« : 28 Aralık 2006, 15:50:54 » |
M3RT
PiMp :P
İstekli Üye

Rep: 40
0.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yapadminim sabitlenmesini talep ediyorum herkesin işine yarayacaktır özür dilerim linki yanlış wermişim şimdi düzeldi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2006, 12:15:32 Gönderen: M3RT »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2006, 13:52:22 » |
water_lily
[!..мαтнємαтє¢ιαη..!]
ViP üye
Rep: 3107
6116.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
hey millet girin yazın öl ekelimeler yazınki tezatlık çıksınn ben denedimm klasıiğin dışına çıktım mektubu okurken gülmeketen öldümm lütfen mektubunuzu bzmlede paylaşınn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2007, 22:27:24 » |
|
DevilTayfun
|
Beyler Çok Komik Oluyor haha uyumsuz şeyler yazdım ama çok komik olmuş  valla koptum 
|
|
|
|
|
|
KENDİNİZE İYİ BAKIN 8 AY BOYUNCA YOKUM AMA BEN BU FORUMU VE SİZLERİ UNUTMAM SİZDE BENİ UNUTMAYIN... Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir. Üye Ol veya Giriş Yap 丂o刀 uᄊuduᄊ iレズ 丂ム√ムşノᄊdノ...
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2007, 22:55:31 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2007, 11:10:24 » |
|
|
|
« Yanıtla #5 : 17 Ağustos 2007, 15:29:35 » |
|
selin
|
|
|
|
|
|
|
ครlıภ๔ค ﻮเ๔єภ ๔єğเl кคlคภ๔ıг tєгкє๔єภ, ﻮเ๔єภ ๔є ๒ย אüz๔єภ ﻮเt๓เştเг zคtєภ...
|
|
|
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2007, 16:25:08 » |
twilight
["...ρrσχιma..."]
ViP üye
Rep: 1412
8770.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
 |
|
|
Canım Sevgilim *******; Bu mektubu sana okul dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz rüzgar şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin ciciş lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 13 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın. Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 50. günü.Sana şeref*** diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum.. Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana hiç bişey demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
*******; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün hamburger almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 50 gün olmuş ve ben o hamburger i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için çikolatamı bile feda edeceğimi unutma. Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; good byy *******
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2007, 16:26:07 » |
вєℓỉи∂α
Ãğ!я ®ØмÃитík
ViP üye
Rep: 728
9763.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Bu nasıl sevgi böyle, Bu nasıl tutku...
|
 |
|
|
Süper ya, çok komik şeyler çıkıyor.
Canım Sevgilim Satılmış; Bu mektubu sana bizim kümesten yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz çikita muz şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin sütlü nuriyem lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın. Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 45. günü.Sana hayvanoğlu hayvan diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum.. Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Körsün işte kör demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
Satılmış; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Kokoreç almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 45 gün olmuş ve ben o Kokoreç i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma. Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; Hainsin Satılmış, Allah'ından bul emi !
|
|
|
|
|
|
... Yokluğun yokluğum oluyor elimde değil Sensiz nefes aldığıma inanamıyorum Al bu kaderi, bu kahrı Bu korkunç karanlıkları benden Artık dayanamıyorum ...

|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2007, 18:27:49 » |
EL_D14BL0
Banned
Rep: 23
670.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
|
 |
|
|
Canım Sevgilim fadime; Bu mektubu sana karsıyaka dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz havar can hatice şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin çapkın lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın. Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 41. günü.Sana şerefsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum.. Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana salak demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
fadime; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün sigara almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o sigara i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için sevgilimi bile feda edeceğimi unutma. Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; yürrü be fadime
|
|
|
|
|
|
üye forumda yasaklandi.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2007, 18:38:02 » |
Vicious
Banned
Rep: 17
4521.00 Forum Lirası
Extra Listesi
Üyeye para gönder
Layne Staley
|
 |
|
|
Canım Sevgilim Şukufe; Bu mektubu sana Dağın Başı dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Ebesinin Yiğeni şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Q.A lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 123456789 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın. Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 150. günü.Sana Söylemem +18 diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum.. Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Muaaa Salak ezik demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
Şukufe; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Sanane almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 150 gün olmuş ve ben o Sanane i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Ebemi bile feda edeceğimi unutma. Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; Ebeeeeem Şukufe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|