PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik .
Kullanıcı Adı:
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Korku Odası / Garip ve Korkunç Olaylar / Ynt: Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış! : 10 Ağustos 2008, 19:40:13
Bence adamın fobisi yalnızlık yani :şöyle diyim insanlar cisim değil onlar kaldı bembeyaz bir yerde sadece insanlar ,sonra onların kalktığını düşünürsek yalnızlık var birde şuda var : Kefen beyazdır sade ve beyaz orada bir bölge sadece toprak fobisi ölümde olabilir benimkide böyle bir yaklaşım ama tabiki herkesin dediği olabilir çok merak ettim valla .....!
2  Korku Odası / Garip ve Korkunç Olaylar / Ynt: biliyorum bana inanmayacaksınız ama bu %100 doğru okuyun yoksa bilg. ölür : 10 Ağustos 2008, 19:26:40
saol paylaşım için şimdi heryer çalkalanıyor zaten
3  -Mizah-Komedi- / +18 Komik Fıkralar / Ynt: süper koca : 27 Haziran 2008, 18:46:59
 süpermiş
4  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: Güzellik check-up'ı !!! : 11 Haziran 2008, 18:49:24
pehh ne hayat amaa
5  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: hayatının kumandası kimin elinde ??? : 11 Haziran 2008, 18:45:56
Kararsız bir yapıda olduğun için öncelikle kendi fikirlerin doğrultusunda hareket etmek yerine başkalarınınkine uyuyorsun. Bu yüzden de zaman zaman istemediğin halde bazı şeyleri yapmak durumunda kalıyorsun. Sıkıntı yaşamamak için bu tutumundan vazgeçmeye çalışmalısın.
 doğru aslında
6  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: biz erkek olsaydık kızlara nasıl davranır ne isterdik??? : 11 Haziran 2008, 18:41:38
dediğim dedikk kro ... şaka şaka böyle romantink kıskanç birini seviyorsam peşini bırakmayan fakat zorla güzellik olmaz biraz çılgın amann işte benim erkek cinsim huylar aynı...
7  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: edermi??? : 11 Haziran 2008, 18:39:24
edebilir niye etmesin ama ben etmemm erkek eder reddedilirim filann ben çok utanırım bakışlarımla belli etmeye çalışırım ama ya başkasına ederse diye eli çabuk tutmakta gerekir bilemiyorum...
8  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: kuralcımısın??? : 11 Haziran 2008, 18:37:14
   Felsefen"Kurallar bozulmak için konulmuştur."Hiç

kimse,hiçbir  şey,hatta geleceğin bile umrunda değil.

Bugünü yaşıyorsun,yarın umrunda değil.Çılgınlığın

dozunu kaçırmışsın.İlerde çok zorda kalabilirsin.

öyleyse öyle hııh !!
9  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: kızlar pantolon mu yoksa etek mi tercih ediyoruz??? : 11 Haziran 2008, 18:28:21
pantoloon olsunda ne olursa olsun ama kkötü bişey olmıcak o hariç
10  -Her Telden- / Bayanlara Özel Testler / Ynt: hiç tanımadığınız bir erkek size çiçek verirse??? : 11 Haziran 2008, 18:24:55
iyi niyetliyse neden olmasınki nezaket etmiş ama kötü niyetliyse o çiçeği ana yedirrim yada kafasına vura vura öldürürüm ama neden olmasınki iyi niyetli yakışıklı biriyse diymi ama
Sayfa: [1] 2 3 4

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD