Bence adamın fobisi yalnızlık yani :şöyle diyim insanlar cisim değil onlar kaldı bembeyaz bir yerde sadece insanlar ,sonra onların kalktığını düşünürsek yalnızlık var birde şuda var : Kefen beyazdır sade ve beyaz orada bir bölge sadece toprak fobisi ölümde olabilir benimkide böyle bir yaklaşım ama tabiki herkesin dediği olabilir çok merak ettim valla .....!
Kararsız bir yapıda olduğun için öncelikle kendi fikirlerin doğrultusunda hareket etmek yerine başkalarınınkine uyuyorsun. Bu yüzden de zaman zaman istemediğin halde bazı şeyleri yapmak durumunda kalıyorsun. Sıkıntı yaşamamak için bu tutumundan vazgeçmeye çalışmalısın. doğru aslında
edebilir niye etmesin ama ben etmemm erkek eder reddedilirim filann ben çok utanırım bakışlarımla belli etmeye çalışırım ama ya başkasına ederse diye eli çabuk tutmakta gerekir bilemiyorum...
iyi niyetliyse neden olmasınki nezaket etmiş ama kötü niyetliyse o çiçeği ana yedirrim yada kafasına vura vura öldürürüm ama neden olmasınki iyi niyetli yakışıklı biriyse diymi ama