşa gitmemiş olur Göz kırpan
teşekkürler
2  -Program Paylaşım- / Pc-Turk Özel Program Uploadları / Ynt: ProÇeviri : 29 Haziran 2008, 20:15:05
Umarım işime yarayacaktır... emeğe saygı ! Teşekkürler...
3  -Her Telden- / E-Book / Ynt: Bilgisayar Kitapları ( Kendi Arşivimden) : 06 Nisan 2008, 18:27:39
Elllerin dert görmesin ! Harika bir derleme ! Teşekkürler !!!! Gülümseme
4  -Program Paylaşım- / Çeşitli programlar / Ynt: Nero 7.5.9.0 Premium Reloaded Türkçe : 08 Mart 2008, 21:23:50
tşk kardeş...
5  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: ACİİİİLLL !!! VİRÜS MUSALLAT OLDU VE SİLİNEMİYOR !! : 03 Şubat 2008, 21:47:38
yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama ben kaspersky 2007 indirdim bile.... şimdi sorunum ise key yok ... halbuki, indirirken full dendi ama.. arıyorum işte...
6  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: ACİİİİLLL !!! VİRÜS MUSALLAT OLDU VE SİLİNEMİYOR !! : 03 Şubat 2008, 20:54:20
peki yok mudur sizde bu program da filefactory yada rapidshare e bıraksanız da ordan yüklesem ? Yoksa tehlikeli mi buda? Ben açıkçası bilgisayarlar yeni yeni ilgilenmeye başladığım için konuyla ilgili de pek bilgim yok açıkçası...
7  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: ACİİİİLLL !!! VİRÜS MUSALLAT OLDU VE SİLİNEMİYOR !! : 03 Şubat 2008, 20:35:21
şu an kaspersky yi nerden bulcam.. olanların içinde de hep virüs var zaten
ne iştir anlamadım ben
8  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / ACİİİİLLL !!! VİRÜS MUSALLAT OLDU VE SİLİNEMİYOR !! : 03 Şubat 2008, 20:15:23
Arkadaşlar,

bana lütfen bu konuda yardımcı olun... Virüsü Nod 32 tesbit etti ama bir türlü silemiyor. Nerden geldiğini de anlamış değilim.

Bana MSN üzerinden konuyla ilgili acilen yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı aranızda Ney   ( Spy.Goldun. Ms.Torjan ) !!!

Lütfen cevap yazın!

Teşekkürler !
9  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: Antalyadan herkese kucak dolusu selamlar ! : 18 Ocak 2008, 18:57:56
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim !

ve hemen ilk problemimden bahsetmek istiyorum.. bunun için ilgili konuya hemen koşuyorum Göz kırpan

hoşçakalın
10  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Antalyadan herkese kucak dolusu selamlar ! : 16 Ocak 2008, 14:16:11
Merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım ve foruma kendimi kısaca tanıtayım istedim. Adım Zac ve bilgisayar alalı daha henüz 1 ay bile olmadı . Evliyim ve 14 yaşında bir kızım var. Bir de evimizin bekçisi ve gülü Golden Retriever cinsi bir köpeğim. Istanbuldan Antalyaya taşınalı 4 yıl oldu.
Forumda siz değerli üye ve yöneticilerinden öğreneceğim çok şey var.Bu bilgisayar işine kafayı takmış durumdayım...
Ne diyebilirim ki başka... Sabrın sonu selamettir. Soracağım sorularla sizleri sıkmak gibi bir niyetim olmadığını şimdiden belirtmek isterim.

Kendinize iyi bakın ve kafanızı birşeye takmayın. Carpe Diem  Sırıtan

Zac den Sevgilerle  Karizmatik
Sayfa: [1] 2 3

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD