PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi Şiirleri Konu:
 Günler Sonra Mutluyum...
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Günler Sonra Mutluyum...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günler Sonra Mutluyum...
« : 06 Haziran 2009, 15:21:51 »
~Moody~
# uLtRaDişiAsLan #
Süper Moderator
*

Rep: 388

12037.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Aşırı doz melankoli..

Üyelik Bilgileri

Bu sabah gözlerimi açtığımda içimde güzel duyguların olduğunu hissettim..Nedense güne mutlu başlamıştım..İçimde kıpırtılar oluşuyordu,hislerim bugün güzel bir haber alacağımı sanki müjdeliyordu..Her sabah olduğu gibi gazete ve ekmek almak için sokağa çıktım..Güneş azda olsa kendini göstermişti,dünkü o yağan yağmurdan sonra..Belliki havada mutluluğuma ortak olmuştu..Eve geldim,sabırsızlanıyordum,kahvaltı hazırlanırken kendimi bilgisayarın başında buldum..Bir an önce mail kutuma kavuşmak istiyordum..Açar açmaz bir ileti olduğunu gördüm,heyecanlanmıştım,parmaklarım titreyerek kutucuğun üstüne bastım ve işte günlerdir özlemle beklediğim hayatımın,canım diye başlayan mesajını gördüm..İçime sindire sindire okudum çünkü çok mutlu bir haberdi..Korktuğum olmamıştı,bir tanem gülen yüzünle neler olup bittiğini bana ifade ediyordu..
Şu an kendimi o kadar huzurlu hissediyorumki,üzerimde günlerdir oluşan düşüncelerimden kurtulmuştum..Öğleden sonra sokağa attım kendimi..Caddelerde adeta parmak ucumla uçar gibi yürüyordum..Her tarafa gülücükler saçıyordum..Varsın bana deli desinler,varsın bana bön bön baksınlar,hiç umurumda değildi..Bilmiyorlar ki onlar,bir tanemden haber almışım,nereden bilsinlerki melekler kadar güzel bir güzelimin var olduğunu...
Ben mutlu olmayayımda kim mutlu olsun,değilmi bir tanem....

Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan..
Sonsuza dek sarı - kırmızı ulan xD

Geride kalan 16 seneyi saydım..
Artık size verebileceğim tek şey "Saygım"..

Konu: Herşeye Rağmen "Mutlu" Olma Sanatı ~

OkuL doLayısıyLa kıSa süreLi çevRimdışı.!

~
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Ask & Sevgi- » Aşk ve Sevgi Şiirleri Konu:
 Günler Sonra Mutluyum...

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD