PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » KomiK YazılaR (Moderatör: legolas3534)Konu:
 Kızlara has özellikler [HEPSİ DEĞİL TABİ]
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kızlara has özellikler [HEPSİ DEĞİL TABİ]
« : 10 Kasım 2007, 18:19:22 »
_ArSeNiK_
ArSeNiK
Co-Admin
*

Rep: 1069

434.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
[ArSeNiK]~arsenik!

Üyelik Bilgileri WWW

Kızlara Has Özellikler

1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.

2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.

3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.

4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...

5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.

6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.

7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.

8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.

9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.

10-)Poposunu açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...

11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...

12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...

13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.

14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.

15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.

16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.

17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.

1 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA...

19-) Gitar(ki ben çaLıyorum), bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.

20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.

21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...

22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.

23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...

24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahvederLer.

25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2007, 15:58:19 Gönderen: [ToLG4] » Logged

W.Q.X

İngiliz alfabesinde
W=23.
X=24.
Q=17.

Türk alfabesinde Yeri yoktur Ona göre
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2007, 18:28:23 »
selin
Karizma Üye

Rep: 230

5802.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

hösttt... Şaşırmış  aptal değil Türk kızları  Göz kırpan   evet var böyle kızlar da haklısın ama erkekler de genelde böyleleriyle ilgileniyorlar, demek ki tek sorun o kızlarda değil  Sırıtan

ครlıภ๔ค ﻮเ๔єภ ๔єğเl кคlคภ๔ıг tєгкє๔єภ, ﻮเ๔єภ ๔є ๒ย אüz๔єภ ﻮเt๓เştเг zคtєภ...
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2007, 18:29:58 »
_ArSeNiK_
ArSeNiK
Co-Admin
*

434.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
[ArSeNiK]~arsenik!

Üyelik Bilgileri WWW

hösttt... Şaşırmış  aptal değil Türk kızları  Göz kırpan   evet var böyle kızlar da haklısın ama erkekler de genelde böyleleriyle ilgileniyorlar, demek ki tek sorun o kızlarda değil  Sırıtan

Başlık hepsi değil tabi yazıyor Gülümseme Aptallar yokmu Gülümseme

W.Q.X

İngiliz alfabesinde
W=23.
X=24.
Q=17.

« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2007, 18:32:08 »
selin
Karizma Üye

5802.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

var işte ben de onu söylüyorum ama erkekler hep bunların peşinde  Sırıtan  yani kızlara aptal diyorlar da... neysee  Masum

« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2007, 10:54:41 »
acort_k4
Karizma Üye

Rep: 356

5447.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

19-) Gitar(ki ben çaLıyorum), bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar
  tanıştığım 10 kızdan 8 buna uyuyo hadi bakalım... Kahkaha
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2007, 16:12:17 »
***yelda***
Ziyaretçi

hıh ne yani şimdi bu siz de paklanmış mı oldunuz yani Kahkaha biz sıralasak bitmez her halde hem burada ki bir çok şeyin TÜRK kızlarıyla alakası yok Göz kırpan neyseki hepsi değil demişsin yoksa halin duman dı tolga cım Göz kırpan Kahkaha
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2007, 17:08:55 »
selin
Karizma Üye

5802.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

19-) Gitar(ki ben çaLıyorum), bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar
  tanıştığım 10 kızdan 8 buna uyuyo hadi bakalım... Kahkaha
niye bizim okulda bir çocuk gitar çalıyordu bugün biz de(kız erkek karma yani) doğal olarak dinleyip şarkı söylüyorduk ama kimsenin çocukta gözü yok yani Kahkaha siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bence Dil çıkaran

« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2007, 18:02:14 »
b3tüL
Ziyaretçi

Tolgaaaaa Kızgın Kızgın Kızgın
Ölümün benim elimden olcak ablacım  Kahkaha Bu tip kızların hemen hemen hepsi özentilikten böyle olmuştur Türk kızları böyle değil..
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2007, 15:15:31 »
_ArSeNiK_
ArSeNiK
Co-Admin
*

434.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
[ArSeNiK]~arsenik!

Üyelik Bilgileri WWW

Tolgaaaaa Kızgın Kızgın Kızgın
Ölümün benim elimden olcak ablacım  Kahkaha Bu tip kızların hemen hemen hepsi özentilikten böyle olmuştur Türk kızları böyle değil..

Nasıl değil abla olanları yokmu Gülümseme

W.Q.X

İngiliz alfabesinde
W=23.
X=24.
Q=17.

« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2007, 15:20:30 »
b3tüL
Ziyaretçi

Türk kızlarını özü böyle değil demek istedim ablacım Göz kırpan Böyle olanların hepsi özentii
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » KomiK YazılaR (Moderatör: legolas3534)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD