PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » Korku Odası » Korkunç HikayelerKonu:
 Cinlere İnanmayanlara
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Cinlere İnanmayanlara

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cinlere İnanmayanlara
« : 28 Ağustos 2008, 15:39:50 »
VencrA
Karizma Üye

Rep: 15

378.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
яαρ... кєℓιмєℓєяιη ∂є öтєѕιη∂є....

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Bir gece arkadaşlarla bizim evde toplandık cin çağıralım diye fakat ben inanmıyordum ve ne yazık ki sürekli cinlerle dalga geçiyordum bazen öyle laflar söylüyordum ki arkadaşlar beni uyarıyordu cini çagırdık ve aniden fincan hareket etmeye başladı herkes çok korkmuştu bense hala cinle dalga geçiyordum dalga geçerce sorular soruyordum ve ne olduysa ondan sonra oldu bana gerçek oldugunu kanıtla dedim arkadaşlarım çok kormuştu tam sesizlik olmuştu ki bi anda agzımda korkunç bi acı hissettim ne oldugunu anlıyamamıştım bişey nefes almamı engelliyordu 1 dakikaya yakın öyle kaldım ağlıyordum yüzümün bazı yerleri yanıyordu çok korkmuştum dua etmek aklıma geldi ve fatiha suresini okumaya başladım bu seferde arkamdan bişeylerle vuruluyor gibiydi artık cinlerin olduguna inanmıştım hiçbişeyden korkmayan ben şimdi titriyordum kaçıcak yer arıyordum ben dua ettikce vuruyorlardı bu sırada gözlerim arkadaşlarımı aradı yardım istiyecektim fakat onlar bayılmıştı bi anda herşey bitti. Cinler gitti diye düşündüm arkadaşlarımı ayılttım fakat gitmemişlerdi sadece bekliyorlardı ben tekrar dua etmeye çalıştım duaya başladıgım anda mutfak dolaplarının zangırdadıgını duydum tabaklar yere düşüyordu sesler tekrar kesildi biz hala bişeyler olucak endişesiyle bekliyoduk fakat uyuyup kalmıştık sabah baktıgımda mutfakta hiçbir tabak kırılmamış yerlerinde duruyordu dolap kapakları bile kapalıydı halbuki salondan mutfaktan düşen tabakları çok rahat görebiliyorduk o gece ne olmuştu neden tabaklar kırılmış oldukları halde eski yerlerinde saglam duruyordu... İşte bunların tek bir nedeni vardı cinler arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bu olay fazlasıyla dogru lütfen cinlerin varlıgını kabul edin ve kesinlikle onlarla dalga geçmeyin bu size arkadaş tavsiyesi...

ALINTIDIR

...düzenlendi//MaVi
İmzanda reklam yapma.
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2008, 14:51:42 »
shekerkız
Aktif Üye

Rep: 8

1127.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

inanıyorum zaten ben cinlere kuranda yazıyo yani
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2008, 17:26:19 »
casanova_anestezist
İstekli Üye

Rep: 2

373.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
kєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηn

Üyelik Bilgileri E-Posta

evt kuranda da geçio dalga geçmiyoruz allahtan

кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя , єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя.
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2008, 18:36:41 »
redsea1907
İstekli Üye

Rep: 4

301.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

zaten inanıyoruz

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2008, 14:48:29 »
**Güneş**
Üye

Rep: 0

126.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

ben kesinlikle cinlere inanıyorum
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2008, 12:59:51 »
Dungeon Keeper
Ayın Üyesi
*

Rep: 256

111.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
blacking32@hotmail.com
Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar sizler doğru yoldasınız ama bazıları Cinlere inanmayınca kendini farklı ve çok cesur hissediyo... Cinlerin piskolojik bulaşmasına mağruz kalıpta dayanabilcek peygamberlerden başka kimse yoktur. Çünkü ne zaman nerede ve nasıl bulaşacaklarını bilemezsiniz. Fiziksel etkiler yapamıyolarmış ama piskolojik açıdan cidden çok tehlikeliler... Paylaşım için teşekkürler...

Az önce doğdum!
Halatım 27 boğum,
Sele gitti Ağustosum...
Vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma;
En sonunda kendimi vurdum,
Şarjorü doldurdum...
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2008, 16:15:20 »
laraaaaaaa
İlgisiz Üye
*

45.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

aynen bende inanıyorum
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2008, 18:33:55 »
Leora
Üye

110.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

hımm bana biraz saçma geldi yaşadıklarından sonra uyuman ve sabah uyandığında herşeyin eskisi gibi olması.. ilginç. Yaptıklarını düzeltme yada geri alma (tabaklar) gibi bir yetnekleri olduğunu sanmıyorum bence de sen rüya görmüşsün  Göz kırpan
benim için inanıyorum demek yanlış var olduklarını biliyorum ama korktuğumu pek söyleyemeyeceğim  Kahkaha
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2008, 18:42:56 Gönderen: Leora » Logged
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2008, 18:38:54 »
28can
Aktif Üye

Rep: 1

719.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

elbette cinlere inanıyorum ama seninki biraz rüya görmüş gibi
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2008, 18:50:39 »
g_i_z_e_m_!!
Karizma Üye

Rep: 265

1070.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
_!ÖğrEnci_!

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten Cem de demiş..Onar fiziksel olarak zarar veremezler ama psikolojik açıdan zarar verirlermiş..

Arkadaşlar sizler doğru yoldasınız ama bazıları Cinlere inanmayınca kendini farklı ve çok cesur hissediyo... Cinlerin piskolojik bulaşmasına mağruz kalıpta dayanabilcek peygamberlerden başka kimse yoktur. Çünkü ne zaman nerede ve nasıl bulaşacaklarını bilemezsiniz. Fiziksel etkiler yapamıyolarmış ama piskolojik açıdan cidden çok tehlikeliler... Paylaşım için teşekkürler...

Bu arada bu yazı alıntı..Yani paylaşan arkadaşımızın başından geçmemiş..Göz kırpan [/b]

elbette cinlere inanıyorum ama seninki biraz rüya görmüş gibi
hımm bana biraz saçma geldi yaşadıklarından sonra uyuman ve sabah uyandığında herşeyin eskisi gibi olması.. ilginç. Yaptıklarını düzeltme yada geri alma (tabaklar) gibi bir yetnekleri olduğunu sanmıyorum bence de sen rüya görmüşsün  Göz kırpan

(\__/)
(='.'=)
('')_('')
Sil gözünün yalnızlıklarını
O an fısılda duvarlara adımı..
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » Korku Odası » Korkunç HikayelerKonu:
 Cinlere İnanmayanlara

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD