PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Dini Bölüm » Dini Resimler (Moderatör: TheSooN™)Konu:
 ÇEÇENİSTANDAKİ ALLAH RESMİİ MUHTEŞEM
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÇEÇENİSTANDAKİ ALLAH RESMİİ MUHTEŞEM
« : 10 Aralık 2006, 12:45:22 »
water_lily
[!..мαтнємαтє¢ιαη..!]
ViP üye
*

Rep: 3107

6116.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Son günlerde direnişin tırmandığı Çeçenistan da Müslümanları sevindiren operasyonlar üst üste geliyor. Mücahidlerin Ruslara karşı zor şartlarda gerçekleştirdikleri operasyonlarda Allah'ın yardımıyla Ruslar ciddi kayıplar veriyorlar
Kafkas dağları, mücahidlerin tekbir sesleri ile yankılanırken, gökyüzüne de Allah'ın ismi bulutlarla yazıldı.

Caharkale semalarında bulutların üzerinde gözüken Allah yazısı, herkesi heyecanlandırdı. Bu olay sonrası, tüm halk ve mücahidler Allah'ın kendilerine vereceği zaferin yakın olduğunu söylüyor ve bunun bir işaret olduğunu belirtiyorlar.

Çeçen mücahidler yaptıkları tüm açıklamalarda; Türkiye ve Dünya Müslümanlarından Çeçenistan'daki kardeşlerini unutmamalarını dua ve yardımlarıyla kardeşlerinin yanlarında saf tutmalarını istiyorlar.

NOT : HABERİN ORJİNALİNİ Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
BURADAN
OKUYABİLİRSİNİZ.

« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2007, 21:43:30 »
TheSooN™
Unut Gitsin !
Moderator
*

Rep: 98

441.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Emresen@pc-turk.org
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

allah razı olsun kardeşmm

Bir Gün Siyah Renge Sor
Hep Karanlık İçini Yakar
Bembeyazdım Kirlendim
Taşlandım Yıllandım Bittim
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2007, 21:44:51 »
Punk-Rocker
Ziyaretçi

haberin ne kadar "gerçek"olduğuda belirsiz....
water liliy!nin verdiği link = Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap" dini bir site...resmi bi sitede çıkmadığı sürede inancağımı sanmıyorum...
Dipnot=Allaha inancım var...
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2007, 21:46:34 Gönderen: Punk-Rocker » Logged
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2007, 01:20:10 »
water_lily
[!..мαтнємαтє¢ιαη..!]
ViP üye
*

Rep: 3107

6116.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

bence şöle bi kıstlama getirmemelisn resmi bir siteden çıkamdan inanmam ne yanii belli bir idolojide olan siteler yalanmı sölüyor tabi tanlış anlama inanmak en doğal özgürlüğn bnm kastedmek istediğim yani resmi sitelern bile en doğruyu sölediğinden emn olamaayız mutlaka arşatırmalıyzzzz benmki sadece bi haber isteyen araştırı gerçekçiliğini

« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2007, 15:09:45 »
Punk-Rocker
Ziyaretçi

bence şöle bi kıstlama getirmemelisn resmi bir siteden çıkamdan inanmam ne yanii belli bir idolojide olan siteler yalanmı sölüyor tabi tanlış anlama inanmak en doğal özgürlüğn bnm kastedmek istediğim yani resmi sitelern bile en doğruyu sölediğinden emn olamaayız mutlaka arşatırmalıyzzzz benmki sadece bi haber isteyen araştırı gerçekçiliğini
ya tamam pardon ama sonuçta site dini bir site o yüzden dedim...  Sırıtan
« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2008, 17:02:39 »
ahaban
Karizma Üye

Rep: 30

3306.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
gs_saricocuk@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

çok saol kardeşim

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Dini Bölüm » Dini Resimler (Moderatör: TheSooN™)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD