PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Bilgi Paylaşım- » İşletim Sistemleri » Windows İsletim SistemiKonu:
 ingilizce windows kullananlaricin turkce dil paketi.
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ingilizce windows kullananlaricin turkce dil paketi.
« : 03 Eylül 2006, 11:24:49 »
maxy_4L1
by_scarface
Karizma Üye

Rep: 71

0.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
maxy_4L1@w.cn
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

arkadaslar iste size guzel bir program.bu siteden co program indirdim sizden hic birsey istemiyorum herkesten allah razi olsun ben sadece paylasmak istiyorum....windowsunuzun herseyi turkce olacak yani yeniden windows yukleme yerine iki tane dili olan bir windowsumuz olacak...yuklemesi cok basit rar dosyalarini otomatikolarak tek klasore acacak siz oradan `muisetup`u calistiracak ve `accept the licanse agreement`yazisinin basindaki kutucugu isaretleyecek ve `cuntinue`butonuna tiklayacak sonra gelen menude `turkce` yi sececeksiniz ve kurulumu otomatik olarak kendisi yapacak.sonra asagida anlatildigi gibi ayarlari yapacaksiniz ve turkce bir windowsunuz olacak.....

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

arkadasla `start`tan `control panel`i sececegiz.sonra `regional and language options`secenegini sececegiz..sonra `language used in menus and dialogs`taki `turkce` secenegini sececegiz.sonra once `apply`butonuna daha sonta `ok`butonuna basarak bilgisayarimizi yeniden baslatacagiz....

by_scarface

« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2008, 16:16:26 »
onurdoyuran
İlgisiz Üye
*

Rep: 0

13.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

dostum benim makina turkce isvec ce yapmak istiyom varmı paket?
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Bilgi Paylaşım- » İşletim Sistemleri » Windows İsletim SistemiKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD