PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » Güncel HaberlerKonu:
 "Ben degil seytan yapti"
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
"Ben degil seytan yapti"

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Ben degil seytan yapti"
« : 18 Mart 2007, 22:40:29 »
NesLi
Aktif Üye

Rep: 298

31.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri

The Beatles'ın yaratıcısı ünlü prodüktör Phil Spector, sevgilisini öldürmekle suçlanıyor..

Amerika, OJ Simpson’un cinayet, ve Michel Jackson’un çocuk tacizi davalarından sonra bir büyük davaya daha sahne olacak. Ünlü prodüktör Phil Spector, bir gecelik aşk yaşadığı sevgilisini öldürmekle suçlanıyor
Cher, The Beatles gibi isimleri yıldız yapan ABD’li efsanevi müzik prodüktörü Phil Spector, yarın bir gecelik aşk yaşadığı film oyuncusu Lana Clarkson’u öldürmekten yargılanacak. Barbar Kraliçe filmiyle ün yapan Clarkson(45), yıldızı sönünce Los Angeles’taki bir barda barmaidliğe başladı. 2003’ün şubat ayında bara gelen Spector’un isteğiyle o gece evine gittiler.

Fakat Clarkson ertesi gün kafasına bir kurşun sıkılmış olarak 67 yaşındaki Spector’un, 10 yatak odalı, 8 banyolu evinde ölü bulundu. Spector kadının intihar ettiğini söylerken, olay yerine gelen polislerden biri ise Spector’un, “Kazayla oldu” diye cinayeti itiraf ettiğini belirtiyor. ABD’li prodüktör cinayetten 4 hafta önce “İçimde bir şeytan var. Onu kontrol edemiyorum” demişti.
AVUKATI DA MAFYA BAĞLANTILI
Spector’un avukatlığını önce OJ Simpson’u hapisten kurtaran Robert Shapiro’nun yapacağı belirtilmişti. Ancak daha sonra dava ünlü mafya babası John Gotti’nin avukatlığını yapan Bruce Cutler’a verildi..

♥ Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sen yokken bile seni yürekte yasatabilmektir.♥
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.  Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2007, 22:41:54 »
R3D_WoLf
'4eVeR RocK'
Banned
*

Rep: 507

5636.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

ohhh be ne güzel
yap yap şeytanın üstüne at
adı cıkmıs bi kere demi Sırıtan
saol payl.için nesli

Üye Forumdan Atıldı.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » Güncel HaberlerKonu:
 "Ben degil seytan yapti"

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD