PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: kanla isminizi yazın : 06 Ocak 2008, 02:48:25
tam benlik
2  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: Msn bedduaları :) : 06 Ocak 2008, 02:46:03
amin . . . . Sırıtan

K.$
3  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: Artık Kız aramaya Son:) Özelliklerini yaz adresini al:) : 06 Ocak 2008, 02:26:26
bide yabancı dil olsa bak o zaman neler olur. . . ..

K.$
4  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: bi avatar yapım sitesi çok güzel seçenekler var : 06 Ocak 2008, 01:50:24
tebrikler....

k.$
5  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: ismini oraya buraya heryere yaz!! : 06 Ocak 2008, 01:42:21
SUPER . .  . .

K.$

//Edited ßy Twilight//Mesajın Tümünü büyük harfle yazmak yöneticilere mahsustur!..
6  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: ..::HARİKA AVATARLAR::.. : 06 Ocak 2008, 01:33:34
BAZI RESİMLER GÜZEL.. . . . . .. .

k.$

Mesajın tümünü büyük harfle yazmak yöneticilere aittir!!//Twilight
7  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: isminizi süper avatar haline dönüştürün.. hareketli-hareketsiz.. : 06 Ocak 2008, 00:59:02
geçerli . . . .  Göz kırpan

k.$
8  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: şakada sınır yok 4 tane daha : 06 Ocak 2008, 00:57:50
anlaşılmaz bi durum  . . . . . . . . .. . 

K.$
9  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: Hareketli Harfler : 06 Ocak 2008, 00:54:09
tebrikler . . . .  . . . . . ..güzel  . .

K.$
10  -Bilgi Paylaşım- / MsN , Icq, Yahoo Messenger / Ynt: msn avatarları 2 : 06 Ocak 2008, 00:46:34
Başarılısın . . . . .

K.$
11  -Bilgi Paylaşım- / Kriptografi / Ynt: Vigenere Algoritması (Java) : 06 Ocak 2008, 00:39:15
güzelmiş . . . . . . Göz kırpan

K.$
12  -Bilgi Paylaşım- / Kriptografi / Ynt: Kriptografi : 06 Ocak 2008, 00:36:27
kır zincirlerini kırabilirsen . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . Karizmatik

K.$
13  -Her Telden- / Sağlık / Ynt: 7 Günde Sigarayı Bırakma Programı : 05 Ocak 2008, 01:59:53
sigarayı ben bıraktımda o beni bırakmadı ölene kadar benimle olacak bu gidişle ALLAH sonumuzu hayır getire...

k.$
14  -Muhabbet- / İtiraf Odası / Ynt: sevdiğiniz kişi neden beni seviyorsun derse ?? : 05 Ocak 2008, 01:53:32
ben seni sevmedim sen beni sevdin asıl ben soruyorum sen beni seviyormusun... derdim,

K.$
15  -Muhabbet- / İtiraf Odası / Ynt: çaresizlik : 05 Ocak 2008, 01:49:13
çaresiz kaldım vatanım için mücadele eden arkadaşlarımı kurtaramadım kör kurşun misali... Karizmatik

K.$
Sayfa: [1] 2

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD