PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Güncel Haberler (Moderatör: Ok4N)Konu:
 Pakistan’da çatışma: 20 ölü
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pakistan’da çatışma: 20 ölü
« : 03 Eylül 2008, 17:51:56 »
Ok4N
Moderator
*

Rep: 1450

1973.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
492437901
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Pakistan’ın Afganistan sınırında, bir çatışma çıktı. çatışmada 20 kişi hayatını kaybetti.

Pakistan Kuzey Batı Sınır eyaleti Valisi Uveys Ahmed Gani, “sabaha karşı Afganistan’dan gelen ve 3 helikopterle desteklenen yabancı komandoların Pakistan içinde düzenledikleri saldırıda kadın ve çocukların da bulunduğu 20 kişinin öldüğünü” bildirdi.

Gani, açıklamasında, “Bu, Pakistan’ın egemenliğine yönelik doğrudan bir saldırıdır” dedi. Gani, Pakistan halkının, silahlı kuvvetlerin ülkenin egemenliğini savunmaya başlamasını ve buna cevap vermesini beklediğini savundu.

Görgü tanıkları ve yerel yetkililer, daha önce can kaybını 15 olarak belirtmişlerdi.

Afganistan’daki NATO liderliğindeki çok uluslu güç ile ABD liderliğindeki koalisyon güçlerinden henüz konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

Pakistan güvenlik kaynaklarına göre saldırıyı, Afganistan’daki Amerikan kuvvetleri düzenledi.

Forum Kurallarına Uyalım

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.pc-turk.com/forum/forum-kurallari-t30.0.html
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2008, 23:46:23 »
irfan_96
Karizma Üye

Rep: -2

2202.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Yaşadığını sanıp aslında yaşamayanlar...

nafrikuno@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Böyle Haberler Beni Çok Üzüyor...

Hayatta İki Kör Tanıdım...Biri Beni Görmeyen Sen..Diğeri Senden Başkasını Görmeyen Ben!..
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Güncel Haberler (Moderatör: Ok4N)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD