« : 10 Eylül 2006, 04:04:26 » |
|
udo
|
ÜÇGENİN TANIMI
Ilkokulda, matematik dersinde ögretmen üçgenin alanini, cocuklara su sekilde ögretmis: Bir üçkenarlinin alani, yatayimi ile diklesiminin vurusumunun, ikiye bölümüdür. Çocuk bunu güzelce ezberlemis. Aksam babasi evde sormus: - Bu gün okulda ne ögrendiniz? - Matematik dersinde, bir üçkenarlinin alanini ögrendik babacigim. - Ya öyle mi, peki nasil ögrendiniz? - Bir üçkenarlinin alani, yatayimi ile diklesiminin vurusumunun, ikiye bölümüdür. - Yavrum, yanlis ögretmisler size. Dogrusu : Bir üçgenin alani, tabani ile yüksekliginin çarpiminin yarisina esittir. O sirada, bir yandan gazetesini okuyan, bir yandan da torunuyla oglunun konusmasini dinleyen dede, dayanamayip söze girmis : - Ikinizin de tanimi yanlis! Bir müsellesin mesaha-i sathiyesi, kaidesiyle irtifainin hasil-i darpinin nisfina müsavidir
|
|
|
|
|
|
pc-turk.org whoever does wrong in this forum is getting it
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2006, 04:05:42 » |
|
udo
|
Kompozisyon ödevi: Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.
1. Din 2. Cinsellik 3. Gizem
100 alan ödev:
Allahım! Hamileyim. Acaba kimden?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2006, 04:07:23 » |
|
udo
|
Din dersinde öğrencilerine ödev veren hoca bir ara oturduğu yerde uyumuştur. Bunu fark eden afacan: -Hocam, sen uyuyorsun! diye ikaz da bulunur. O an kendini toparlayan hoca efendi: -Haşa, haşa... der. Ben derste hiç uyurmuyum. Sadece biraz kendi ruh derinliklerime dalıp Hazreti Muhammed efendimizin yanına kadar uzandım.
Bir sonra ki derste uyuma sırası afacandadır. Bunu fark eden hoca efendi hemen paralar: -Benim dersimde uyumak kimin haddine, ha?
Afacan hemen yanıtlar: -Haşa, hocam. Uyumak benim neyime. Şöyle biraz kendime dalıp Hazreti Peygamber efendimizin yanına kadar uzanmıştım. Ha! Peygamber efendimiz sizi çok uzun zamandır görmediğini de söyledi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2006, 04:08:26 » |
|
udo
|
Baba çocuğuna : "Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi." demiş.
Çocuk da babasına : "Senin yaşındayken de Cumhurbaskanıydı."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2007, 19:47:05 » |
|
LittLe_AnGeL
|
bunu okumuştum ama gzl 
|
|
|
|
|
|
 K!m Üzr BeNi BNdn bşKa K!m yIpRaTR BeNi bN İzN VeRmzSM K!m SeVR BNi bN KnDiMi sEvMeZsM K!m DolDuRaBlR İçMdEkİ BoŞlUu bN İsTeMzSm HRşy bnDe BşLr bnDe BİtR
|
|
|
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2007, 18:41:25 » |
|
sNiPeR
|
gercekten fıkrakarın hepsi birbirinden komik
|
|
|
|
|
|
уα αℓ göтüя кαℓαηıмı уα∂α gєℓ тαмαмℓα ѕєηѕιz кαℓαη уαяıмı...!!!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2007, 18:49:24 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2007, 15:19:08 » |
¦UguR¦
BoŞuNaSaYmAyİrMiDöRtHaRf
ViP üye
Rep: 353
44.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."
|
|
|
|
|
|
Korku~Torpil~Tolerans_____________________________________Bak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!... Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!... İçinde düşünce koştur!!! ________________________________ Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapAvatar İstekleri ne bakıyorum.İsteğinizi kimse gerçekleştirmediyse bana pm atın.
|
|
|
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2007, 15:19:36 » |
¦UguR¦
BoŞuNaSaYmAyİrMiDöRtHaRf
ViP üye
44.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
 |
|
|
Ali okula yazılacakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış. Sıra servis şoförüne gelmiş. Servis şoförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şoför hiç oralı olmamış içinden, "ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki?" demiş... Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş. Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şoförün yanına gelerek "amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değil mi?" demiş. Şoför: - "Evet yavrum, şimdi geç yerine otur" demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına giderek "amca benim annem inek babam boğa olsaydı ben buzağı olurdum değil mi?" demiş. Şoför biraz sinirli: - "Evet, şimdi git yerine otur", demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına gelerek "amca benim annem" demeye kalmadan şoför Ali'ye "ben sana bir soru soracağım" demiş ve ardından "senin annen orospu baban pezevenk olsaydı sen ne olurdun bakayım?" demiş. Ali sırıtarak cevap vermiş: - "ŞOFÖR".
|
|
|
|
|
|
Korku~Torpil~Tolerans_____________________________________Bak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!... Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!... İçinde düşünce koştur!!! ________________________________ Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapAvatar İstekleri ne bakıyorum.İsteğinizi kimse gerçekleştirmediyse bana pm atın.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2007, 15:20:32 » |
¦UguR¦
BoŞuNaSaYmAyİrMiDöRtHaRf
ViP üye
44.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
Geçmiş zaman
Türkçe dersinde öğretmen sordu: - "Ben güzelim, dediğim zaman bu hangi zaman formundadır?" - "Geçmiş zaman öğretmenim."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|