PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3
11  -Bilgi Paylaşım- / Kriptografi / Ynt: Vigenere Algoritması (Java) : 06 Ocak 2008, 00:39:15
güzelmiş . . . . . . Göz kırpan

K.$
12  -Bilgi Paylaşım- / Kriptografi / Ynt: Kriptografi : 06 Ocak 2008, 00:36:27
kır zincirlerini kırabilirsen . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . Karizmatik

K.$
13  -Her Telden- / Sağlık / Ynt: 7 Günde Sigarayı Bırakma Programı : 05 Ocak 2008, 01:59:53
sigarayı ben bıraktımda o beni bırakmadı ölene kadar benimle olacak bu gidişle ALLAH sonumuzu hayır getire...

k.$
14  -Muhabbet- / İtiraf Odası / Ynt: sevdiğiniz kişi neden beni seviyorsun derse ?? : 05 Ocak 2008, 01:53:32
ben seni sevmedim sen beni sevdin asıl ben soruyorum sen beni seviyormusun... derdim,

K.$
15  -Muhabbet- / İtiraf Odası / Ynt: çaresizlik : 05 Ocak 2008, 01:49:13
çaresiz kaldım vatanım için mücadele eden arkadaşlarımı kurtaramadım kör kurşun misali... Karizmatik

K.$
16  -Muhabbet- / İtiraf Odası / Ynt: en çok ne zaman üzüldünüz? : 05 Ocak 2008, 01:36:59
en çok üzüldüğüm askerde 3 arkadaşımı kaybetmiştim birisi mayından ikiside kurşundan vurularak şehit oldular gözlerimin önünde ..tuncelide askerlik yaptım acı nedir en iyi ben bilirim... Karizmatik

K.$
17  -Muhabbet- / İtiraf Odası / Ynt: sevgiliniz size tokat atsa tepkiniz nolurdu? : 05 Ocak 2008, 01:32:22
kıza el kalkmaz terk edip giderim delikanlı adama bu yakışır   Karizmatik

K.$
18  -Her Telden- / Dini Resimler / Ynt: Mekke'yi Bir De Böyle Izleyin...... {FLASH} : 04 Ocak 2008, 22:07:05
Çok güzelmiş başarılı...
19  -Her Telden- / Dini Resimler / Ynt: BUNLARI GÖRMEZSENİZ YAŞAMAYIN : 04 Ocak 2008, 22:02:44
ALLAH herkeze nasip etsin . . .
20  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: süper bi msn şakası : 04 Ocak 2008, 21:48:14
başarılı bir şaka fazlası kalpten götürür herhalde  Kararsız Şaşırmış
Sayfa: 1 [2] 3

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD