PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Bayanlara Özel » Bayan Saç ve Cilt BakımıKonu:
 kaş kaldırma...
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
kaş kaldırma...

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: kaş kaldırma...
« : 06 Aralık 2007, 01:52:52 »
***yelda***
Ziyaretçi

Kaş Kaldırma (Brow Lift)

Kaş kaldırma ameliyatı kaşların pozisyonundan kaynaklanan olumsuz yüz ifadesini gidererek daha canlı ve daha kendinden emin bir görünüm kazandırma amacıyla yapılan işlemdir.
Kaş kaldırma ameliyatları, üst yüz ya da alın germe ameliyatının içinde, blefaroplasti ameliyatı ile kombine edilerek ya da tek başına uygulanabilir. Kaşlarda sarkıklık ve düşüklük söz konusu olan durumlarda alın germe ameliyatı daha uygun bir seçenektir. Kaşlarda herhangi bir sarkma söz konusu olmayıp kenarlarının kalkması arzu edildiğinde alın germe işlemini uygulama gereği yoktur. Tek başına kaş kaldırma girişimi hastanede yatış olmadan, lokal anestezi altında uygulanabilir. Ameliyat, saçların arasından yapılan 1 cm. lik kesi içinden girilerek kaşların altındaki dokuların yukarıya doğru asılması şeklinde yapılır. Ameliyattan sonra rahatsızlık verecek derecede ağrı oluşmaz, kişi günlük hayatına hemen dönebilir. Ameliyatı takiben 2 gün sonra banyo yapılabilir. Ameliyat, saçlı deri içinden girilerek yapıldığı için iz dışarıdan bakıldığında görünmez.

« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2008, 11:35:29 »
papatya prenses
İstekli Üye

Rep: 1

276.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

bende bi yerde görmüştüm kaş kaldırma ameliyetlarına gerek
yok
kaşlarınızın kalkmasını istediğiiniz bölüme parmaklarınızla oval bi şekilde yukarı doğru masaj yapın böylece
zamanla kaşlarınız kalkık oluyormuş
ben denedim gayet güzel oluyor ama kaç yıldır yapıyorum bunu Sırıtan

İmzan hiç hoş değil ve çok büyük    // {The_Swan}
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2008, 19:05:30 »
sWaGg€r
Co-Admin
*

Rep: 681

452.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

papatya prenses'e katılıyorum.Ameliyata felan gerek yok işe yarıyor Gülümseme

Üye Ol -- Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2008, 20:49:49 »
sevgim
İstekli Üye

Rep: 0

232.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

her zmn yaptığım şey
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Bayanlara Özel » Bayan Saç ve Cilt BakımıKonu:
 kaş kaldırma...

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD