PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Sinema- » Film İncelemeleriKonu:
 Beyaz Melek
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beyaz Melek

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Beyaz Melek
« : 24 Kasım 2007, 16:37:16 »
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
*

Rep: 728

9763.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...

Üyelik Bilgileri

Beyaz Melek

Vizyona Giriş Tarihi
16.11.2007

Türü
Dram

Ülke
Türkiye

Süresi ve Yapım Yılı
115 dakika - 2007

Yönetmeni
Mahsun Kırmızıgül

Oyuncular
Arif Erkin
Mahsun Kırmızıgül
Sarp Apak
Yıldız Kenter

Senaryo
Mahsun Kırmızıgül

Müzik
-

Görüntü Yönetmeni
Eyüp Boz

Konusu;

Sevgi ertelenmeye gelmez

Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemeyen Ahmet, hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşse de onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir.

Ali ve Reşat babalarını huzurevinde bulduklarında onu mutlu gördükleri için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Ahmet’in son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir.

Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever. Ahmet’in misafir olduğu günün hemen ertesinde huzurevi sakinlerinden Yaşar Hoca ve Nebahat evlenir. Bu insanları çabucak benimseyen Ahmet düğün masraflarını karşılamak ister. Elbirliğiyle güzel bir düğün yaparlar.

Bununla da yetinmeyerek, çifti balayı için Diyarbakır’daki köyüne davet eder. Üstelik diğer huzurevi sakinleri de geziye davetlidir. Belki geriye kalan yıllarında böyle bir fırsatı bir daha yakalayamayacak olan yaşlılar, teklifi coşkuyla kabul eder ve kiraladıkları bir minibüsle hep birlikte yola çıkarlar.

Ama yolculukları hiç sakin geçmeyecek, onlar için asıl macera bu yolculukla birlikte başlayacaktır…

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği “Beyaz Melek”, iki insanın birbirine duyduğu aşkı değil, bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşkı ve sevgiyi anlatıyor. Filmde rol alan oyuncular arasında Arif Erkin (Ahmet), Mahsun Kırmızıgül (Ali), Sarp Apak (Reşat), Yıldız Kenter (Melek), Ali Sürmeli (Muhtar), Bilge Zobu (Yaşar Hoca), Cihat Tamer (Tayyar Müdür), Cezmi Baskın (Sabri ), Deniz Oral (Palyaço), Fadik Sevin Atasoy (Hatice), Gazanfer Özcan (Palyaço), Hüseyin Avni Danyal (Selim), Nejat Uygur (Gazi Cemal), Nurşin Demir (Kader), Salih Kalyon (Hacı Murat), Suna Selen (Mızgin), Tanju Tuncel (Perihan), Toron Karaca (Yorgo), Tomris Oğuzalp (Suzan), Yavuz Bingöl (Hıdır) ve Zeynep Tokuş (Nazlı) bulunuyor.

Filmin fragmanı;

Görülmeye değer bir film bence, fragmanı izlerken bile tüylerim diken diken oldu  Üzgün
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2007, 16:39:59 Gönderen: « ßú$®ª » » Logged

...
Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil
Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum
Al bu kaderi, bu kahrı
Bu korkunç karanlıkları benden
Artık dayanamıyorum
...

« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2007, 16:50:59 »
Ridvan
Administrator
*

Rep: 2153

27379.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Acikca soylemek gerekirse,Mehzuun abiyi gorunce biraz dusundurmustu beni,daha sonra kadroyu ve elestirileri okuyunca birde televizyonda Mehzuun abinin konusmasini izleyince mutlaka seyretmemler listeme girdi bu film...
Emegine saglik,guzel bir calisma olmus....

Sevgi ertelenmeye gelmez bu yuzden.....+1.....Gülümseme

Seni Dusunmeyi Seviyorum,Beni Mutlu Ediyor...
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2007, 17:10:06 »
b3tüL
Ziyaretçi

Mahsun Kırmızıgülü görünce bende ayy izlenmez bu falan demiştim ama fragmanı izleyice anında fikrim değişti Gülümseme
Çok etkileyici bir filmmiş öyle duydum..
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2008, 18:27:29 »
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
*

Rep: 728

9763.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...

Üyelik Bilgileri

Geçen akşam nihayet sinemaya gitme fırsatı buldum ve filmi izledim. Tek kelimeyle mükemmel bir film. Herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum. Konusunu okuduysanız ya da filmin fragmanını izlediyseniz konusu hakkında bir bilginiz vardır; Huzur evindeki yaşlıları, büyüklerimize, özellikle anne-babalarımıza saygının ne kadar önemli olduğunu anlatıyor film. Dolayısıyla son derece dramatik. Şahsen ben ağlamaktan helak oldum, filmden çıktığımda hala ağlıyordum ve ilk fırsatta anne babama öyle bir sarıldım ki... Yanımda oldukları için, benimle oldukları için defalarca kez şükrettim Allah'a. Yok olmakta olan değerlerimizden birisini  çok güzel hatırlatıyor bize. En kısa zamanda izlemenizi tavsiye ederim.

Hiç kimse kalpsiz değildir ve böyle bir filme karşı hiç kimsenin duyarsız kalabileceğine inanmıyorum Gülümseme
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2008, 18:37:53 Gönderen: « ßú$®ª » » Logged

...
Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil
Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum
Al bu kaderi, bu kahrı
Bu korkunç karanlıkları benden
Artık dayanamıyorum
...

« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2008, 18:33:23 »
MaVi
ADMİNE
Administrator
*

Rep: 2219

26651.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

Benimde çok merak ettiğim bir film...Umarım en kısa zamanda izleyebilirim...Teşekkürler Büşra...

Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2008, 20:14:29 »
twilight
["...ρrσχιma..."]
ViP üye
*

Rep: 1413

8680.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri WWW

Yılın son günü arkadaşlarla sinemaya gidip izledik Gülümseme Benim de ilk baştan Mahzun kırmızıgül dendiğinde kesin kötü birşeydir diye düşündüm Kahkaha Ama Film gerçekten çok güzel Gülümseme Arkadaşın biri hüngür hüngür ağladı sonlarına doğru...Herkes mutlaka izlemeli...Çok güzel dersler çıkarılıyor...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Sinema- » Film İncelemeleriKonu:
 Beyaz Melek

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD