PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri  » -Her Telden- » Kütüphane » E-BookKonu:
 Hızlı Okuma Eğitim Seti
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hızlı Okuma Eğitim Seti  (Okunma Sayısı 227 defa)
« : 19 Aralık 2007, 18:43:48 »
DarK_Life
İlgisiz Üye
*

Rep: 0

26.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

TANITIM / INTRODUCTION
Türkçe:
Cd-DATA Tarafından Hazırlanmış Görsel Eğitim Seti. Hızlı okuma ile ilgili belki de en kritik konulardan birisi zamandır. Birçok insan hızlı okumaya ayıracağı zamanı ders çalışmak için ayırmanın daha doğru olduğunu düşünür. Özellikle ÖSS, LES ve KPDS gibi sınavlara hazırlanan insanlar bütün zamanlarını sadece bu sınavlara ayırmak isterler. Aslında bu doğru bir davranış değildir. Örneğin, başka bir şehre giderker şehirlerarası otobüslere binmek için önce aksi yönde bile olsa terminale gidersiniz. Benim terminale gitmekle kaybedecek zamanım yok, yürüyerek yolum devam edeyim demezsiniz. Çünkü bilirsiniz ki terminale gitmekle kaybettiğiniz zaman otobüsünüzün hızı sayesinde kazanacağınız zamanın yanında önemsiz kalacaktır. Benzer şekilde Hızlı Okuma için ayırdığınız zamanın kat kat fazlasını hızlı okmanız sayesinde sonradan kazanacaksınız. Üstelik hızlı okuma alıştırmaları günde en fazla bir saatinizi alacak. Bunun haricinde kalan zamanızı ders çalışmak için kullanabileceksiniz.

English:
We dare not forget today that we are the heirs of that first revolution. Let the word go forth from this time and place, to friend and foe alike, that the torch has been passed to a new generation of Americans -- born in this century, tempered by war, disciplined by a hard and bitter peace, proud of our ancient heritage -- and unwilling to witness or permit the slow undoing of those human rights to which this nation has always been committed, and to which we are committed today at home and around the world...

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 63236KB
Dosya Şifresi / File Pass: YOK / NONE

İNDİRME LİNKİ / DOWNLOAD LINK

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , resimleri  » -Her Telden- » Kütüphane » E-BookKonu:
 Hızlı Okuma Eğitim Seti

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD