PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » Komik Fıkralar (Moderatör: legolas3534)Konu:
 Komik Kaza
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Komik Kaza

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Komik Kaza
« : 12 Ocak 2008, 22:04:34 »
CrayzTurk
Yeni Üye
**

Rep: 0

179.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.

***BANA INSANLARI ANLATMAYIN..BEN INSANLARI YASAYARAK ANLIYANLARDANIM..

***BANA DOSTLUK NEDIR DIYE SORMAYIN.BEN DOSTLARIM ICINN OLUMLE BULUSANLARDANIM...

***BANA SEN KIMSIN DIYE SORMAYIN..BEN KENDIMI ANLATMAYI SEVMEYENLERDENIM...

***BANA ASK NEDIR DIYE SORMAYIN.. BIR KERE YASADIM BIR DAHA YASARMIYIM BILMEYENLERDENIM...

***BANA CAN NEDEMEK DIYE SORMAYIN.. CANIMDAKI CAN'LAR ICIN CAN YAKANLARDANIM
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » Komik Fıkralar (Moderatör: legolas3534)Konu:
 Komik Kaza

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD