PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » Korku Odası » Korkunç HikayelerKonu:
 Karabasan
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Karabasan

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Karabasan
« : 28 Ağustos 2008, 15:42:02 »
VencrA
Karizma Üye

Rep: 15

378.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
яαρ... кєℓιмєℓєяιη ∂є öтєѕιη∂є....

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Hikayeleri okuyunca biraz etkilendim birazda tebessüm ettim... başıma gelen bu olayı kime anlatıysam yarısı inandı yarısıda olamaz öyle şey dedi yoru hakkı sisze ait tabii..

2004'ün temmuz ayı günlerden cuma annem ve babam kütahya da ki abim yanına gitmişlerdi evde kimse yoktu ve haliyle aklıma bin bir türlü şeyler geliyodu. sebze ve meyve toptancılığı yaptığımız için bursa ya çarşamba günü gitmiş cuma günü ise geri dönüyordum. Başıma bir kaç kez karabasan geldiği için artık alışmıştım ne biliyim arabanın içinde bile bana geliyodu artık. cuma günü eve geldiğimde saat 23":30 civarıydı yatağıma girip uyuma çalışırken birden olduğum yere sızdım. ve derken o uyku esnasında kapı gıcırtısı geldi yattığım yerden kalkamadım ve sanırım bizimkiler geldi dedim.
sonra mutfaktan tava tencere sesi geldi ve yattığım odanın kapısı yarım kapalıydı ve kapı birden yavaşca açıldı fakat benim üstümde bir ağırlık vardı ve bir türlü kalkamıyordum. odaya girdi üzerimde ki örtüyü yavaşca kaldırdı ve bir diziyle üstüme bastırdı ve ağzımı kapamaya çalıştı o an aşırı bir korku ve telaş vardı bende. ağzım san ki düğümlendi hiç birşey yapamıyordum. ve allah'a dua etmeye başladım sonra kelime-i şahadet getirdim e üzerimden yavaşca kalktı o karabasan kalkar kalmaz bende ayaga kaltım iki elim öne doğru uzatıp yakalamaya çalıştım sonra evde ki telefonluğun altına doğru sıkıştırdım telefonluğun ayansından ayın ışığı yansıyordu birden kafamı kaldırıp aynaya baktım kendimi göremedim kafamı geriye çevirip baktım ve bedenim ilk yattığım şakilde duruyordu o an içime öyle bir krku ve heyecan sardı ki ne pacağımı şaşırmıştım...
sonra bedenimin içine tekrar giridim Allah'a tekrar dua ettim karabasan geldi üzerimden sıyırmış olduğu örtüyü iki eliyle tutu havaya kadırıdı(kaldırıdğı esna da kolları ve bedeni uzadı nerdeyse tavana çarpacak duruma geldi)üstümü örttü ve geldiği gibi odanın kapısını yavaşca kapadı sonra tekrar mutfaktan yine tava tencere sesi geldi en son dış kapı sesi gırtısı geldi ve gitti.
karabasan gider gitmez ben yattığım yataktan kalktım ve saate bahtım saat tam 00:30 u gösteriyodu afallamıştım oturdum 3 kulfü 1 fatiha okuyup yattım ama yatana kadar da en bi 2 saat geçti...

ALINTIDIR

...düzenlendi//MaVi
İmzanda reklam yapma.
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2008, 16:32:33 »
murat01
İstekli Üye

Rep: 0

202.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
lazmurat_1346@hotmail.com
Üyelik Bilgileri

vay be geçmiş olsun--allah bi daha başına vermesin
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2008, 17:56:25 »
Dungeon Keeper
Ayın Üyesi
*

Rep: 256

93.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
blacking32@hotmail.com
Üyelik Bilgileri

Klasik karabasan olayları.. Hepsinde bir adam yaklaşır, kim olduğu bilinmez, olayı yaşayan hareket edemez, ve kime sorsam hepsi "1 diziyle bastırdı" dedi şu güne kadar... Piskolojik bir olay karabasan diye birşey yok. Ama olayı yaşayan kişi(yahut kafadan uyduran) Türkçeyi bir güzel katletmiş orası kesin Kahkaha paylaşım için için teşekkürler VencrA...

Çocuklarınız sizlerin değildir
Onlar bizzat yaşamın çağrısının kızları ve oğullarıdır.
Elinizden geçerler, sizden gelmezler...
Eğer sizlerle birlikteyseler
Bu sizindir anlamına gelmez!
Onlara sevginizi verin ,fikirlerinizi değil...
Çünkü onların kendi fikirleri vardır
Bedenlerini barındırın, ruhlarını değil...
Çünkü ruhları bize ve hayallerimize
Yasaklanan yarınlardadır...
Sizler onlara benzemeye çalışın...
Onları kendinize benzetmeye değil!

Bir Çin Atasözü...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » Korku Odası » Korkunç HikayelerKonu:
 Karabasan

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD