PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Bayanlara Özel » Bayan Saç ve Cilt BakımıKonu:
 cildiniz için doğal bi kaç öneri
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: cildiniz için doğal bi kaç öneri
« : 25 Haziran 2008, 22:03:24 »
şenayy
Aktif Üye

Rep: 2

829.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
beni öldürmeyen acı güçlendirir

Üyelik Bilgileri E-Posta

cildiniz ışıltısını mı kaybetti? İşte canlandırmanızı sağlayan öneriler..

yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.
soğuk su damarlarınızı daraltarak geceden kalma cildinizi lekelerden temizler. (ayrıca gün ortasında ihtiyaç duyduğunuzda bir sprey şişesinden yüzünüze su püskürtebilir veya nemli bir havluyla cildinizi temizleyebilirsiniz.) cildinizdeki sabah kızarıklığını gidermek için yüzünüzü papatya içerikli bir temizleyici ile silin.

naneli bir şeyler koklayın.
uzmanlar, nane kokusunun beyni uyardığını belirtiyor, içinde nane veya benzeri canlandırıcı kokular olan bir duş jeli ile yıkanın. ölü hücrelerinizden kurtulmak için de banyo lifi kullanabilirsiniz. lifin verdiği his de sizi canlandırmaya yardımcı olacaktır.

göz aftınızdaki morluklardan kurtulun.
şişmiş gözlerinizin üzerine koyacağınız salatalık dilimleri veya kafein içerikli bir losyon damarları daraltır ve göz altındaki sıvı birikimini azaltır.göz çevresinde sarkan bölgeleri ise peptid içeren bir krem kullanarak sıkılaştırmanız mümkün.

kendinize hızlı bir detoks maskesi uygulayın.
cansız görünümlü cildinizi kendine getirmek için, bir el havlusunu taze sıkılmış portakal suyunun içine batırın. fazlasını sıktıktan sonra havluyu beş dakika boyunca yüzünüzün üzerinde tutun. c vitamini de cildinizdeki renk farklılıklarını gidererek yüzünüze ışıltı verir.

krem yumuşaklığı..
enerjiniz tükendiğinde, vücudunuzun fonksiyonları daha yavaş ve yetersiz çalışmaya başlar. hücreleriniz su kaybeder ve cildiniz kurur, içerisinde besleyici vitamin ve proteinler bulunan bir nemlendirici ise cildi onarır.

pirinç suyu maskesi

evinizde her zaman hazırlayabileceğiniz bir cilt bakım maskesi. önce bir litre suya bir çay bardağı kadar pirinç koyup 10 dakika kaynatın. sonra ince bir tülbentten süzün. elde ettiğiniz pirinç suyunun bir kısmı ile cildinizi bir güzel yıkayın. sonra cildinizi 10-15 dakika kadar kaynamış su buharına tutun. ardından mandalina suyu ile yüzünüzü silin. birkaç dakika bekleyip cildinizi tekrar pirinç suyu ile yıkayın. bu işlemi sabah ve akşam tekrarladığınız zaman cildinizin birkaç gün içinde canlı, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandığını hemen fark edeceksiniz.

saçlarınızın parlaklığını korumak için
özellikle açık renkli saçlı kadınların yapması gereken tek şey, saçlarının parlaklığını korumaktır. ışıl ışıl saçlara kavuşmak için banoydan sonra durulama sırasında bir iki damla limonu su ile karıştırarak saçınıza sürmelisiniz.

cildinizin berraklaşmasını istiyorsanız;

bir demet maydonoz
1su bardağı saf su ile bir losyon yapabiliriz. maydonozları incecik kıy.suda 24 saat beklet.süz.kullanacağımız kaba koyarak her gün sabah akşam pamukla silersek mükemmel sonuç alabiliriz.

bildiğimiz kuru sofra tuzu ile güzelce ovuşturursak ,peeling yapmış oluruz.3-5 dk. kuru kuru yapıp sonra durulayın bebek cildi gibi oluyor.

maydonozu kıyın ,içine limonu sıkın güzelce karıştırın.Ölçü yok.yemyeşil bir su oluyor bunu (deneli olrak)buzluk kabına koyun her zaman buzlukta hazır olsun.haftada 2-3 kez uygulayın.özellikle sivilce ve sivilce izlerine ve çillere çok iyi geliyor zamanla yok olduğunu görün

bildiğimiz ayçiçek yağını pamuğa dökün güzelce silin hem süper temizliyor hemde besliyor.Lütfen özellikle akşam sürün ve yatın sabah kalktığınızda cildinizin yeniden doğmuş gibi çok farklı bir güzelliğe sahip olduğunu farkedin.

umarım bu bilgiler sizin için faydalı olur.ben kendim doğal şeyleri daha çok seviyorum çünkü yan etkisi yok,kozmetik ürünlerini kullanırken korkuyorum.içlerinde neler neler var.güzelleşçem diye cildimi mahvetmek istemem.şükür mevlam zaten güzle yaratmış hepimizi.bu yüzden bu tür doğal yollarla sorunlarımı halletmeye çalışıyorum.

1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı bal
5-6 damla greyfurt suyu

Malzemeleri karıştırın ve dudaklarınıza sürün. 5 dk boyunca çok nazik bir şekilde peeling yapın. Böylece dudaklarınız pürüzsüz ve yumuşacık olacaktır.

ya ben bu dudak çatlaklarından çok çekiyorum,bunu uygulayacağım.şu an bile dudaklarım çatlak eğer kurtulursam çok sevincem.inş işe yarar

9 canlı bile olsaydın en fazla
8 kez kaçabilirdin ölümden bıl kı
7 düvele sultan dahi olsan
6 mekan olcak sana en fazla
5 metre kumaş götürebilcen
4 açsanda gözlerini bu
3 günlük dünyada mezarcıya
2 kat olup yalvarsanda nafile,ecel geldiğinde
1 gün sende öleceksin,işte o an herşey
0 dan başlayacak
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2008, 19:06:12 »
tubik67
FoRuMuN DeLiSi
Karizma Üye

Rep: 109

105.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
TuBiK*iM

Üyelik Bilgileri E-Posta

paylaşım için teşekkürler Kahkaha

GooGL€  €arth'T@ M€KK€ 'yi ßULS@M KÂB€' Y! M@us€ !L€ 7 K€Z T@V@F €TS€M ߀ND€ HACI OL@ß!L!R M!Y!M??
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2008, 17:15:57 »
zerbu
İlgisiz Üye
*

Rep: 1

28.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

bir şey sorucam şu sivilceleri için yapılan limon ve maydonoz suyunu uyguladıktan sonra yıkanması gerekiyormu
« Yanıtla #3 : 28 Ağustos 2008, 10:16:37 »
shekerkız
Aktif Üye

Rep: 8

1127.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

çok saol cnm
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Bayanlara Özel » Bayan Saç ve Cilt BakımıKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD