PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » Dini Bölüm » Dini Hikayeler (Moderatör: TheSooN™)Konu:
 Ateş lazım oldu
.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Ateş lazım oldu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ateş lazım oldu
« : 10 Kasım 2007, 11:42:27 »
[Flowtalk]
MusiC ♪
Co-Admin
*

Rep: 1136

2026.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
aRsenik oR F&T

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta

Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşamış olan Behlül Dana (VIII. yüzyıl) dönemin evliyasındandı. Zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, herkes de bundan dolayı kendisini deli sanırdı. Ama bunu maksatlı yapardı. Behlül Dana hazretleri daima Harun Rediş'in yakınında bulunur, çeşitli sebepler hasıl ederek onu uyarırdı. Bir gün Behlül Dana hazretleri, üstü başı toz toprak içinde uzun bir yolculukan gelmiş olmanın belirtileri ile Harun Reşid'in huzuruna çıktı. Harun Reşid sordu:

- Be ne hal Behlül, nereden geliyorsun?

- Cehennemden geliyorum ey hükümdar.

- Ne işin vardı cehennemde?

- Ateş lazım oldu da ateş almaya gittim.

- Peki, getirdin mi bari?

- Hayır efendim getiremedim. Cehennemin bekçileriyle görüştüm, onlar "Sanıldığı gibi burada ateş bulunmaz, ateşi herkes dünyadan kendisi getirir" dediler.

Şekil yapıp kafa tutmak sizin için tarzsa sizi sekilden sekile sokup ayar vermekte bizim için farzdır...
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2008, 13:02:44 »
semraa
İlgisiz Üye
*

Rep: 0

23.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder

Üyelik Bilgileri E-Posta

evet kesinlikle gerçekleri yansıtıyyor insan ettiği kadar çeker
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2009, 02:50:55 »
EnesCan_61
Sevdik Bu Uyeyi

Rep: 303

1880.00 Forum Lirası

Extra Listesi
Üyeye para gönder
CAN CONSTANTİNE

can.ak@windowslive.com
Üyelik Bilgileri E-Posta

ateşe  dayanabildiğin kadar günah işle  bu  söz  çok  doğru.paylaşım için teşekkürler+rep

DOĞAN  BİR  PİŞMAN  , DOĞMAYAN  İKİ HEPİMİZ  DOĞUŞTAN  DERTLERLE  SERHOŞUZ  SANKİ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ PCTurk | Aşk Sevgi Resimleri , Mektupları , silkroad , komik msn avatarlar » -Her Telden- » Dini Bölüm » Dini Hikayeler (Moderatör: TheSooN™)Konu:
 Ateş lazım oldu

Gitmek istediğiniz yer:  

Tigra Design by TurkLoRD