« : 03 Ocak 2010, 14:33:05 » |
~Moody~
# uLtRaDişiAsLan #
Süper Moderator
Rep: 380
12001.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Aşırı doz melankoli..
|
Yılmaz Erdoğan'ın "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinin bestelediği bir şarkı izleyicileri kırdı geçirdi. Dünyayı kasıp kavuran domuz gribi hastalığı BKM'de terk eden sevgiliye beddua oldu. İki gün içinde internet üzerinden izlenme rekorları kıran "domuz gribi ol inşallah" şarkısının söz yazarı Oğuzhan Koç, herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Şarkı, Facebook, YouTube gibi sitelere düşen videolar bir anda binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. İşte şarkının sözleri: "Beni sen nasıl terkettin / Bırakıp gittin / Çok ayıp ettin eyvallah / Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun / Domuz gribi ol inşallah." Video için link : Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
` Öyle bir hayat yaşıyoruмм ki, ́ [ Cenneti ] de gördüм [ Cehenneмi ] de, Öyle bir aşk yaşadıм ki, Tutkuyu da gördüмм, pes etмeyi de, Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendiмe bir sahne bulduм oynadıм. Öyle bir rol verмişler ki,Okuduм okuduм anlaмadıм. Kendi kendiмe konuştuм bazen eviмde, Heм kızdıм heм güldüм haliмe, Sonra dediм ki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, S e v i l м e k i s t i y o r s a n , ö n c e s e v м e y i b i l e c e k s i n [ ! ] Uçмayı seviyorsan, düşмeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadıм ki, Son yolculukları erken tanıdıм Öyle çok değerliyмiş ki zaмan, Hep acele etмeм bundan, a n l a d ı м м м м м м . ~
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2010, 15:01:19 » |
deADLy*
Co-Admin
Rep: 1937
11334.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
*' bLa bLa .. |
|
Sözlere bittim  Teşekkürler deLii 
|
|
|
|
|
|
yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . . yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . . bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . . . hep sana uzak .
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2010, 15:04:21 » |
~Moody~
# uLtRaDişiAsLan #
Süper Moderator
12001.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Aşırı doz melankoli..
|
Sözlere bittim  Teşekkürler deLii  Rica .p
|
|
|
|
|
|
` Öyle bir hayat yaşıyoruмм ki, ́ [ Cenneti ] de gördüм [ Cehenneмi ] de, Öyle bir aşk yaşadıм ki, Tutkuyu da gördüмм, pes etмeyi de, Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendiмe bir sahne bulduм oynadıм. Öyle bir rol verмişler ki,Okuduм okuduм anlaмadıм. Kendi kendiмe konuştuм bazen eviмde, Heм kızdıм heм güldüм haliмe, Sonra dediм ki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, S e v i l м e k i s t i y o r s a n , ö n c e s e v м e y i b i l e c e k s i n [ ! ] Uçмayı seviyorsan, düşмeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadıм ki, Son yolculukları erken tanıdıм Öyle çok değerliyмiş ki zaмan, Hep acele etмeм bundan, a n l a d ı м м м м м м . ~
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2010, 15:06:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2010, 15:13:23 » |
[Flowtalk]
MusiC ♪
Co-Admin
Rep: 1136
2026.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
aRsenik oR F&T
|
Facede gördüm sözlere koptum zaten  ama çok kısa 
|
|
|
|
|
|
Şekil yapıp kafa tutmak sizin için tarzsa sizi sekilden sekile sokup ayar vermekte bizim için farzdır...
|
|
|
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2010, 15:14:10 » |
~Moody~
# uLtRaDişiAsLan #
Süper Moderator
12001.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Aşırı doz melankoli..
|
Facede gördüm sözlere koptum zaten  ama çok kısa  evet.. kısa yazmışlar.. Okan da mp3 ü varmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2010, 15:35:15 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2010, 15:47:20 » |
[Flowtalk]
MusiC ♪
Co-Admin
2026.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
aRsenik oR F&T
|
Bende de vaR 
|
|
|
|
|
|
Şekil yapıp kafa tutmak sizin için tarzsa sizi sekilden sekile sokup ayar vermekte bizim için farzdır...
|
|
|
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2010, 16:16:09 » |
|
KabirS
|
Bende de vaR  link verirmisiniz 
|
|
|
|
|
|
Masanası Yoktur!...Yok!Yok bu alemin!..
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2010, 16:24:47 » |
[Flowtalk]
MusiC ♪
Co-Admin
2026.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
aRsenik oR F&T
|
Hayrını Görün 
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|