PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » Komik YazılarKonu:
 En Komik Şarkı Sözleri
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
En Komik Şarkı Sözleri
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: En Komik Şarkı Sözleri
« : 17 Ocak 2010, 19:26:46 »
KabirS
Moderatör
*

Rep: 88

7152.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
r.a.1997@hotmail.com
Üyelik Bilgileri

En komikleri:

Türkiye'nin popüler kültür tarihinin en çok akılda kalan, en çok dinlenen, en şakacı şarkılarını söyleyenlerin başında Yonca Evcimik geliyor.

Evcimik'in ünlü Abone şarkısının "Aboneyim abone/ Biletleri cebimde/ Ballı lokma tatlısı/ Aman haydi hayırlısı/ Daha bir güzelleştim /Bu aşk yaradı bana/ Herkes dalga geçse de/Darısı başınıza" diyen şarkı sözlerini bir dinleyen bir daha unutamadı.

Yonca Evcimik'in Bandıra Bandıra adlı şarkısının kıpır kıpır ritmini duyanlar, kendilerini piste atıp “Bandıra bandıra ye beni / Hiç doyamazsın tadıma / Bütün numaralar bende / Sen de var benim farkıma / Kalmasın aklın başka yerde / Ne işin var başka yerde / Bandıra bandıra ye beni /Hiç doyamazsın tadıma" sözlerine eşlik ettiler.

--------

Hakan Peker'in şarkısının nakaratı bir dönen espri konusu olmuştu.

"Hey zil çaldı mı / Kızlar çıktı mı/ Bizim öğretmen / Dalgayı çaktı mı / Seninki Hülya / Benimki Rüya/ Ders çıkışında / Okulun kapısında dikil ha / Hey Corç versene borç / Olmaz Maykıl bende de yok"

Peker'in müziğiyle olduğu kadar sözleriyle de dinleyenleri eğlendiren tek bir şarkısı yok. En çok akılda kalanlardan bir başkasının nakaratı da şuydu:

"Miniksin ufacıksın sen tatlı bir kaçıksın / Ufak tefek kusurlarınla gönlü açıksın / Elleri boş dursa ağzı boş durmaz/ Maşallah hali vakti pek yerinde / Kafayı bunlarla boş yere yormaz / Bir sürü güzel gacı var elinde / Barda durur barmen minik şişe elinde / Biz çalarız o durmaz hep oynar yerinde"

-----

1990'ların başında Tayfun Duygulu nakarat söyle şu sözlerden oluşan şarkıyla pop müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı:

"Hadi yine iyisin / İyisin iyisin / Sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin / Deli dolu birisin, birisin birisin / Reçeteni ister misin / Muck! ister misin?

-----

Türk pop müziğinin en üretken sanatçılarından biri olan Mustafa Sandal da komik sözle şarkılar koleksiyonuna çok sayıda eser kazandırdı. İşte bunlardan birinin ilginç sözleri:

Bu kız beni beni görmeli / Bana kazak örmeli/ Yalnız beni sevmeli artık / Bu kız beni görmeli / Bana kazak örmeli / Muradına ermeli artık

---

Megastar Tarkan, ilk çıktığı dönemde söylediği Kıl Oldum Abi şarkısının sözleriyle milyonların kalbini kazandığı gibi onları aynı zamanda gülümsetmişti de.

Takmış takıştırmış / Sürmüş sürüştürmüş / Bir dağınıklık, bir rüküşlük / Kıl oldum abi / Giyinmiş rengarenk / Perperişan hali / Üstelik çorabı da kaçmış /Kıl oldum abi.

------------

Gökhan Tepe'nin insanı gerçekten de şaşırtan şarkısının şu nakaratı bir süre tartışılmıştı da:" Pantolonunu sevdim / Çıkar onu bebeğim / Hadi gel bize gidelim / Gömleğini çok sevdim, çöz onu bebeğim / hadi gel bize gidelim

alıntıdır
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2010, 16:17:52 »
casualty.girl
forumun en iyi kızı!!
Sevdik Bu Uyeyi

Rep: 61

112.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
ç4tl4q...anti fb

Üyelik Bilgileri E-Posta

koop xd süper

Kimse anLamıyor
Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa
Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa
Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa
Sesini duyduğumda ağzımın kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa
Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa
Seni seviyorum
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2010, 20:51:30 »
reykoliq
Karizma Üye

Rep: 60

3672.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Rey Mysterio

Üyelik Bilgileri E-Posta

Süper yhaa:D

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » Komik YazılarKonu:
 En Komik Şarkı Sözleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD