Aşk mektubu budur sevdinmi içten seveceksin hayat aşkla başlar olumle biter svmek guzeldir
ama sevilmiyince çok gotü şeydir hayat dedigim gibi sevmekle başlar ama benimki olmekle başladi sevdim birisini bakmadi yuzume neden bilmem hayat işte boyle biz aşiklar hayatı boyle geçiriz goca dunya işçnde sevenle sevilmiyo diyorba sevdigim ayrıldık onlan unutamadim odu gece ruyalarımı susluyor ama obeni sevmiyo parkmak istiyorum onu parkamiyorum goruyor oda perişan hallerimi anlıyosun kader diyorum gene onu duşunuyorum bu aşk duşuncelerimi yazarken bile onu duşunuyorum onun yaşi 13 benimki 14 yaşindayım bılmiyorum bana neden bakmiyor işte hayat boyle dıyoruzamadeigimgibi sevdinmi içten sevceksi bikere sevceksin bunu yapmayan lar aşik degil dir bensevdigimi içten kalpoten seviyorum işte busene koyden gıdıyorlar rizeye okula benise kırazdagın da onuduşunecem her para goldunda bana onu gormeye gıtcem hiç olmasa onun onur yuzunu gorcem işte boyle hayatlar şimdi ise onu düşünüyom gine işte ben hayata boyle başladim hayata boylemaşik başladi aşik gitcem bunuunutmayınkı birıne aşik oldunuzmu onu unutmayınbenim gibi ben onu 7 yaşindan beri seviyorum halada sevecem elbet birgun bana donecek bir sozum va allah sevenleri ayımaz bunu unutmayın.
yazan...gökhan ipek