PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » AstrolojiKonu:
 BurcLara Göre özür DiLeMek
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: BurcLara Göre özür DiLeMek
« : 25 Kasım 2006, 23:23:47 »
cradle of filth
Ziyaretçi

KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya $ekeri olduklarina inanirlar.. ozur dilemelerini gerektiricek bi$ey yaptiklarini ya da soylediklerini hic du$unmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi

BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmu$tur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkada$lari vardir

IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz

YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsiniz.

ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin kar$isindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir..... sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona kar$i koymak ne mumkun.

TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemi$ olursunuz.

AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da kar$iniza alip konu$mak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

YAY: Yay'larin kitabinda pi$manlik, ozur gibi $eyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz $arkisi onlarin hayat felsefesidir. Ba$kalari onlara yanli$ bi$ey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmi$seniz ne mutlu.

KOVA: Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin bi$eyler du$unurler.. genelde de ba$arirlar .

BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara baki$ acisi farklidir.. bir Balık ve ozur dilemek ha? $ansinizi zorlamayin

BA$AK: Ba$ak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. onlara gore i$ i$ten gecmi$ olsa bile sonucta ozur dilemi$ midir, dilemi$tir.
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2006, 13:25:21 »
ZcN
Tu®k
Administrator
*

Rep: 10010

151554.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da kar$iniza alip konu$mak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

hayır ya ben direk yüzüne sölemezsem onu özür saymam....
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2006, 13:29:58 »
cradle of filth
Ziyaretçi

YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pi$man olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren ba$ka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmi$siniz yalvar yakar olan sizsiniz
aynı ben bu kdr olur..hayatta özür dilemem ben Göz kırpan
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2006, 18:32:53 »
water_lily
[!..мαтнємαтє¢ιαη..!]
ViP üye
*

Rep: 3107

6132.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

tamamen beni anlatmış zaten bizm buraçtaki insanlar hata yapmamak için elinden geleni yaparlar daha çok mantıklarıyla hareket ederler(bu demk değil hata yapmazlar sadece ince düşünerek hareket edrler:) )

« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2007, 23:24:59 »
R3D_WoLf
'4eVeR RocK'
Banned
*

Rep: 507

5636.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmu$tur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkada$lari vardir
yaa yine dogru
töbe töbe
bismillah
saol payl.içün

Üye Forumdan Atıldı.
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2007, 19:26:52 »
twilight
["...ρrσχιma..."]
ViP üye
*

Rep: 1413

8680.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri WWW

OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmi$seniz ne mutlu.

işte bu benimmm
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2007, 13:45:37 »
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
*

Rep: 728

9763.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...

Üyelik Bilgileri

YAY: Yay'larin kitabinda pi$manlik, ozur gibi $eyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz $arkisi onlarin hayat felsefesidir. Ba$kalari onlara yanli$ bi$ey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

Ben bir yay burcu olarak hata yaptıgım zaman özür dilemesini iyi bilirim, cünkü özür dilemek, yapılan hatanın farkına varmak büyük bi erdemdir bence. Eger karsımdaki insan gercekten beni incitcek bişey yapmıssa özür dilesemesini de beklerim
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2007, 16:37:30 Gönderen: maroon5 » Logged

...
Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil
Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum
Al bu kaderi, bu kahrı
Bu korkunç karanlıkları benden
Artık dayanamıyorum
...

« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2007, 17:24:11 »
selin
Karizma Üye

Rep: 230

5802.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

evet ben yine anladım ki tam bir oğlağımm Göz kırpan

ครlıภ๔ค ﻮเ๔єภ ๔єğเl кคlคภ๔ıг tєгкє๔єภ, ﻮเ๔єภ ๔є ๒ย אüz๔єภ ﻮเt๓เştเг zคtєภ...
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2007, 10:31:58 »
quMeRa
İstekli Üye

Rep: 1

521.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Konusmak İhtiyac Olabilir, Ama Susmak Bir Sanattir

Üyelik Bilgileri E-Posta

basak burcuyum.dogru yazmıslar valla hahaha.ben özür dilediysem affetmesi falan önemli değildir.keyfi bilir. cok vurdum duymaz bi burcum yaaa ama memnunum burcumdan:)

Yerinde Söz Söylemesini Bilen, Özür Dilemek Zorunda Kalmaz...
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2007, 19:45:32 »
selin
Karizma Üye

Rep: 230

5802.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

IKIZLER: Ikizler her ne yapmi$ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi ara$tirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini du$unmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemi$siniz o da sizin sorununuz
o zaman açıklama yapsın Kızgın

ครlıภ๔ค ﻮเ๔єภ ๔єğเl кคlคภ๔ıг tєгкє๔єภ, ﻮเ๔єภ ๔є ๒ย אüz๔єภ ﻮเt๓เştเг zคtєภ...
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » AstrolojiKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD