PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 21
1  -Müzik- / Sagopa Kajmer / Ynt: Birazda Oyun Oynayalım (: : 09 Ağustos 2008, 10:39:30
Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır oldu.

Kalbim krizin bekçisi olmuş.
2  -Görsel Çalışmalar- / Çektim / Ynt: Çeşme - Alaçatı : 09 Temmuz 2008, 19:10:33
Gerçekten çok hoş. Gülümseme
3  -Bilgi Paylaşım- / Resimli Anlatımlar ve Program Kullanımı / Avast! Antivirus Home ve Kurulumu : 08 Temmuz 2008, 14:27:47

İleri  butonuna tıklayarak bir sonraki menüye geçiyoruz,

Kabul ediyorum’u tıkladıktan sonra İleri  butonuna tıklayarak bir sonraki menüye geçiyoruz,

Menüde programın bilgisayarımızdaki hangi klasöre kurulacağı gösteriliyor, İleri  butonuna tıklayarak bir sonraki menüye geçiyoruz,

Standart kurulum yapmak için İleri  butonuna tıklayarak bir sonraki menüye geçiyoruz,

Bitir butonuna tıklıyoruz, bilgisayarımız kapanıp açılıyor,

Bilgisayarımız yeniden açıldığında karşımıza yukarıdaki gibi bir pencere çıkıyor burada Ev Kayıt Sayfası yazan yeri tıklayarak programımız için şifre alacağımız kayıt sayfasına yönlendiriliyoruz.

Alıntı...
4  -Müzik- / RAP Sevenler Derneği / Ynt: Ceza Karizmatik Fotolar ;) : 08 Temmuz 2008, 11:17:06
Nedir bu Cezayla alıp veremediğiniz yaa  Kahkaha
Kılım adama.. =]
5  -Müzik- / RAP Sevenler Derneği / Ynt: Ceza Karizmatik Fotolar ;) : 07 Temmuz 2008, 14:25:44
3 numaralı resimde tek kelimeyle muhteşem.mevlam özene bezene yaratmış yaw.çekemeyenler düşünsün.tip,ses,rap,ruh hepsi var.
Evet ancak bu akdar tipsiz ve keke olur bi insan. :]
6  -Müzik- / RAP Sevenler Derneği / Ynt: Ceza Karizmatik Fotolar ;) : 04 Temmuz 2008, 09:33:45

ne karizma be.. Kahkaha
7  -Müzik- / Sagopa Kajmer / Ynt: Birazda Oyun Oynayalım (: : 04 Temmuz 2008, 09:31:56
Biraz huysuz,biraz kırık ben kendimle mutluyum..

Bağlı hayatım pamuk ipliğine.
8  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: Pc-Turk Revizyon Başlamıştır.. : 04 Temmuz 2008, 09:30:40
Hayırlısı olsun..
9  -Müzik- / Sagopa Kajmer / Ynt: Sagopa Kajmer - Pesimist EP 2 (+16) : 27 Haziran 2008, 17:30:00

Ruh sağlığınız bozulacak..
O zaman kendimi suçlu hissederim  Masum
Düşündüğün için tşkler burak abi. Dil çıkaran Ayrıca seni rencide etmek istemiyorum. = @
10  -Muhabbet- / Forum Oyunları / Ynt: Alttaki üyeye bir Sorum var? : 27 Haziran 2008, 15:11:21
Hayır.

Alttaki boyun 1.75 den fazla mı?
Sayfa: [1] 2 3 ... 21

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD