PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Bilgi Paylaşım- » MsN , Icq, Yahoo Messenger » MsN NickleriKonu:
 Kara Sevda Nickleri
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Kara Sevda Nickleri

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kara Sevda Nickleri
« : 04 Eylül 2008, 09:00:38 »
TheSooN™
Unut Gitsin !
Moderatör
*

Rep: 98

441.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Emresen@pc-turk.org
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Aşkı zirvede yaşayanlar için kara sevdalı aşk nickleri

Sen Allah'a dilenen bir dilek, gözlere uzanan ellerimsin. Sen gözlerimden süzülen yaş, tek düşüncem hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, sen her gece rüyama giren biricik sevgilimsin...

Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

Benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

Bizim şiirlerimiz acıklı, sevdalarımız sürekli olur. Buralarda şiirler kağıtlara değil yanık kalplere yazılır.

Hani insan ağlamak ister, gözlerinden yaş gelmez, hani gülmek ister, yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez, hani onu severde hiç söyleyemez... Tam söyleyeceği zamanda o başkasını sever ya, işte o zaman insan ölmek isterde ECEL gelmez...

Bir Gün Siyah Renge Sor
Hep Karanlık İçini Yakar
Bembeyazdım Kirlendim
Taşlandım Yıllandım Bittim
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2008, 13:43:20 »
irfan_96
Karizma Üye

Rep: -2

2202.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Yaşadığını sanıp aslında yaşamayanlar...

nafrikuno@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Guzeller paylasim icin sagol...

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Hayatta İki Kör Tanıdım...Biri Beni Görmeyen Sen..Diğeri Senden Başkasını Görmeyen Ben!..
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Bilgi Paylaşım- » MsN , Icq, Yahoo Messenger » MsN NickleriKonu:
 Kara Sevda Nickleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD