« : 25 Kasım 2006, 23:23:47 » |
|
cradle of filth
Ziyaretçi
|
 |
|
|
KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya $ekeri olduklarina inanirlar.. ozur dilemelerini gerektiricek bi$ey yaptiklarini ya da soylediklerini hic du$unmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi
BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmu$tur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkada$lari vardir
IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsiniz.
ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin kar$isindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir..... sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona kar$i koymak ne mumkun.
TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemi$ olursunuz.
AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da kar$iniza alip konu$mak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
YAY: Yay'larin kitabinda pi$manlik, ozur gibi $eyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz $arkisi onlarin hayat felsefesidir. Ba$kalari onlara yanli$ bi$ey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..
OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmi$seniz ne mutlu.
KOVA: Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bi$eyler du$unurler.. genelde de ba$arirlar .
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara baki$ acisi farklidir.. bir Balık ve ozur dilemek ha? $ansinizi zorlamayin
BA$AK: Ba$ak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. onlara gore i$ i$ten gecmi$ olsa bile sonucta ozur dilemi$ midir, dilemi$tir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2006, 13:25:21 » |
ZcN
Tu®k
Administrator
Rep: 10010
151554.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da kar$iniza alip konu$mak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
hayır ya ben direk yüzüne sölemezsem onu özür saymam....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2006, 13:29:58 » |
|
cradle of filth
Ziyaretçi
|
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsinizaynı ben bu kdr olur..hayatta özür dilemem ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2006, 18:32:53 » |
water_lily
[!..мαтнємαтє¢ιαη..!]
ViP üye
Rep: 3107
6132.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
tamamen beni anlatmış zaten bizm buraçtaki insanlar hata yapmamak için elinden geleni yaparlar daha çok mantıklarıyla hareket ederler(bu demk değil hata yapmazlar sadece ince düşünerek hareket edrler:) )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2007, 23:24:59 » |
R3D_WoLf
'4eVeR RocK'
Banned
Rep: 507
5636.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmu$tur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkada$lari vardir yaa yine dogru töbe töbe bismillah saol payl.içün
|
|
|
|
|
|
Üye Forumdan Atıldı.
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2007, 19:26:52 » |
twilight
["...ρrσχιma..."]
ViP üye
Rep: 1413
8680.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmi$seniz ne mutlu.
işte bu benimmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2007, 13:45:37 » |
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
Rep: 728
9763.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...
|
YAY: Yay'larin kitabinda pi$manlik, ozur gibi $eyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz $arkisi onlarin hayat felsefesidir. Ba$kalari onlara yanli$ bi$ey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..
Ben bir yay burcu olarak hata yaptıgım zaman özür dilemesini iyi bilirim, cünkü özür dilemek, yapılan hatanın farkına varmak büyük bi erdemdir bence. Eger karsımdaki insan gercekten beni incitcek bişey yapmıssa özür dilesemesini de beklerim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2007, 16:37:30 Gönderen: maroon5 »
|
|
... Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum Al bu kaderi, bu kahrı Bu korkunç karanlıkları benden Artık dayanamıyorum ...

|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2007, 17:24:11 » |
|
selin
|
evet ben yine anladım ki tam bir oğlağımm 
|
|
|
|
|
|
ครlıภ๔ค ﻮเ๔єภ ๔єğเl кคlคภ๔ıг tєгкє๔єภ, ﻮเ๔єภ ๔є ๒ย אüz๔єภ ﻮเt๓เştเг zคtєภ...
|
|
|
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2007, 10:31:58 » |
quMeRa
İstekli Üye

Rep: 1
521.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Konusmak İhtiyac Olabilir, Ama Susmak Bir Sanattir
|
basak burcuyum.dogru yazmıslar valla hahaha.ben özür dilediysem affetmesi falan önemli değildir.keyfi bilir. cok vurdum duymaz bi burcum yaaa ama memnunum burcumdan:)
|
|
|
|
|
|
Yerinde Söz Söylemesini Bilen, Özür Dilemek Zorunda Kalmaz...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2007, 19:45:32 » |
|
selin
|
IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz o zaman açıklama yapsın 
|
|
|
|
|
|
ครlıภ๔ค ﻮเ๔єภ ๔єğเl кคlคภ๔ıг tєгкє๔єภ, ﻮเ๔єภ ๔є ๒ย אüz๔єภ ﻮเt๓เştเг zคtєภ...
|
|
|
|