« : 01 Şubat 2008, 12:55:55 » |
dj_gs
peSSimisT..!
Aktif Üye

Rep: -17
148.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
αηℓαмѕız,,нιѕѕιz,,уιηє ∂є ¢єzвє∂ι¢ι...нαуαтıм gιвι
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.kuizz.com/kuiz/18992 bnim analizim:Süpersin!! İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. insanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşele 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2008, 11:45:57 » |
|
alper
|
Süpersin!! İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. insanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşele
tesiti bitiren --- alper
|
|
|
|
|
|
 ALPER ERGENEKON 
|
|
|
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2008, 00:38:20 » |
|
g_i_z_e_m_!!
|
bende de aynısı çıktı 
|
|
|
|
|
|
 (\__/) (='.'=) ('')_('')
|
|
|
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2008, 15:22:17 » |
d_e_n_i_z
Aktif Üye

Rep: 11
811.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
:D:D:D:D
|
Süpersin!! İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. insanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2008, 23:37:49 » |
|
ELiFNuRRR
|
bencilmişim... 
|
|
|
|
|
|
UmUTSuZ BiR AşKLa BeKLiYoRuM SeNi HaLa...
SeN BaŞKaSıNı SeVSeN BiLe...
BeN SeNİ SeViYoRuM SeRSeRi...
BaŞKaSıNı SeVeMeM...
BiLMiŞ OL...
SENİ ÇOK SEVİYORUM...
|
|
|
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2008, 11:36:13 » |
|
yavuzkarakus
|
Süpersin!! İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. insanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşele bu ben miyim yaw 
|
|
|
|
|
|
hem canımdasın sevdiğim hem de kanımda!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2008, 20:47:26 » |
|
ahaban
|
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. insanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşele bendede bu çıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2008, 17:23:27 » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : 19 Eylül 2008, 19:55:22 » |
|
daisygirl.1907
|
süpermişim bende  şahsen öyledirim 
|
|
|
|
|
|
ѕєηιη ѕєνgιηℓє gєℓ∂ιк вυ ∂üηуαуα кσηυşмαуı σğяєη∂ιк ιℓк ѕσzυмυz KANARYA
|
|
|
« Yanıtla #9 : 29 Eylül 2008, 15:40:10 » |
|
--swD--
|
bana da bu çıktı ... çoğu kişiye bu çıkmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|