PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » Korku Odası » Korkunç Hikayeler (Moderatör: The_CoLT)Konu:
 Her İnsanın Bir Cini Varmış !
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Her İnsanın Bir Cini Varmış !
« : 27 Ocak 2010, 10:47:54 »
brcsaqo1905
Yeni Üye
**

Rep: 2

158.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Olayı bana arkadaşım anlatmıştı.Onların üst kat komşusu bir cami hocasıymış ve onun başından geçmiş.Bir gün evinde kuran okurken yanında birşey belirmiş.(Üç harfliymiş).Hocaya "Dile benden ne dilersen demiş."(bana saçma geldi Alaaddin'in cini gibi .Ama dalga geçmeyeyim .)Hoca da demiş "Burdan kaybol" diye.Cin de kaybolmuş .Hoca'nın dediğine göre de her insanın bir cini varmış.Eğer onlar gelir ve gönderemezsen sana musallat olurlarmış . Kararsız

Konuşmayı Ögrendim Önce GALATASARAY Dedim ! Yazmayı Öğrendim Önce GALATASARAY Yazdım ! ßayramlarda Çubuklu Galatasaray Formamı Giydim , Sokaklarda Metin Oktay , Kral Hakan Oldum ! Sınav Yada Maç Dediler Önce GALATASARAY’ı Seçtim ! Güzelim Kendini iLk Aşkım Sanıyorsun Ama Ben Önce GALATASARAY’ı Sevdim !!!

~Gelmemiş yaRındaN hép mi $ikayetçiyiz ßiz . ?

║█║▌║▌║█║▌

İmza
                           Burjuu .. =))
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2010, 00:10:00 »
Metal Militanı
God of War
Sevdik Bu Uyeyi

Rep: 327

1314.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Cinlerde insan gibi yaratılmış. İyileri ve kötüleri var. Eğer kötü bir cin gelirse zaten senin onu göndermene bakmadan musallat olur sana. Bu ayrı bir konuda, cinlerde insanlar gibi özgür varlıklar. Onlarda Allah'a kulluk etsinler diye yaratılmışlar. Bizden tek farkları farklı boyutlarda yaşıyor olmamız. Yani her insanın bir cini var diye bir şey olacağına inanmıyorum. Sen bir cinin insanı mısın?

uyan...
ölüm dediğin karanlık uykundan...

topraktan duvarları yoklayarak ilerlerken,
bu labirentin dar koridorlarında ara ışığı...
ileri uzattığın titreyen elini bile göremezken,
hayal bile etme buradan kaçtığını...

...
dinle...
ulumaya başladığında rüzgar toprağın derinliklerinde...

sarınacağın bir kefenin bile yokken,
hissetmeye çalışma sıcak güneş ışığını...
ölü nefesin bile havada donarken,
düşünme yaşamın seni bir zamanlar saran sıcaklığını...
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2010, 00:20:11 »
EnesCan_61
Sevdik Bu Uyeyi

Rep: 303

1885.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
CAN CONSTANTİNE

can.ak@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

Cinlerde insan gibi yaratılmış. İyileri ve kötüleri var. Eğer kötü bir cin gelirse zaten senin onu göndermene bakmadan musallat olur sana. Bu ayrı bir konuda, cinlerde insanlar gibi özgür varlıklar. Onlarda Allah'a kulluk etsinler diye yaratılmışlar. Bizden tek farkları farklı boyutlarda yaşıyor olmamız. Yani her insanın bir cini var diye bir şey olacağına inanmıyorum. Sen bir cinin insanı mısın?

katılıyorum...

herşeyin en iyisini Allah bilir...

DOĞAN  BİR  PİŞMAN  , DOĞMAYAN  İKİ HEPİMİZ  DOĞUŞTAN  DERTLERLE  SERHOŞUZ  SANKİ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » Korku Odası » Korkunç Hikayeler (Moderatör: The_CoLT)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD