PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Güncel Haberler (Moderatör: Ok4N)Konu:
 BU ELÇİ ATANIRSA VAY HALİMİZE
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BU ELÇİ ATANIRSA VAY HALİMİZE
« : 30 Eylül 2008, 23:51:08 »
irfan_96
Karizma Üye

Rep: -2

2202.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Yaşadığını sanıp aslında yaşamayanlar...

nafrikuno@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
ABD'nin Ankara'ya atayacağı elçi adayları arasında yer alan Jeffery, Ermeni meselesinde keskin konuştu.
ABD'nın yeni Ankara Büyükelçisi adayı James Jeffrey, senatörlerin yazılı sorularını yanıtlarken, 1915 olaylarında ''Ermeni nüfusunun yokedilmesine çalışıldığı yönünde dönemin Amerikalı diplomatlarının görüşlerine karşı çıkmadığını'' söyledi.

James Jeffrey'e yazılı soru ileten ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi üyeleri arasında yer alan komite başkanı ve Demokrat Parti Başkan Yardımcısı adayı Joe Biden, ''Osmanlı İmparatorluğu'nda o dönemde görev yapan Amerikalı diplomatların, Ermeni nüfusun tamamıyla veya kısmen yokedilmesi girişiminde bulunulduğu saptamasına karşı çıkıyor musunuz?'' diye sordu.

Jeffrey, yazılı yanıtında, 1915-16 dönemine ait Amerikalı diplomatların yazışmalarının birçoğunu okuduğunu kaydederek, ''Hayır, karşı çıkmıyorum'' dedi.

Jeffrey, başka bir soruya yanıt olarak da, ''ABD, Türkiye'yi, tarihindeki karanlık noktalarla yüzyüze gelmesi yönünde güçlü biçimde cesaretlendirdi'' diye konuştu.
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2008, 23:53:45 Gönderen: irfan_96 » Logged

Hayatta İki Kör Tanıdım...Biri Beni Görmeyen Sen..Diğeri Senden Başkasını Görmeyen Ben!..
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , msn avatarlar , komik » -Her Telden- » Güncel Haberler (Moderatör: Ok4N)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD