PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi Şiirleri Konu:
 Peri kızı...
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Peri kızı...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Peri kızı...
« : 06 Haziran 2009, 15:33:27 »
~Moody~
# uLtRaDişiAsLan #
Süper Moderator
*

Rep: 388

12037.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Aşırı doz melankoli..

Üyelik Bilgileri

Penceremden yağmur damlalarını izliyordum,bir yandan da radyomun kısık sesi yalnızlığıma eşlik ediyordu..Birden canım dışarı çıkıp yağmurda yürümek istedi..Üstüme montumu alıp kendimi dışarı attım..Caddede yalnız başıma yürümeye başladım..Sonra az ilerideki banka oturdum,ıslanmıştım..Yağmur damlaları saçlarımdan yanaklarıma doğru süzülüyordu..Birden yağmur kesildi..Yanıbaşımda bir gölge belirdi,başımı yukarı doğru kaldırdım..Kafamın üstünde bir şemsiye ve iki çift göz beni izliyordu..Karşımda güzel siyah gözlü bir bayan duruyordu..Bana zarif bir ses tonu ile iyimisiniz diye sordu..Sadece evet dedim..Sonra ıslanmışsınız dedi..Islanmayı severim merak etmeyin birşey olmaz dedim..İsterseniz şemsiyemi sizinle paylaşabilirim dedi,ben kabul etmedim..O zaman şemsiyemi alın hem bende ıslanmayı severim dedi..İkimizde gülümsedik..Yüzünde masum bir gülüş vardı..İçten ve samimi olduğu o siyah gözlerinden belli oluyordu..Adını sordum Peri dedi..Evet bu halinle Peri'ye çok benziyorsun dedim..Yine gülümsedik..Onu az ilerideki cafeye davet ettim..Sıcak birşeyler içeriz dedim..Kabul etti ve bana biraz ısınırsın sonra ıslanmaya devam edersin dedi..Yine güldük..Cafeye gidip çay içip sohbet etmeye başladık..Ondan hoşlanmıştım..Peri kızından..
Aradan aylar geçti ve biz hala sohbet ediyoruz..İşte Peri kızına sevdam böyle başladı ve hala devam ediyor...

Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan..
Sonsuza dek sarı - kırmızı ulan xD

Geride kalan 16 seneyi saydım..
Artık size verebileceğim tek şey "Saygım"..

Konu: Herşeye Rağmen "Mutlu" Olma Sanatı ~

OkuL doLayısıyLa kıSa süreLi çevRimdışı.!

~
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi Şiirleri Konu:
 Peri kızı...

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD