PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » Komik Fıkralar (Moderatör: legolas3534)Konu:
 Ben de Geliyom
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Ben de Geliyom

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben de Geliyom
« : 09 Temmuz 2007, 17:07:15 »
water_style
>>Yaramaz Chocuk>>
Karizma Üye

Rep: 22

14782.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
!!EmRRR!E

Üyelik Bilgileri

Çocuk okula gelir, tabii bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar

-oğlum ne oldu sana?,

-Babam dövmiştir.

Hoca sorar:

-Niye oğlum?

-Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda geliy beni döviy.

Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;

-Sehmus ne oldi kim yapti,der. Sehmus:

-Bubam yapmistir.

-Niye Sehmus ne oldi? Sehmus anlatir:

-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim

Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...

Türk Silahsız Kuvvetleri
İzinde değil, EMRİNDEYİM ATAM!
Türküz Türkçüyüz

« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2008, 22:15:53 »
yavuzkarakus
Gold Üye

Rep: 7

2070.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
Gød's Men [((heLL))]

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

süper Sırıtan

hem canımdasın sevdiğim hem de kanımda!
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Mizah-Komedi- » Komik Fıkralar (Moderatör: legolas3534)Konu:
 Ben de Geliyom

Gitmek istediğiniz yer:  

Forum Arsivi

Tigra Design by TurkLoRD