PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / BOOOM : 22 Ekim 2008, 20:57:56
booom oyunu final 10.000 finalde booom yapana benden +4 rep

oyun başlıyor

1
2  -Muhabbet- / Forum Oyunları / Ynt: IKI OMURLUK BOOOOOM.....FINAL.....50 000..... : 22 Ekim 2008, 20:54:55
10857
3  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / REP VEREN REP ALIR : 21 Ekim 2008, 08:59:10
Arkadaşlar buraya yazı yazan herkese rep vericem (biraz gecike bilir ama vericem)unutmayın (rep veren rep alır)
4  -Sinema- / Tutulan Filmler / Ynt: Süper Ajan K9 (Tür : Komedi / Macera) : 19 Ekim 2008, 17:42:35
sağol
5  -Mizah-Komedi- / Komik Videolar & Sesler / South Park : 10 Ekim 2008, 23:57:54
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.tv.com/south-park/show/344/videos.html
6  -Çöp Kutusu- / Çöp Kutusu / Ynt: gta vice ciyt (fuul) : 10 Ekim 2008, 23:54:06
bu arada fuul değil full Kahkaha
7  -Mizah-Komedi- / Komik Fıkralar / DELİ FIKRALARI : 07 Ekim 2008, 11:25:28
1-Delinin biri mektup yazıyormuş.Bunu görenler
- Kime yazıyorsun
Oda cevap verir:
- Kendime.
- Açta okuyalım.
- Olmaz daha göndermedim.

2-Deliler hapishanesindeki doktorlarla ropörtaj yapılır....

Muhabir: doktor bey hastahaneye yatacak delileri nasıl belirliyorsunuz der,

Doktor: bir havuza suyu doldurur ve onlara üç şey veririz der. 1. seçenek sürahi, 2. seçenekkaşık, 3. seçenek ise kova veririz ve bu havuzu hangisi ile boşaltırsın diye sorarız...

Muhabir: tabiki akıllı olan kovayı seçer dimi...

Doktor: tıpayı çekersin olur biter Gülümseme

3-9 eylül Üniversitesi Tıp Bölümde bayan bir profersör ders anlatıyor:asalaklarla parazitlerin farkı...
O sırada bir çocuk gülüyor.
Öğretmenen neden gülüyorsun?
Çocuk:Hiiç.Kendi kendime.
Öğretmenen kendi kendine konuşanlara ne denir biliyor musun?
Çocukelii.
Öğretmen:Biz şimdi delileri doktor mu yapacağız?
çocuk:Ne diyorsunuz hocam!Profesör bile yapıyorlar.
Sonra teneffüs olmuşta çocuk zor kurtulmuş.

4-Doktorlar hastaları kontrol etmek için duvara araba çizer.Doktor hadi atlayın araba geldi der.Bütün deliler atlar arabaya,fakat bir deli atlamaz.Doktorlar bu deliyi iyileşmiş sanarlar.Doktor deliye sorar;sen niye binmiyorsun bu arabaya.iştttt anahtar ben de der.

5-Bir doktor deli hastanesinde en akıllıyı seçmeye karar verir. ve sonra delileri zıplarken görür. ve onlara sorar; "siz neden zıplıyorsunuz" der.
delilerde " biz mısır patlağıyız. tavada patlıyoruz." derler. fakat bir deli zıplamaz. doktor ona "sen neden zıplamıyorsun" der. delide "çünkü ben tavaya yapıştım"

6-Bir akıl hastanesinde doktorlar delileri test edecekler;
Bir masaya iki tabak ve tabakların birine fasulye birine de fasulyeye benzeyen kurt koymuşlar. Daha sonra iki tane deliye;
-'Yiyin bakalım fasulye olanlarını' demişler
Delinin biri fasulyeleri yerken düğeride demiş ki;
-'Dur oğlum önce kaçanları yiyelim'!

8  -Mizah-Komedi- / Komik Fıkralar / Hastahaneden Kaçış (deli) : 07 Ekim 2008, 11:11:40
Üç deli hastaneden kaçmak için karar verirler. Fakat üçüncü katta olduklarından işleri biraz zordur. En yaşlılarının aklına bir fikir gelir. - "Hergün bir çarşaf çalacağız, birbirlerine bağlayıp pencereden ineceğiz, üç çarşaf, üç gün sonra özgürüz."
Anlaştıkları gibi her gün bir çarşaf çalarlar, üç çarşafı tamamladıktak sonra birbirlerine bağlarlar. En küçüklerinin denemesi için aşağıya sarkıtmaya karar verirler.
- "Şimdi deneme zamanı en küçüğümüz ilk olarak denesin."
En küçükleri bağlanan çarşaflardan aşağı iner bir süre sonra nefes nefese yukarı tekrar çıkar, gözleri çıkacakmışcasına:
- "Mahvolduk, bittik, işimiz zor, çarşaf otuz santim uzun geldi makas lazım...!

Şaşırmış Şaşırmış

9  -Mizah-Komedi- / Komik Fıkralar / Ynt: Düzen : 07 Ekim 2008, 10:40:06
değil mi ben bunu okuyunca 10 dk güldüm Kahkaha
10  -Muhabbet- / Forum Oyunları / Ynt: Üstteki üyeye teşekkür.... : 07 Ekim 2008, 10:38:50
Hayatta İki Kör Tanıdım...Biri Beni Görmeyen Sen..Diğeri Senden Başkasını Görmeyen Ben!..

yazdığın için teşekkürler
Sayfa: [1] 2 3 ... 10

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD