« : 10 Eylül 2006, 04:10:10 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2006, 04:11:02 » |
|
udo
|
Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş.
Bir bakmış ki hocanın 2 katı hayvan gibi bir adam. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra: - bana senmi vurdun? demiş adama. Adam: - ben vurdum lan ne olacak demiş. Hoca: - sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş Adam: - ciddi vurdum napacan?! Hoca: - Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da ...
|
|
|
|
|
|
pc-turk.org whoever does wrong in this forum is getting it
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2006, 04:12:25 » |
|
udo
|
Dilenci: "Hocam Allah rızası için az bir sadaka verir misin ?" Hoca: "Az vermek şanımdan değildir." Dilenci: "O halde çok verin." Hoca: "O da senin şanından değildir."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2006, 04:13:37 » |
|
udo
|
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2006, 04:14:42 » |
|
udo
|
hocanın evli kızlarından biri gelerek iki gözü iki çeşme, kocasının kendisini dövdüğünü söyler. asıl kabahatin kızında olduğunu bilen hoca, kızının yüzüne oldukça sert bir şamar vurduktan sonra şöyle der: Git şu kocan olacak adama de ki, o benim kızımı döverse, ben de onun karısını döverim işte!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2006, 04:15:51 » |
|
udo
|
Nasreddin hocanın iki karısı varmış biri diğerinden daha genç ve güzelmiş. Tekneyle gezintiye çıkmışlar karıları hoca demiş biz göle düşsek önce hangimizi kurtarırdın? -Hoca yaşlı karısına dönmüş “ Hanım sen biraz yüzme biliyordun değil mi? “ demiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2006, 04:17:42 » |
|
udo
|
HOCANINBİR KOMŞUSU:hoca efendi demiş.sende kırk yıllık sirke bulunur mu? hoca:evet, demiş bulunur. komşusu:biraz verebilir misin? veremem. şuna buna dağıtsaydıM kırk yıllık sirkem olur muydu hiç?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2007, 11:39:52 » |
TheSooN™
Unut Gitsin !
Moderatör
Rep: 98
441.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
 |
|
|
Bir gün Nasreddin Hoca sehire gelip, bir arkadasiyla birlikte handa kalmis. Gece yarisi arkadasi sormus :
-Hocam, uyudunuz mu?
-Buyurun birsey mi var?
-Biraz borç para isteyeyim demistim.
Nasreddin Hoca derhal horlamaya baslayip:
-Ben uyuyorum! demis. ****************************************************************************** Nasrettin Hocanın komşusu, hocadan kazan istemiş. Aradan birkaç gün geçtikten sonra, komşu içine bir kazan koyar ve hocaya getirir. Hoca, "Bu ne?" diye sorunca komşusu "Senin kazan doğurdu" der. Hoca kazana bakar ve "Kazanın *mına koymuşsun, tabi doğurur" der... ****************************************************************************** Hoca yolda bir leylek bulmuş.Almış onu evine gotürmüş.Daha önce hiç leylek görmemiş.Uzun gagası ve bacaklarını çok yadırgamış.Tutup bir güzel kesivermiş onları.Sonra da yüksekçe bir yere koymuş.Karşısına geçmiş.Yaptığı işten memnun, seslenmiş:
-Bak şimdi kuşa benzedin. ****************************************************************************** hocaya bır gun sormuslar : hocam burcunuz nedir? hoca:teke demiş ahali:tekee diye bir burç yoktur ki demış hoca:60 yıl once doğduğumda bırcum oğlaktı 60 yıl sonra buyudu teke oldu demıs ********************************************************************Nasreddin Hoca bir cimri tanidiginin evine gittiginde tanidigi ona bayat ekmek ile bir tabak bal ikram etmis. Nasreddin Hoca bayat ekmegi disi kesmeyince sinirinden bali kasikla yemeye baslamis. Ev sahibinin gözü yerinden oynamis :
-Aman efendim, bal ekmekle yenmez ise, insanin içini siyirir, demis.
Nasreddin Hoca hiç ses çikarmadan bali bitirmis ve :
-Kimin içinin siyrildigini Allah biliyor, demis.
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Siyah Renge Sor Hep Karanlık İçini Yakar Bembeyazdım Kirlendim Taşlandım Yıllandım Bittim
|
|
|
« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2007, 15:27:09 » |
|
DevilTayfun
|
paylaşım için saolasın
|
|
|
|
|
|
KENDİNİZE İYİ BAKIN 8 AY BOYUNCA YOKUM AMA BEN BU FORUMU VE SİZLERİ UNUTMAM SİZDE BENİ UNUTMAYIN... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 丂o刀 uᄊuduᄊ iレズ 丂ム√ムşノᄊdノ...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2007, 14:23:35 » |
¦UguR¦
BoŞuNaSaYmAyİrMiDöRtHaRf
ViP üye
Rep: 353
38.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
|
|
|
|
|
|
Korku~Torpil~Tolerans_____________________________________Bak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!... Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!... İçinde düşünce koştur!!! ________________________________ Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş YapAvatar İstekleri ne bakıyorum.İsteğinizi kimse gerçekleştirmediyse bana pm atın.
|
|
|
|